30.11.12, 19:52
Serdeczne uszanowania dla założyciela forum. Zwracam się ze skromną prośbą, gdyby był Pan tak łaskaw rzucić okiem na poniższą piramidkę i wyjawić kilka pozytywów jakimi mogą obdarzać charakteryzujące mnie wibracje numerologiczne, byłabym niezmiernie wdzięczna.
Ostatnio rozważam wyjazd zagraniczny, być może tymczasowy w celach zarobkowych ale jeśli los ułożyłby się pomyślnie nie wykluczam, że na stałe. Czy liczby zawarte w mojej dacie urodzenia dają jakieś informacje na temat czy takie wyjazdy są dla mnie dobrą opcją? Nie mam żadnej piątki w portrecie (liczba pasjonatów podróżowania, o ile się nie mylę) a jednak coś ciągnie mnie w świat.
W którym roku osobistym jestem teraz (od kiedy do kiedy on trwa?) i jakich tendencji mogę się spodziewać. Dodam, że nasila się we mnie pragnienie jakichś zmian w życiu, zmiany pracy, partnera i wyjazdu, czy to ma jakiś związek z moim osobistym rokiem? Jestem aktualnie też w nie najlepszej kondycji emocjonalnej, zatem proszę o jakieś podbudowujące treści, bardzo mi się to przyda...

8
/ \
3/12
/ \
4 8
/ \ / \
2 2 6
Liczba życia 28/10?/==>1 [11luty86]

A=4
F=1
G=1
I=3
K=1
M=1
N=1
O=1
R=2
S=1
U=1
W=1
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Ja 04.12.12, 17:39
      Witaj
      muza_tajemna napisała:

> Serdeczne uszanowania dla założyciela forum. Zwracam się ze skromną prośbą, gdy
      > by był Pan tak łaskaw rzucić okiem na poniższą piramidkę i wyjawić kilka pozyty
      > wów jakimi mogą obdarzać charakteryzujące mnie wibracje numerologiczne, byłabym
      > niezmiernie wdzięczna.

Ok. żadnych negatywów.

> Ostatnio rozważam wyjazd zagraniczny, być może tymczasowy w celach zarobkowych
      > ale jeśli los ułożyłby się pomyślnie nie wykluczam, że na stałe. Czy liczby zaw
      > arte w mojej dacie urodzenia dają jakieś informacje na temat czy takie wyjazdy
      > są dla mnie dobrą opcją? Nie mam żadnej piątki w portrecie (liczba pasjonatów p
      > odróżowania, o ile się nie mylę) a jednak coś ciągnie mnie w świat.
      > W którym roku osobistym jestem teraz (od kiedy do kiedy on trwa?) i jakich tend
      > encji mogę się spodziewać. Dodam, że nasila się we mnie pragnienie jakichś zmia
      > n w życiu, zmiany pracy, partnera i wyjazdu, czy to ma jakiś związek z moim oso
      > bistym rokiem? Jestem aktualnie też w nie najlepszej kondycji emocjonalnej, zat
      > em proszę o jakieś podbudowujące treści, bardzo mi się to przyda...

Jesteś urodzeniową jedynką, więc pragniesz realizować się w sposób indywidualny, poznawać nowe możliwości, odkrywać nowe drogi. Z dnia urodzenia 2/11 wprowadza element statyczny, w którym dążenie do przewidywalności i budowania bezpiecznych okoliczności życia wysuwa się na pierwszy plan. Daje to także dużą sensoryczność, wrażliwość, a co za tym idzie możliwości w przestrzeni kreatywnej. Jesteś także w pierwszym cyklu dwa, który skłania do budowania harmonii w życiu osobistym, choć niekoniecznie musi być to absolutnym priorytetem, gdyż brak jest tobie dwójek w zawartości liter. W cyklach dwa będziesz przebywać do 54 roku życia.
      Jednocześnie do 35 roku życia pozostajesz w pierwszym szczycie 4, który zwykle przynosi spore obłożenie pracą i nierzadko dużą odpowiedzialność, już od najmłodszych lat.
      Układ drogi życia preferujący raczej osiadły tryb życia, w którym budowanie trwałych i stabilnych struktur życia będzie zajmować istotną pozycję.

Wibracje imienne mają wartość 4-3-7 i są dość pasywne generalnie, brak jest im dynamiki, może to przeszkadzać w podejmowaniu szybkich decyzji i sprawiać, że przed podjęciem jakiegoś działania, wypytujesz wszystkich w koło, rozważając wszelkie za i przeciw.

Możliwe, że ciągnie cię w świat, jednak bardziej po to, aby oderwać się od schematu, rutyny, gdyż brak dwójek może powodować niechęć do nich. Jest jednak bardzo prawdopodobne, że dość szybko zaczniesz tęsknić za bliskimi tobie osobami i stronami i dłuższy pobyt z dala od rodzinnych stron może wywoływać silną chęć powrotu.

Aktualnie jesteś w roku osobistym o wibracji jeden, który rozpoczął się od 1 października i skończy się ostatniego dnia września 2013. Jest oczywiście możliwe, że rok ten wzmaga w tobie pragnienie zmian, rozpoczęcia wielu spraw od nowa, inaczej. Jesteś także w fazie wejścia w drugi cykl, która się właśnie rozpoczęła. Cykl ten jest co prawda identyczny z pierwszym, jednak ma silną podliczbę 11, która przynosi ambicję, chęć indywidualnej realizacji na szerokiej płaszczyźnie, z pewnością nie lokalnej, może być to kolejny element skłaniający do poznawania świata...

W moim przekonaniu nie jest typowym podróżnikiem, który całe lata może przebywać poza domem. Myślę, że po kilku miesiącach będziesz bardzo tęskniła za osobami i okolicznościami, które są dla ciebie bliskie.

Pozdrawiam

>
      >
      > 8
      > / \
      > 3/12
      > / \
      > 4 8
      > / \ / \
      > 2 2 6
      > Liczba życia 28/10?/==>1 [11luty86]
      >