Dodaj do ulubionych

zmiana imienia

01.12.11, 09:38
Panie Januszu mam pytanie o zmiane imienia. Chodzi o moja corke, ma teraz 4 miesiace. Wiem, ze pisal Pan ze imion sie raczej nie zmienia ale chodzi mi wlasciwie o dopisanie jednej litery do jej imienia a brzmienie zostanie prawie takie samo. Co Pan o tym mysli?
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: zmiana imienia 01.12.11, 17:43
      Witaj
      dosha napisała:

> Panie Januszu mam pytanie o zmiane imienia. Chodzi o moja corke, ma teraz 4 mie
      > siace. Wiem, ze pisal Pan ze imion sie raczej nie zmienia ale chodzi mi wlasciw
      > ie o dopisanie jednej litery do jej imienia a brzmienie zostanie prawie takie s
      > amo. Co Pan o tym mysli?
      U takiego malucha to zasadniczo nie powinno być problemu, nawet gdyby zmieniono imię na kompletnie inne. Tak więc minimalna korekta w pisowni z pewnością nie przyniesie żadnych utrudnień.
      Pozdrawiam
      • dosha Re: zmiana imienia 01.12.11, 20:51
        Panie Januszu bardzo dziekuje za szybka odpowiedzsmile Mam jeszcze wielka prosbe, czy moglby Pan zobaczyc numery mojej corki. Urodzila sie 12 Lipca 2011 roku a jej litery z obecnych imion i nazwiska to: L-3,I-1,A-6,E-1,X-1,N-2,D-1,R-1,S-1,Y-1 Dodatkowa litere jaka chcialam dodac jest I. Jestem ciekawa czy to cos zmieni w jwj opisie. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam
        • dosha Re: zmiana imienia 07.12.11, 17:52
          Panie Januszu czy moglby Pan zinterpretowac date urodzenia i litery mojej corki?Bede wdzieczna za pomocsmile Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka