03.12.12, 20:54
Panie Januszu,
chciałabym dodać drugie imię mojemu chrześniakowi.

Droga życia - 5

Cykle:
I - 6
II - 7
III - 1

Szczyty:
I - 4/13
II - 8
III - 3
IV - 7

Kombinacja imienia i nazwiska to 8-9-8. Nie chcę zmieniać tej kombinacji, ale chciałabym uzupełnić brak 4 i 6. Czy mógłby Pan zaproponować mi imię męskie polskie o wibracji 9/9? Jeśli nadużywam Pańskiej uprzejmości, proszę dać znać.

I jeszcze mam pytanie: czy koniecznie należy uzupełnić brak 6, jeśli ta liczba występuje jako drugi czarny szczyt? Sama przed wyjściem za mąż miałam brak 3, 4 i 6 i tak jak z perspektywy czasu zauważam, że te dwa pierwsze braki odczuwałam bardzo mocno (3,4), tak braku 6 nie odczuwałam szczególnie (w czarnych szczytach mam tylko piątki).
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: imię 9/9 04.12.12, 16:54
      Witaj
      carramell napisała:

> Panie Januszu,
      > chciałabym dodać drugie imię mojemu chrześniakowi.
      >
      > Droga życia - 5
      >
      > Cykle:
      > I - 6
      > II - 7
      > III - 1
      >
      > Szczyty:
      > I - 4/13
      > II - 8
      > III - 3
      > IV - 7
      >
      > Kombinacja imienia i nazwiska to 8-9-8. Nie chcę zmieniać tej kombinacji, ale c
      > hciałabym uzupełnić brak 4 i 6. Czy mógłby Pan zaproponować mi imię męskie pols
      > kie o wibracji 9/9? Jeśli nadużywam Pańskiej uprzejmości, proszę dać znać.

Pośród polskich imion niestety "szału" nie ma....
      Bogusz
      Dionizjusz
      Epifaniusz
      Herkulan
      Lubomir
      Lutomir
      Namyslaw
      Wiktoriusz

Mogę poszukać pośród imion zagranicznych. Można rejestrować imiona zagraniczne, jednak muszą być one w swojej oryginalnej pisowni.

> I jeszcze mam pytanie: czy koniecznie należy uzupełnić brak 6, jeśli ta liczba
      > występuje jako drugi czarny szczyt? Sama przed wyjściem za mąż miałam brak 3, 4
      > i 6 i tak jak z perspektywy czasu zauważam, że te dwa pierwsze braki odczuwała
      > m bardzo mocno (3,4), tak braku 6 nie odczuwałam szczególnie (w czarnych szczyt
      > ach mam tylko piątki).

Brak jakiejś wibracji wprowadza dysharmonię w obszarze nią "zarządzanym". Należy to sobie wyobrazić, jako wytrącenie z równowagi, może ono pójść albo w jedną albo w drugą stronę. Przykładowo przy braku czwórki kiedy pójdzie jedną stronę, to może to być pracoholizm, zagubienie w szczegółach, obsesyjna punktualność i drobiazgowość. Kiedy pójdzie to w drugą stronę wówczas mogą pojawić się np. lenistwo, bałaganiarstwo, ustawiczne spóźnianie się, brak poczucia obowiązku itp.

Ponadto, gdy wibracja braku występuje w jakimś istotnym elemencie portretu numerologicznego, np. wibracja drogi życia czy wibracja dnia urodzenia, wówczas brak ten będzie działał jak uwierający kamyk w bucie i ciągle zmuszał nas do aktywności w danej sferze, co oczywiście pozytywne też być nie musi, vide - pracoholizm czwórki.
      Tak więc, lepiej mieć czyste konto....

Pozdrawiam
      • carramell Re: imię 9/9 05.12.12, 16:06
        Faktycznie, szału nie ma smile
        Dziękuję za pomoc. Mam nadzieję, że rodzice coś z tych polskich imion wybiorą.

Nie będę kombinować z zagranicznymi imionami. Wczoraj zadzwoniłam do USC (małe miasteczko) z pytaniem o godz. otwarcia, koszt, itd. i urzędniczka zaczęła piętrzyć trudności, "nie wiem, jaki to może być bardzo ważny powód, aby dodawać drugie imię". Zirytowałam się, tym bardziej że w moim USC nie było żadnych komplikacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka