Dodaj do ulubionych

numerologiczna 4

02.04.12, 21:24
Witam

Jestem pionierka w tym temacie
nie wiem jak jest ze szczytami gdy wychodza liczby 14, mam dodac te liczby do siebie?
moja data urodzenia to:
14.09.1979

wiec z tego co zrozumiałam pierwszy szczyt do 14
drugi to 13

co to oznacza?
a cała piramida wg wzoru , czy dobrze zapisałam

27
14 13
9 5 8
14...........09...........1979

prosze o pomoc
i dziękuje

joanna
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: numerologiczna 4 19.04.12, 15:19
      Witaj
      1aska1 napisała:

> Witam
      >
      > Jestem pionierka w tym temacie
      > nie wiem jak jest ze szczytami gdy wychodza liczby 14, mam dodac te liczby do s
      > iebie?

Zawsze redukujemy liczby, które są elementami naszej daty urodzenia.
      Zapis cykli w twoim przypadku będzie więc nastepujący:
      9 - 5/14 - 8/26

> moja data urodzenia to:
      > 14.09.1979
      >
      > wiec z tego co zrozumiałam pierwszy szczyt do 14
      > drugi to 13
      >
      > co to oznacza?

Pierwszy szczyt o wibracji 5/14 mówi od dużej dynamice, mobilności, problemami z budowaniem trwałych okoliczności zyciowych, ciągłych wzlotach i upadkach, ale też możliwości częstego przemieszczania się, podróżach, częstych przeprowadzkach, zmianach pracy i życiu osobistym.
      Skrajnie różny od niego jest szczyt drugi. Czwórka jest zaprzeczeniem piątki, okoliczności raczej stabilne i ograniczające, zmuszające do zatroszczenia się o bezpieczeństwo materialne, konfrontacjach w szeroko pojmowanej sferze pracy, duzym zaangażowaniu w życie zawodowe.
      > a cała piramida wg wzoru , czy dobrze zapisałam
      >
      > 27
      > 14 13
      > 9 5 8
      > 14...........09...........1979
      >

Brakuje jeszcze czwarty szczyt, który wynika z sumy pierwszego i trzeciego cyklu, czyli 9+8=17/8. tak więc czwarty i ostatni szczyt będzie miał wibrację 8/17.

Pozdrawiam

> prosze o pomoc
      > i dziękuje
      >
      > joanna
      • 1aska1 Re: numerologiczna 4 19.04.12, 17:03
        Dziękuje bardzo za odpowiedz. Tylko co ztego wynika dla mnie? co zrobić by być szczęsliwa w związku i gdzie szukac odpowiedniej osoby dla mnie. Tak samo jest z pracą. mam prace ale to nie to, szukam innej, a czy ja znajdę?
        Pozdrawiam
        • janus50 Re: numerologiczna 4 19.05.12, 16:23
          witam ponownie
          1aska1 napisała:

> Dziękuje bardzo za odpowiedz. Tylko co ztego wynika dla mnie? co zrobić by być
          > szczęsliwa w związku i gdzie szukac odpowiedniej osoby dla mnie. Tak samo jest
          > z pracą. mam prace ale to nie to, szukam innej, a czy ja znajdę?

Jesteś urodzeniową czwórką więc dążysz do stabilności i budowanie bezpiecznych i przewidywalnych okoliczności w każdej sferze życia. Irytuje ciebie tymczasowość i brak kontroli nad otaczającymi ciebie wydarzeniami. Jesteś jednocześnie w drugim szczycie 4/13, który przynosi duże zaangażowanie w sferze pracy. Jednocześnie jednak jesteś w drugim cyklu 5/14, który przynosi napięcie, gdyż piątka jest skrajnie różna od czwórki. Nie znosi ograniczeń, schematów, reguł, zależności.
          Trudno jest określić jak to się może rozwinąć, gdyż piątka jest bardzo dynamiczna. Niewątpliwie pomogłaby znajomość twoich wibracji imiennych.
          Pozdrawiam

> Pozdrawiam
          • 1aska1 Re: numerologiczna 4 20.05.12, 20:19
            Ostatnio moje życie jest mało przewidywalne, mój spokój burzą dwie osoby, przez które nie mam lekko w życiu.
            Moje imiona : Joanna Małgorzata Maria(z bierzmowania)
            • janus50 Re: numerologiczna 4 20.05.12, 23:13
              Witaj ponownie
              1aska1 napisała:

> Ostatnio moje życie jest mało przewidywalne, mój spokój burzą dwie osoby, przez
              > które nie mam lekko w życiu.
              > Moje imiona : Joanna Małgorzata Maria(z bierzmowania)

Celem zachowania anonimowości podajemy na forum jedynie zawartość liter we wszystkich posiadanych imionach i nazwiskach (nazwisko rodowe i pozyskane). Zliczamy ilość wszystkich występujących liter i podajemy w następujący sposób: np. A - 6 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd.
              Brakuje więc jeszcze twojego nazwiska (nazwisk), podaj zawartość liter, które się na nie składają.
              Wówczas będzie można wyliczyć wibracje imienne (nazwa trochę niefortunna, bo niewtajemniczeni mogą przypuszczać, że chodzi wyłącznie o imiona).
              Pozdrawiam
              • 1aska1 Re: numerologiczna 4 21.05.12, 07:28
                Witam

Dziękuje za przypomnienie:
                litery z nazwisk
                3 - k, 1-n, 1-w, 2-o, 1-L, 1-y, 3-s, 2-a, 1-i, 1-e, 1-z, 1-ż(nie wiem czy dodaje sie do z?),
                imiona
                1-J, 2-o, 7-a, 2-n, 1-L, 2-m, 1-g, 2-r, 1-z, 1-t, 1-i.
                Dziękuje za pomoc
                • janus50 Re: numerologiczna 4 22.05.12, 17:14
                  Witaj ponownie
                  1aska1 napisała:

> litery z nazwisk
                  > 3 - k, 1-n, 1-w, 2-o, 1-L, 1-y, 3-s, 2-a, 1-i, 1-e, 1-z, 1-ż(nie wiem czy dodaj
                  > e sie do z?),

Dodaje się....
                  > imiona
                  > 1-J, 2-o, 7-a, 2-n, 1-L, 2-m, 1-g, 2-r, 1-z, 1-t, 1-i.
                  > Dziękuje za pomoc

Z podanej przez ciebie zawartości liter wychodzą wibracje imienne o wartości 9-5-5/14. To bardzo niespokojne, niestabilne, impulsywne, spontaniczne, mocno zorientowane na osobistą wolność wibracje. Nie są to wibracje korzystne, gdyż utrudniają budowanie stabilnych struktur życiowych, przynoszą tymczasowość, niepokój, ciągłe poszukiwania, uczucie niespełnienia. Szczególnie w kontekście twojej urodzeniowej czwórki, która jest wibracją skrajnie odmienną od piątki.
                  W kontekście z cyklem 5/14 możesz mieć spore problemy z ustanowieniem przewidywalnych okoliczności życiowych, wszystko będzie w ciągłym ruchu i napięciu.
                  Takie wibracje imienne zdecydowanie nadają się do zmiany.
                  Pozdrawiam
                  • 1aska1 Re: numerologiczna 4 22.05.12, 20:47
                    Dziękuje za interpretacje, proszę mi powiedzieć jak zmienić swoje wibracje, abym ustabilizowała swoją sytuację osobistą oraz zawodową?
                    • janus50 Re: numerologiczna 4 23.05.12, 01:24
                      Witaj ponownie
                      1aska1 napisała:

> Dziękuje za interpretacje, proszę mi powiedzieć jak zmienić swoje wibracje, aby
                      > m ustabilizowała swoją sytuację osobistą oraz zawodową?

Należy przeprowadzić zmianę numerologiczną, którą powinienen zająć się doświadczony w tym względzie numerolog. Ze swojej strony mogą polecić Panią Iwonę z Bydgoszczy. Ma duże doświadczenie w temacie. Kontakt najlepiej przez stronę www.numerologia.net.pl
                      Pozdrawiam
                      • 1aska1 Re: numerologiczna 4 24.05.12, 08:34
                        Jeszcze raz dziękuje. Miłego dnia życzę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka