Dodaj do ulubionych

prośba o analizę

03.01.12, 18:51
Witam Panie Januszu.
Chciałam prosić o analizę moja data urodzenia 08.10.1977r.
Jednocześnie chciałam zapytać jak Pan doszedł do tak głębokiej wiedzy w temacie numerologii? czy byłą czerpana tylko z książek czy tez gdzieś się Pan tego uczył? Jestem bardzo zainteresowana tematem stąd moje pytanie.
Pozdrawiam ciepło i wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

Pozdrawiam
Justyna
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: prośba o analizę 21.01.12, 17:18
      Witaj
      jasmina44 napisała:

> Witam Panie Januszu.
      > Chciałam prosić o analizę moja data urodzenia 08.10.1977r.
      > Jednocześnie chciałam zapytać jak Pan doszedł do tak głębokiej wiedzy w temacie
      > numerologii? czy byłą czerpana tylko z książek czy tez gdzieś się Pan tego ucz
      > ył? Jestem bardzo zainteresowana tematem stąd moje pytanie.
      > Pozdrawiam ciepło i wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

Z tą głęboką wiedzą trochę przesadziłaś. Człowiek uczy się całe życie i wiele jeszcze przede mną. Wiedzę pozyskiwałem na kursach, także z książek oraz indywidualnych sesji np. z Panią Donką Madej, która jest najbardziej doświadczoną polską numerolożką. Największe jednak doświadczenie wynika z praktykowania numerologii, w czym bardzo pomaga mi to forum, gdyż oferuje nie tylko obszerny materiał do przepracowania w postaci ogromnej ilości dat urodzenia i osób ale także weryfikację wiedzy w oparciu o informacje zwrotne.
      Wracając do ciebie.
      Jesteś urodzeniową szóstką, aktualnie w drugim cyklu 8, który potrwa do twojego 58 roku życia oraz w drugim szczycie, który trwać będzie do twojego 39 roku życia. Układ w którym się obecnie znajdujesz - cykl 8 / szczyt 5/14, potrwa jednak dłużej, gdyż kolejny, trzeci szczyt będzie miał również wibrację 5/14. Pozostaniesz w nim zatem do 48 roku życia.
      Nie jest to optymalny układ dla urodzeniowej szóstki, która dąży do stabilizacji i budowania bezpiecznej przyszłości dla siebie i swoich bliskich, chcąc realizować się w sferze domu rodzinnego i rodziny.
      Cykl osiem w kontekście szczytu 5/14 to układ bardzo dużej energii. Za sprawą 5/14 jest to jednak energia bardzo niestabilna, przynosząca wzloty i upadki, okoliczności zmienne i często zaskakujące, dość trudno jest osiągnąć coś trwałego i stabilnego.
      Cykl osiem przynosi pragnienie realizowania się w sferze materialnej, pomnażania dóbr materialnych. Daje chęć rywalizowania i udowadniania swoich możliwości, jest korzystny w kontekście kariery zawodowej, która, za sprawą piątki, najlepiej realizowałaby się z dala od domu rodzinnego albo też poprzez dużą mobilność i najlepiej niezależne stanowisko lub własną działalność gospodarczą.
      Układ ósemki i piątki to także skłonność do podejmowania ryzyka, dlatego należy być bardzo ostrożną i rozważną, nie działać spontanicznie i pod impulsem chwili, gdyż może przynieść to straty oraz niebezpieczeństwo urazów i wypadków.
      W każdym razie nie jest to czas na ziewanie i nudy, z pewnością wiele się dzieje a sytuacje zmieniają się jak w kalejdoskopie.
      Pozdrawiam

>
      > Pozdrawiam
      > Justyna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka