Dodaj do ulubionych

liczby karmiczne- prośba

16.09.11, 20:10
Witaj Janus.
Mam prośbę o profesjonalne zinterpretowanie wibracji wlasnych 1 - 4/13 - 5/14. mam takowe w portrecie ale moja wiedza numerologiczna jest na poziomie żłobka. oczywiście czytam na ten temat ale nie potrafię objąć całościowo. Szczerze mówiąc to najwięcej wiem o 4/13 - tu obczytana jestem na dostateczny. natomiast jakbyś mógł rozwinąć sprawę karmicznej 5/14?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • porucznikowa Re: liczby karmiczne- prośba 17.09.11, 10:33
      Witaj Donbas
      Znalazłam na forum znaczenie liczb karmicznych :
      Liczby karmiczne
      Autor: janus50 22.02.06, 14:58

Podaję dla wszystkich zainteresowanych znaczenie liczb karmicznych,
      opracowane przez Panią Bogusławę Andrzejewską:

13 / 4
      Symbolizuje wysiłek i pracę.
      Osoba posiadająca ją w portrecie, w poprzednim wcieleniu żyła na koszt
      innych. Zaniedbywała obowiązki, zrzucała je na drugiego człowieka, bawiła
      się, podczas gdy inni ciężko pracowali.
      W tym życiu będzie borykać się z kłopotami związanymi z tą sferą (szczegóły
      zależą od portretu numerologicznego):
      trudne, biedne dzieciństwo
      brak pracy i pieniędzy
      straty materialne
      konieczność ciężkiej pracy do późnej starości

14 / 5
      Wolność i zainteresowanie sferą nadzmysłową.
      Osoba posiadająca ją w portrecie, w poprzednim wcieleniu nadużywała wolności,
      sprawiając cierpienie innym. Nadużywała także innych przyjemności -
      narkotyków, alkoholu, seksu. Niekoniecznie uczciwie. Kierowała się wyłącznie
      zmysłową stroną życia, zaniedbując rozwój wewnętrzny.
      nieszczęśliwa miłość
      trudności w rozwijaniu talentów
      bolesne straty materialne i uczuciowe
      ciężkie doświadczenia związane z "tamtym wymiarem" (np. śmierć
      bliskiej osoby)
      Pozdrawiam
      • porucznikowa Re: liczby karmiczne- prośba 17.09.11, 10:39
        Liczby karmiczne 2
        Autor: janus50 22.02.06, 15:02
        Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
        ciąg dalszy liczb karmicznych wg Pani Andrzejewskiej:
        16 / 7
        Miłość i odpowiedzialność.
        Osoba posiadająca tą liczbę w portrecie, w poprzednim wcieleniu zlekceważyła
        czyjeś uczucie. Być może opuściła rodzinę i dzieci. Skrzywdziła kogoś,
        niewykluczone, że więcej niż jedną osobę.
        nieudane, nieszczęśliwe związki
        izolacja i samotność
        fałszywi przyjaciele, niekorzystne przyjaźnie

19 / 1
        Władza i zarządzanie innymi.
        Osoba posiadająca tą liczbę w portrecie, w poprzednim wcieleniu nadużywała
        władzy, tyranizując ludzi. Wykorzystywała i krzywdziła bezlitośnie, nie
        zważając na krzywdę drugiego człowieka. Cechowało ją zarozumialstwo.
        zależność od innych
        brak akceptacji, wyśmiewanie i poniżanie przez innych
        bycie lekceważonym i pomijanym

26 / 8
        Władza, ekspansja, energia, relacje międzyludzkie.
        Osoba posiadająca tą liczbę w portrecie, w poprzednim wcieleniu nie dokończyła
        pewnych karmicznych działań. W tym powinna osiągnąć mistrzostwo. Problemy mogą
        pojawiać się we wszystkich dziedzinach życia, zarówno w postaci chorób, jak i
        kłopotów uczuciowych lub strat materialnych. Wszystko cokolwiek się wydarza
        jest narzędziem niezbędnym do rozwoju i ... osiągnięcia mistrzostwa. Osoby z tą
        liczbą często żyją w dostatku i są bardzo nieszczęśliwe z innych powodów

Pozdrawiam
        • donbas Re: liczby karmiczne- prośba 17.09.11, 17:47
          Czytałam o liczbach karmicznych - ale chodzilo mi o to czy rozpatruje je się każdą z osobna - tj każda znaczy "to i to" czy w przypadku zbitki tych liczb ( jesli znajdują sie obok siebie) jest jakaś rozszerzona interpretacja?
          • porucznikowa Re: liczby karmiczne- prośba 17.09.11, 18:54
            donbas napisała:

> Czytałam o liczbach karmicznych - ale chodzilo mi o to czy rozpatruje je się ka
            > żdą z osobna - tj każda znaczy "to i to" czy w przypadku zbitki tych liczb ( je
            > sli znajdują sie obok siebie) jest jakaś rozszerzona interpretacja?
            A to faktycznie...skomplikowane pytanie i tylko Pan Janusz może odpowiedzieć.
            Chętnie sama się czegoś dowiem.

Pozdrawiam.
            • donbas Re: liczby karmiczne- prośba 18.09.11, 20:47
              porucznikowa napisała:

> donbas napisała:
              >
              > > Czytałam o liczbach karmicznych - ale chodzilo mi o to czy rozpatruje je
              > się każdą z osobna - tj każda znaczy "to i to" czy w przypadku zbitki tych licz
              > b ( jesli znajdują sie obok siebie) jest jakaś rozszerzona interpretacja?
              > A to faktycznie...skomplikowane pytanie i tylko Pan Janusz może odpowiedzieć.
              > Chętnie sama się czegoś dowiem.
              >
              > Pozdrawiam.
              -------------------------------------------

Wiesz co porucznikowa - chyba jednak dojrzalam do zmian. Ale chciałabym sie dowiedzieć co znaczy takie nagromadzenie liczb karmicznych w portrecie. Mam chyba rownież liczby karmiczne w imieniu ( jakąś 17-stke czy cóś) i Bóg wie gdzie jeszcze. Ja już glupieję z tego wszystkiego. Próbuję jakoś to wszystko zebrać w jakąś całość ale chyba mi nie wychodzi.
              Pozdrawiam
              • porucznikowa Re: liczby karmiczne- prośba 21.09.11, 11:58
                Dombas napisała:
                > Wiesz co porucznikowa - chyba jednak dojrzalam do zmian. Ale chciałabym sie dow
                > iedzieć co znaczy takie nagromadzenie liczb karmicznych w portrecie. Mam chyba
                > rownież liczby karmiczne w imieniu ( jakąś 17-stke czy cóś) i Bóg wie gdzie j
                > eszcze. Ja już glupieję z tego wszystkiego. Próbuję jakoś to wszystko zebrać w
                > jakąś całość ale chyba mi nie wychodzi.
                > Pozdrawiam
                -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                No cóż mogę powiedzieć ,napisać...bardzo zazdroszczę Ci Twojej dojrzałości ,roztropności zastanawiasz się nad sobą,analizujesz swoje życie..a ja zawsze decyzje podejmuję błyskawicznie .Wynika to chyba z mojej drogi życia i obecnego czarnego szczytu 5 . W biznesie może to i na dobre mi wychodzi, bo jak powiadają kto szybko bierze to dwa razy bierze.W życiu prywatnym bywa z tym różnie smile

Życzę owocnych przemyśleń i doskonałych wyborów.
                Pozdrawiam serdecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka