Dodaj do ulubionych

Prośba do Pana Janusza

04.04.13, 18:55
Jeśli to możliwe bardzo proszę o troszkę dobrych wiadomości (jeśli są) dotyczacych mojej przyszłosci zawodowej. Urodziłam sie 20.11.1969. Z moich obliczeń wynika, że kolejne cykle życiowe to 2/20
2/11 i 7/25.
Białe szczyty 4/31, 9/45, 4/13/76, 9/36
Czarne: 0, 5, 5

Serdecznie dziękuję..i czekam.

Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza 28.04.13, 12:09
      Witaj
      jakowniebietakinaziemi00 napisała:

> Jeśli to możliwe bardzo proszę o troszkę dobrych wiadomości (jeśli są) dotyczac
      > ych mojej przyszłosci zawodowej. Urodziłam sie 20.11.1969. Z moich obliczeń wyn
      > ika, że kolejne cykle życiowe to 2/20
      > 2/11 i 7/25.
      > Białe szczyty 4/31, 9/45, 4/13/76, 9/36
      > Czarne: 0, 5, 5

Jesteś aktualnie w roku osobistym o wibracji 1, który rozpoczyna twój trzeci biały szczyt o wibracji 4/13, który będzie trwał do 52 roku życia. Równolegle jesteś w drugim cyklu 2, który trwać będzie do 53 roku życia. Jesteś także urodzeniową 2/11. Daje to dość pasywny układ, w którym działania indywidualne nie będą najlepszą drogą do sukcesu.
      Z uwagi na silne zaznaczoną dwójkę będziesz się bardzo dobrze sprawdzać w działaniach grupowych a kluczem do sukcesu będzie umiejętność współpracy i partnerstwa.
      Szczyt 4/13 przyniesie z pewnością duże obciążenie pracą. Mogą pojawić się trudne konfrontacje w tej sferze. Trzynastka ma nas nauczyć odpowiedniego podejścia do pracy, nie chodzi tutaj wyłącznie o obszar zawodowy ale o szeroko pojmowane tworzenie trwałych, materialnych struktur życia. Specyfika trzynastki polega na tym, że musimy podejmować każdą pracę jaką nam przyniesie los. Zwykle dzieje się tak, że konfrontowani jesteśmy z koniecznością przyjmowania pracy, która nas nie satysfakcjonuje ani materialnie ani ambicjonalnie. To jest jednak forma nauki, poznawanie pracy od jej najbardziej podstawowych form, często niezgodnych z naszym wykształceniem i tym bardziej oczekiwaniami. Należy jednak bez wahania podejmować każdą pracę, ponieważ każda następna będzie coraz lepsza, coraz bardziej satysfakcjonująca. Jest to powolne wspinanie się po drabinie. Gdy jednak nie będziesz gotowa by skonfrontować się z każdą możliwością, nie otrzymasz lepszych możliwości i będziesz się borykać z problemami w przestrzeni pracy. W każdym razie, szczyt ten, jakby uciążliwy nie był, pozostawia po sobie dokonania trwałe, pożyteczne, pozostające na długie lata, zapewniające nam stabilność i bezpieczeństwo w sferze materii.
      Jak sobie z tym poradzisz zależy w znacznej mierze od twoich wibracji imiennych, jeśli są one słabe, pasywne - wówczas doświadczenie będzie trudniejsze do przepracowania.
      Pewnym problemem w realizacji dwójkowej zasady partnerstwa i współpracy są z pewnością czarne szczyty pięć, które z jednej strony są zaprzeczeniem dwójki, z drugiej zaś, wprowadzają impulsywność, niecierpliwość, niechęć do podporządkowywania się okolicznością i/lub osobom.
      Pozdrawiam

>
      > Serdecznie dziękuję..i czekam.
      >
      • jakowniebietakinaziemi00 Re: Prośba do Pana Janusza 16.05.13, 19:05
        Bardzo dziękuję za odpowiedz i poświęcony czas pomimo długiej kolejki pytających smile.
        Policzyłam wartość liczbową samogłosek w imieniu: 9
        i spółgłosek: 33
        W nazwisku panieńskim, którego nie używam, wartośc liczbowa samogłosek: 13
        spółgłosek: 30
        W nazwisku męża, - tego nazwiska używam - wart. licz. sam.: 20
        spółgłosek: 15.
        Panie Januszu, jeśli to nie będzie nadużycie z mojej strony - proszę o informacje jak wibracje imienne, te które podałam mogą zmodyfikować wyzwania związane z moją drogą życiową.
        Jeszcze raz przepraszam, że zawracam głowę, ale.. boję się bardzo nadchodzącego czasu.
        Dziękuję i ciepło pozdrawiam!
        • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza 18.05.13, 17:24
          Witaj ponownie

> Bardzo dziękuję za odpowiedz i poświęcony czas pomimo długiej kolejki pytającyc
          > h smile.
          > Policzyłam wartość liczbową samogłosek w imieniu: 9
          > i spółgłosek: 33
          > W nazwisku panieńskim, którego nie używam, wartośc liczbowa samogłosek: 13
          > spółgłosek: 30
          > W nazwisku męża, - tego nazwiska używam - wart. licz. sam.: 20
          > spółgłosek: 15.
          > Panie Januszu, jeśli to nie będzie nadużycie z mojej strony - proszę o informac
          > je jak wibracje imienne, te które podałam mogą zmodyfikować wyzwania związane z
          > moją drogą życiową.
          > Jeszcze raz przepraszam, że zawracam głowę, ale.. boję się bardzo nadchodzącego
          > czasu.
          Niezbędna jest jednak zawartość liter we wszystkich imionach (również z bierzmowania) oraz nazwiskach (w tym rodowe i wszystkie pozyskane np. w wyniku związku małżeńskiego).
          Najlepiej podać na zasadzie: np. A - 2 x, B - 1 x, C - 2 x itd.
          Pozdrawiam

> Dziękuję i ciepło pozdrawiam!
          • jakowniebietakinaziemi00 Re: Prośba do Pana Janusza 27.05.13, 22:17
            Już podaję:
            A 7x
            D 1x
            E 3x
            G 2x
            I 2x
            K 3x
            Ł 1x
            M 3x
            N 2x
            O 3x
            R 2x
            S 3x
            T 1x
            W 1x
            Z 3x
            Podałam litery z imienia ( mama tylko jedno), nazwiska rodowego ( czyli mojego panieńskiego), nazwiska które noszę obecnie, czyli nazwiska męża i imienia z bierzmowania.
            smile
            • jakowniebietakinaziemi00 Re: Prośba do Pana Janusza 27.05.13, 22:31
              Podam jeszcze oddzielnie, bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam..
              Imię:
              A3, G1, Ł1, M1, O1, R1, T1, Z1
              Imię od bierzmowania:
              A2, E1, G1, I1, K1, N1, S1, Z1

Nazwisko rodowe:
              A2, E1, K1, M1, O1, R1, S2, W1, Z1
              Nazwisko po mężu, obecnie używane:
              D1, E1, I1, K1, M1, N1, O1

smile
              • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza 30.05.13, 16:46
                Witaj ponownie

> Podam jeszcze oddzielnie, bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam..
                > Imię:
                > A3, G1, Ł1, M1, O1, R1, T1, Z1
                > Imię od bierzmowania:
                > A2, E1, G1, I1, K1, N1, S1, Z1
                >
                > Nazwisko rodowe:
                > A2, E1, K1, M1, O1, R1, S2, W1, Z1
                > Nazwisko po mężu, obecnie używane:
                > D1, E1, I1, K1, M1, N1, O1
                >

Twoje wibracje imienne mają wartość 4/13-2/11-6 i są to dość pasywne, mało dynamiczne wibracje imienne. Są skupione na budowaniu stabilności materialnej, bezpieczeństwa dla siebie i najbliższych. Wskazują na osobę, która raczej woli sprawdzone schematy niż próbowanie nowości, gdyż może kryć się w nich zagrożenie dla stabilizacji. Za sprawą karmicznej liczby trzynaście, może pojawiać się brak elastyczności, upór, niechęć do zmian, godzenie się z rolą osoby, na barkach której spoczywają wszelkie obowiązki i praca ponad siły. Nie są te wibracje harmonijne z twoją drogą życia z daty urodzenia i nie wspierają jej szczególnie. Takie wibracje nadają się do zmiany.
                Pozdrawiam
                > smile
                • jakowniebietakinaziemi00 Re: Prośba do Pana Janusza 01.06.13, 16:57
                  Dziękuję za odpowiedz!
                  panie Januszu, obiecuję, że to już ostatnie pytanie, chciałabym potwierdzić lub wykluczyć możliwość wejścia w związek karmiczny w latach 2014-2015. Czy jest taka możliwość? Chodzi o nowy związek małżeński.
                  jeszcze raz serdecznie dziękuję za poświęcony czas.
                  • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza 01.06.13, 17:25
                    Witaj

> Dziękuję za odpowiedz!
                    > panie Januszu, obiecuję, że to już ostatnie pytanie, chciałabym potwierdzić lub
                    > wykluczyć możliwość wejścia w związek karmiczny w latach 2014-2015. Czy jest t
                    > aka możliwość? Chodzi o nowy związek małżeński.
                    > jeszcze raz serdecznie dziękuję za poświęcony czas.

Aby odpowiedzieć w sposób rzetelny na to pytanie, musiałbym posiadać pełne dane zarówno twoje jak i przyszłego małżonka, łącznie z dokładnymi danymi astrologicznymi.
                    Z twojej drogi życia nie wynika związek karmiczny. No ale do tanga trzeba dwojga...
                    Twoje wibracje imienne mogą ewentualnie przyciągnąć jakąś karmiczną relację no ale karma niezależnie od tego się wypełni...
                    To zadanie bardziej dla astrologa, dobrego astrologa.
                    Tak więc nie mogę ani potwierdzić ani też wykluczyć.
                    Pozdrawiam
                    • jakowniebietakinaziemi00 Re: Prośba do Pana Janusza 05.06.13, 13:51
                      Dziękuję za odpowiedz!

Proszę mi jeszcze doradzic jak zmienić wibracje imienne by były zgodne z drogą życia?
                      Pozdrawiam bardzo serdecznie.
                      • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza 08.06.13, 17:04
                        Witaj ponownie

> Dziękuję za odpowiedz!
                        >
                        > Proszę mi jeszcze doradzic jak zmienić wibracje imienne by były zgodne z drogą
                        > życia?

Twoja droga życia jest dość pasywna, dlatego powinnaś mieć wibracje imienne, które ciebie mocno zindywidualizują, wysuną JA na pierwszą pozycję. Takie wibracje to np. 1-9-1.
                        Pozdrawiam

> Pozdrawiam bardzo serdecznie.
                        • jakowniebietakinaziemi00 Re: Prośba do Pana Janusza 09.06.13, 13:50
                          Panie Januszu, czy to oznacza, że powinnam zmienić imię? Czy powinny pojawic się tam nowe litery? W jaki sposób mozna to zrobić? Bardzo proszę o jakies praktyczne wskazówki - zdaję się na Pana wiedzę i doświadczenie, bo sama zbyt mało wiem o numerologi i nie wiem jak dokonać zmian, które pan sugeruje.
                          niezmiennie pozdrawiam i dziękuję za życzliwe zainteresowanie moimi kłopotami smile
                          • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza 09.06.13, 16:46
                            Witaj ponownie

> Panie Januszu, czy to oznacza, że powinnam zmienić imię? Czy powinny pojawic si
                            > ę tam nowe litery? W jaki sposób mozna to zrobić? Bardzo proszę o jakies prakty
                            > czne wskazówki - zdaję się na Pana wiedzę i doświadczenie, bo sama zbyt mało wi
                            > em o numerologi i nie wiem jak dokonać zmian, które pan sugeruje.
                            > niezmiennie pozdrawiam i dziękuję za życzliwe zainteresowanie moimi kłopotami :
                            > )

To zadanie najlepiej zlecić doświadczonemu w tym względzie numerologowi. Otrzymasz kolejne imię, z którym będziesz pracować, tak, aby zostało przyswojone przez twoją podświadomość i tym samym dokonało zmiany wibracji imiennych. Dodane imię ma status imienia z bierzmowania.
                            Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka