Dodaj do ulubionych

Prośba o azalizę

26.12.11, 16:01
Witam panie Januszu,
mam prośbę ostatnio poznałam pewnego mężczyznę, jego data 26/12/1975. Jeszcze nie łączy nas nic co nazwałabym czymś szczególnym, ale mam prośbę czy mógłby Pan zrobić analizę numerologiczną tego Pana.
Głównie interesuje mnie jego osobowość czyli jakim może być człowiekiem smile oraz jego stosunek do związków, bo coś mi tutaj nie pasuje.
Dziękuje
i pozdrawiam
Karolina
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba o azalizę 06.01.12, 14:11
      Witaj
      super_fionka napisała:

> Witam panie Januszu,
      > mam prośbę ostatnio poznałam pewnego mężczyznę, jego data 26/12/1975. Jeszcze n
      > ie łączy nas nic co nazwałabym czymś szczególnym, ale mam prośbę czy mógłby Pan
      > zrobić analizę numerologiczną tego Pana.
      > Głównie interesuje mnie jego osobowość czyli jakim może być człowiekiem smile oraz
      > jego stosunek do związków, bo coś mi tutaj nie pasuje.

Mężczyzna ten jest urodzeniowym 6/33, zatem, przynajmniej z założenia, jest osobą, dla której rodzina jest wartością nadrzędną. Osoby takie zwykle bywają bardzo oddane rodzinie, chętnie biorą na swoje barki wszelkie troski i odpowiedzialność za najbliższych i dom.
      Ich troska o rodzinę często popada w nadopiekuńczość, która sprawia, że wydaje im się, że to oni najlepiej wiedzą co jest dla kogo właściwe a co nie. Pragną dominować w rodzinie i związku, ponieważ uważają, że wyłącznie oni mają odpowiednie siły i środki aby zapewnić bliskim bezpieczeństwo i harmonię w rodzinę. Zapatrywania te często zamieniają się w tyranizowanie rodziny, despotyzm, manipulowanie członkami rodziny.
      Osoba ta jest aktualnie w układzie drogi życia, który może sprawiać, że dążenie do dominacji będzie bardzo silne. Znajduje się w cyklu osiem oraz działa na nią czarny szczyt 4, może więc dążyć do bycia liderem, skrajnie upartym i nieprzejednanym, niechętnym do jakichkolwiek kompromisów.
      Oczywiście jest to skrajnie czarny scenariusz. Może też być tak, że będzie troskliwym i kochającym mężem i ojcem, no ale skoro do tej pory się to nie wydarzyło, więc coś jest na rzeczy. Być może jakieś informacje o jego rysie charakterologicznym zawarte są w jego wibracjach imiennych.
      Pozdrawiam

> Dziękuje
      > i pozdrawiam
      > Karolina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka