Dodaj do ulubionych

kolejna prośba....

27.07.11, 23:47
Panie Januszu, pisałam już do Pana nie dawno, ale teraz trochę z innej beczki

Czy mógłby Pan opisać przyszłość relacji ja-moja przyjaciółka? Ja 15.10.1983, ona - 03.09.1982
Znamy się kilkanaście lat, zdawałby się rozumiemy bez słów, ale coś ostatnio często się sprzeczamy i to o błahe rzeczy...może liczby mi to jakoś wyjaśnią...
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: kolejna prośba.... 01.08.11, 13:35
      Witaj
      Jedynym elementem, z numerologicznego punktu widzenia, który się ostatnio zmienił, to twoje przejście do drugiego cyklu, który ma wibrację 6. Jako że twoja partnerka jest urodzeniową piątką mogą więc powstawać napięcia. Mimo wszystko układ jest w dalszym ciągu nie najgorszy, choć jest wiele sprzeczności w waszych drogach życia, które mogą dawać impulsywność, emocjonalne reakcje.
      Generalnie do ukończenia przez ciebie 35 roku życia związek może się utrzymać, nie jest jednak tak że będzie trwał z całą pewnością, gdyż, jak wspomniałem, istnieją elementy harmonijne jak i skonfliktowane. Może być więc różnie. Ty, będąc urodzeniową jedynką i pozostając jednocześnie w drugim cyklu 6, możesz mieć tendencje do dominowania i uporu, co niekoniecznie musi się podobać twojej partnerce, gdyż urodzeniowa piątka rzadko daje się ustawić w charakterze potulnego podwładnego. Potrzebuje szerokiego marginesu wolności osobistej i nie zaakceptuje prób jej ograniczania. Dla zachowania harmonii w waszej relacji, niezbędna jest spora doza tolerancji i wyrozumiałości.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka