Dodaj do ulubionych

humanistka jestem

14.08.11, 15:06
Czy ktos moglby zrobic mi portret numerologiczny?
Usilowalam sama wg wskazowek, ale pogubilam sie w tym wszystkim...
Jakby co, podaje date urodzenia 30.07.1952
Obserwuj wątek
    • laura988 Re: humanistka jestem 14.08.11, 15:26
      "9" z drogi życia, a piramidka wygląda następująco:
      4
      1 3
      7----3----8
      4 5
      1

Ale z interpretacją to już do Pana Janusza wink
      • laura988 Re: humanistka jestem 14.08.11, 15:27
        aha, no i ostatni biały szczyt "6"
        • anna151sx Re: humanistka jestem 14.08.11, 15:40
          Bardzo dziekuje Ci Lauro, buziaczki.
          No i teraz prosba do Pana Janusza (z poczatku tez mi sie wydalo proste, poxniej zaczely sie schody...) o interpretacje. Mam za soba bardzo trudny okres (przelom grudnia i stycznia, a wlasciwie caly ubiegly rok), przede mna tez pietrza sie trudnosci i nielatwe decyzje... Bardzo prosze o wskazanie kierunku. Pozdrawiam.
          • laura988 Re: humanistka jestem 14.08.11, 22:23
            nie ma za co smile również Cię pozdrawiam
    • janus50 Re: humanistka jestem 17.08.11, 13:44
      Witaj
      Jesteś urodzeniową dziewiątką, aktualnie od 45 roku życia do końca życia w czwartym szczycie 6 i równolegle od 55 roku zycia w trzecim cyklu o wibracji 8, który trwać będzie także do końca życia.
      Układ ten wskazuje na możliwe duże obciążenie sprawami powiązanymi z domem rodzinnym, rodziną, związkiem, najbliższymi. Wynika to z ostatniego szczytu o wibracji 6. Może to być konieczność opieki nad członkiem rodziny, uwikłanie w rozmaite troski i obowiązki w kontekście szeroko pojmowanej rodziny. Także w sferze związków mogą pojawiać się zmiany, może to być np. jakiś romans podczas istniejącego związku, może to być rozwód i nowy związek. Realizacja szczytu 6 jako obszaru działania dla cyklu 8 może przynosić aktywność w sferze finansów i pomnażania dóbr materialnych. Może to być np. obciążenie związane z koniecznością pracy na rzecz zabezpieczenia stabilności materialnej dla najbliższych ale może także oznaczać brak możliwości realizowania ambicji zawodowych spowodowane przez duże obowiązki względem rodziny i wynikające z tego ograniczenia.
      Równolegle z czwartym szczytem sześć oraz trzecim cyklem osiem, jest aktywny czwarty czarny szczyt o wibracji jeden, który może przynosić skrajny upór, zaczynanie wielu spraw na raz i nie kończenie ich, podchodzenie do własnych działań na zasadzie - chciałabym ale boję się...
      Powyższe oczywiście wyłącznie z daty urodzenia. Rozmaite utrudnienia mogą wynikać także z wibracji własnych z imion i nazwisk. Dlatego należałoby je również sprawdzić. Podaj zatem zawartość liter we wszystkich posiadanych imionach (również z bierzmowania) oraz nazwiskach. Należy brać pod uwagę nazwisko rodowe oraz nazwiska pozyskane w wyniku zamążpójścia, nawet jeśli tych nazwisk już nie nosimy.
      Pozdrawiam
      • anna151sx Re: humanistka jestem 17.08.11, 14:35
        Dziekuje bardzo, troche sie dowiedzialam... Prosze mi powiedziec: czy ta moja rodzina da mi troche oddetchnac? W styczniu zmarl moj maz, ktorym przedtem opiekowalam sie i bylo mi naprawde trudno. W dodatku moj apodyktyczny maz wydziedziczyl mnie na 4 lata przed smiercia, o czym dowiedzialam sie niedawno i moje myslenie dotyczace wspierania innych (czytaj: sluzenia im) zmienilo sie. Wiem, ze oczekuje sie ode mnie opieki nad mama (juz ja sprawuje, glownie telefonicznie). Czy są jeszcze dla mnie jakies dobre perspektywy? Czy otrzymam choc zachowek po mezu?
        Litery w dwoch imionach:
        A-4; N-2; I-1; Z-1; B-1; E-1, L-1

Litery w trzech nazwiskach: rodowym, po pierwszym mezu (rozwod), po drugim mezu:

Z-1; I-1; N-1; Ł-1; O-2; W-2; K-1; C-3; Y-1; M-1; A-1; B-1; R-1; E-3; S-1

Pozdrawiam serdecznie. Ania
        • janus50 Re: humanistka jestem 17.08.11, 17:02
          Witaj ponownie
          piszesz:
          > W dodatku moj apodyktyczny maz wydziedzic
          > zyl mnie na 4 lata przed smiercia,
          No co za wyjątkowo wredny dziad! Niepojęte!

Wracając do ciebie - twoje wibracje własne z imion i nazwisk mają wartość 8-4/13-3 i w gruncie rzeczy nie są najgorsze choć do wyjątkowo korzystnych nie należą. Problemem w nich jest jednak obecność karmicznej trzynastki, która przynosi konieczność konfrontacji w sferze szeroko pojmowanej pracy i tworzenia trwałych struktur. Nie chodzi tutaj oczywiście wyłącznie o pracę w kontekście wykonywania zawodu a o każdy wysiłek mający na celu tworzenie struktur w przestrzeni materialnej. W układzie drogi życia, w którym aktualnie pozostajesz, może dawać to pewną pozycję wyrobnika, postrzeganego przez innych jako wół roboczy, który został stworzony wyłącznie do pracy i nie ma prawa żądać za nią szczególnych wynagrodzeń lub się uskarżać.
          Z twojego opisu wynika, że jest to odczuwalne w twoim życiu. Pomocna może być tutaj transformacja numerologiczna, która zmieni twoje wibracje własne na silne i dynamiczne, które pozwolą stać się tobie osobą właściwie oceniającą samą siebie i innych, mającą poczucie wartości własnej i potrafiącą, kiedy trzeba, walnąć pięścią w stół.
          Pozdrawiam
          • anna151sx Re: humanistka jestem 17.08.11, 21:31
            No tak: wyrobnik, wol roboczy - bez praw, za to obowiazkow mnostwo. I tak ma juz pozostac? Co moge zmienic i jak to zrobic?
            Poki co, zlozylam wniosek o zachowek chociazby, nie mozna mnie tak krzywdzic i krzywdzic bezkarnie. Mam szanse na jego otrzymanie?
            Czy jakis odpowiedni mezczyzna stanie u mego boku?
            Jakos tak powialo groza z Twojego opisu...
            Pozdrawiam. Ania
            • laura988 Re: humanistka jestem 18.08.11, 17:35
              dziad wyjątkowo wredny, trudno się nie zgodzić.
              a - abstrahując od tematyki tego forum - zachowek niewątpliwie Ci się należy, ja bym nawet postarała się obalić testament, biorąc pod uwagę, że męża niańczyłaś, jak piszesz.
              zrobić transformację numerologiczną, wesprzeć sie pozytywnymi wibracjami, zebrać świadków i walczyć, walczyć o swoje!

Pozdrawiam,
              Laura
              • anna151sx Re: humanistka jestem 18.08.11, 20:28
                Dzieki za wsparcie i rozumienie. Coraz bardziej rozumiem swoje dotychczasowe postepowanie, a ja kojarzylam to z restrykcyjnym wychowaniem...
                Jak sie robi te transformacje numerologiczna, jakbym czytala o zelaznym wilku.
                Pozdrawiam. Ania
                P.S. Najwazniejsze, ze wyzwolilam sie z tego jarzma - to tak a propos tego wolu wink
                • laura988 Re: humanistka jestem 18.08.11, 21:32
                  Aniu, w wątkach przyklejonych jest jeden o zmianie numerologicznej, tam znajdziesz wszystkie informacje. Pan Janusz swego czasu dysponowal namiarami na panią numerolog, która w takich zmianach pomagała, ale nie wiem, czy sprawa jeszcze aktualna. w każdym razie warto się wspomóc w każdy dostępny sposób.
                  życzę pozytywnych zmian wink

Laura
                  • anna151sx Re: humanistka jestem 18.08.11, 21:55
                    Dziekuje bardzo. JUz sie rozgladam. Ania
                    • porucznikowa Re: humanistka jestem 19.08.11, 00:02
                      Witam

Polecam gorąco Panią Iwonę z Bydgoszczy.
                      Pan Janusz mi polecił skorzystam i jestem bardzo zadowolona.

Pozdrawiam
            • janus50 Re: humanistka jestem 19.08.11, 12:14
              Witaj ponownie
              anna151sx napisała:

> No tak: wyrobnik, wol roboczy - bez praw, za to obowiazkow mnostwo. I tak ma ju
              > z pozostac? Co moge zmienic i jak to zrobic?
              Trochę wybiórczo potraktowałaś mój wpis, który w gruncie rzeczy był diagnozą problemu i się na nim wyłącznie skupiał. Nie jest oczywiście tak, że czeka cię wyłącznie gehenna i kłody pod nogi, bo obok negatywów, zawsze są pozytywy, które napisałem tobie w pierwszej mojej odpowiedzi. Możesz to zmienić za pomocą transformacji numerologicznej.

> Poki co, zlozylam wniosek o zachowek chociazby, nie mozna mnie tak krzywdzic i
              > krzywdzic bezkarnie. Mam szanse na jego otrzymanie?
              Numerologia pokazuje ogólne tendencje a nie specyfikuje konkretnych wydarzeń. Z punktu widzenia prawa, zachówek przysługuje tobie bezsprzecznie, o ile wydziedziczenie nie miało miejsca na drodze sądowej. Powinnaś otrzymać 50% wartości, którą otrzymałabyś bez wydziedziczenia.

> Czy jakis odpowiedni mezczyzna stanie u mego boku?

Szczyt sześć wskazuje również na duże prawdopodobieństwo realizacji w związku.

> Jakos tak powialo groza z Twojego opisu...

Tak jak wspomniałem, jest to wyłącznie diagnoza problemu, który wynika z twojej odpowiedzi.

> Pozdrawiam. Ania

Pozdrawiam i trzymam kciuki
    • anna151sx Re: humanistka jestem 19.08.11, 14:28
      Bardzo dziekuje Jaqnuszku, od razu mi razniej. To wydziedziczenie nastapilo na mocy testamentu, ktory maz sporzadzil (jak pisalam) 4 lata temu i zostal otwarty w pol roku po jego smierci. Przez te pol roku syn meza nic mi nie mowil o tym testamencie, nadal udawal przyjazn, bo chcial wyludzic ode mnie wazne sprawy. W ogole mam wrazenie, ze maz jak dal mi zlotowke, to musial odzykac dwa zlote, jego syn najwyrazniej tez wyznaje taka fizolozofie.
      Spokojnie sobie to wszystko przeanalizuje.
      Dzieki za wglad w moje sprawy. Pozdrawiam. Ania
    • anna151sx Re: humanistka jestem 19.08.11, 14:34
      Dadam, ze zwiazek trwal 18 lat, a poziom naszego zycia wyznaczaly moje zarobki, moja zaradnosc. Maz mial problem z alkoholem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka