Dodaj do ulubionych

prośba do Pana Janusza

06.01.13, 17:37
Witam Pana,

chciałabym prosić o podpowiedź. Mam dość dobrze rozwiniętą intuicje, czasem wiem więcej, miewam sny zapowiadające pewne wydarzenia, pewnych rzeczy się spodziewam.
Spodziewam się nazwijmy to miłości życia niebawem. Wydawało się że ją spotkałam. Co dziwne wszystko w tym człowieku jest takie jakie być powinno, nawet niektóre fakty z jego życia znałam wcześniej. Najogólniej rzecz biorąc wszystko wskazywało że to właśnie ten ale... wygląda na to że skoczyło się zanim się zaczęło.
Czy może mi Pan powiedzieć czy to ten czy nie ten. Jeśli nie ten to czy pojawi się inny- ten właściwy?
Nie znam jego daty urodzenia wiem tylko że rok 1973 zodiakalny lew imię Bartosz. Moja data 17.04.1976 Magdalena
Z góry dziękuję
pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • janus50 Re: prośba do Pana Janusza 12.01.13, 16:58
      Witaj
      jakaja17 napisał(a):

> Witam Pana,
      >
      > chciałabym prosić o podpowiedź. Mam dość dobrze rozwiniętą intuicje, czasem wie
      > m więcej, miewam sny zapowiadające pewne wydarzenia, pewnych rzeczy się spodzie
      > wam.
      > Spodziewam się nazwijmy to miłości życia niebawem. Wydawało się że ją spotkałam
      > . Co dziwne wszystko w tym człowieku jest takie jakie być powinno, nawet niektó
      > re fakty z jego życia znałam wcześniej. Najogólniej rzecz biorąc wszystko wskaz
      > ywało że to właśnie ten ale... wygląda na to że skoczyło się zanim się zaczęło.
      > Czy może mi Pan powiedzieć czy to ten czy nie ten. Jeśli nie ten to czy pojawi
      > się inny- ten właściwy?
      > Nie znam jego daty urodzenia wiem tylko że rok 1973 zodiakalny lew imię Bartosz
      > . Moja data 17.04.1976 Magdalena
      > Z góry dziękuję
      > pozdrawiam
      >

Nie znając daty tego mężczyzny, trudno mi wyciągać jakieś wnioski. Opierając się jedynie na twojej dacie urodzenia, rzuca się w oczy, że aktualnie, od października 2012, jesteś w roku osobistym 9, który nie jest sprzymierzeńcem związków osobistych. Od października 2013 wejdziesz w rok osobisty o wibracji 1, który może tobie przynieść nowe rozdanie w sferze osobistej.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka