Dodaj do ulubionych

prośba do P. Janusza o interpretację

04.04.12, 14:57
Moja data urodzenia to 20.05.1975,
liczba duszy 9/18/27, liczby realizacji 5/14/68 i ekspresji 5/14/95.
Z tego co czytam to te karmiczne 14 w wibracjach własnych są chyba bardzo niekorzystne i nie pasują do 9 ?
Zdenerwowałam się też, że niedługo wejdę w cykl 4/13 , a teraz i tak nie mam za łatwo.
Bardzo Pana proszę o kilka uwag, słów interpretacji, mam się przejmować, będzie gorzej?
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: prośba do P. Janusza o interpretację 29.04.12, 16:39
      Witaj
      ametryn napisał(a):

> Moja data urodzenia to 20.05.1975,
      > liczba duszy 9/18/27, liczby realizacji 5/14/68 i ekspresji 5/14/95.
      > Z tego co czytam to te karmiczne 14 w wibracjach własnych są chyba bardzo niek
      > orzystne i nie pasują do 9 ?

Dziewiątka z piątką są harmonijne, mają podobne aspekty, obie cenią sobie wolność osobistą, przy czym dziewiątka w znaczeniu kolektywnym a piątka w indywidualnym. Niezależnie od tego, wibracje imienne 9-5-5 nie są korzystne, gdyż wprowadzają dużą energię, która może być dość chaotyczna i nieprzewidywalna, trudna do kontrolowania.
      Karmiczna czternastka, niezależnie od tego gdzie się znajduje i z jakimi wibracjami wchodzi w interakcję, jest niekorzystna.
      Najistotniejszym problemem jednak, nie jest wzajemna relacja dziewiątki i piątki ale duża sprzeczność wibracji imiennych z twoim aktualnym układem drogi życia. Jesteś w cyklu dwa, do 53 roku życia oraz szczycie 6 do 43 roku życia, jesteś także urodzeniową 2/11. Z każdą z tych wibracji piątka jest skonfliktowana, będzie więc typową "przeszkadzajką", elementem niespokojnym, utrudniającym budowanie stabilizacji do której dążą zarówno dwójki jak i szóstka ze szczytu. Także czwórka w nadchodzącym po 43 roku życia szczycie 4/13 tworzy sprzeczność z wibracjami imiennymi.
      Układ drogi życia gdzie jako urodzeniowej 2/11 jesteś w cyklu dwa i szczycie sześć jest korzystny dla ciebie, gdyż wibracje te są ze sobą harmonijne i mają podobne cele. Dwójka chce się realizować poprzez partnerstwo i współpracę a szóstka w szczycie przynosi odpowiedzialność za rodzinę oraz aktywność w tym obszarze. Nadchodzący szczyt 4/13, jako zbliżony w aspektach do szczytu 6, nie przyniesie radykalnych zmian. Da z pewnością większą odpowiedzialność za budowanie materialnego bezpieczeństwo najbliższych oraz duże zaangażowanie w szeroko rozumianej sferze pracy.
      Posiadając wibracje imienne 9-5-5 możesz odczuwać spore uciążliwości związane z realizacją szczytu 6 a później szczytu 4, gdyż twoje wibracje imienne pozostają w konflikcie, nie są wsparciem. To trochę tak, jakby artyście nakazano pracę w charakterze robotnika budowlanego - będzie to postrzegał jako dopust boży, skrajną uciążliwość. Dlatego czujesz się niekomfortowo.
      Z pewnością warto byłoby pomyśleć o zmianie wibracji imiennych.
      Pozdrawiam

> Zdenerwowałam się też, że niedługo wejdę w cykl 4/13 , a teraz i tak nie mam z
      > a łatwo.
      > Bardzo Pana proszę o kilka uwag, słów interpretacji, mam się przejmować, będzie
      > gorzej?
      • ametryn Re: prośba do P. Janusza o interpretację 29.04.12, 17:13
        Witam Panie Januszu, bardzo dziękuję za interpretację. Czuję właśnie tę sprzeczność , doskonale to Pan ujął...
        I jeszcze chciałabym zapytać, czy te niepasujące teraz wibracje imienne 9-5-5 - będą pasowały do mojego 3 cyklu po 53 r. życia ( o ile się nie mylę to mam tam 4 i 9) , jak taki układ będzie funkcjonował w przełożeniu na codzienność ?
        Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję za wspaniała analizę
        • janus50 Re: prośba do P. Janusza o interpretację 03.06.12, 16:51
          Witaj ponownie
          ametryn napisał(a):

> Witam Panie Januszu, bardzo dziękuję za interpretację. Czuję właśnie tę sprzecz
          > ność , doskonale to Pan ujął...
          > I jeszcze chciałabym zapytać, czy te niepasujące teraz wibracje imienne 9-5-5
          > - będą pasowały do mojego 3 cyklu po 53 r. życia ( o ile się nie mylę to mam
          > tam 4 i 9) , jak taki układ będzie funkcjonował w przełożeniu na codzienność
          > ?

9-5-5 to niekorzystne wibracje imienne. Sam układ jest bardzo niestabilny i chaotyczny. Czwórka działa jako rodzaj ogranicznika dla piątek i mimo że układ ten nie jest harmonijny, hamuje dynamikę piątek. W przyszłości, kiedy wejdzie cykl 3, to ograniczenie zniknie, bo trójka jest harmonijna zarówno z 9 jak i 5. Oznaczać to jednak może, że trudne do kontrolowania aspekty piątki, zaczną działać z pełną mocą i trudno mi sobie wyobrazić, aby było to korzystne, bo życie może się zamienić w pasmo wzlotów i upadków, kręcenia się w kółko, ciągłego niedosytu, niechęci do schematów, reguł, nakazów i zakazów - po prostu hulaj dusza piekła nie ma.
          Pozdrawiam

> Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję za wspaniała analizę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka