Dodaj do ulubionych

do Pana Janusza

26.08.13, 14:19
Witam,czy mógłby mi Pan powiedzieć coś więcej na temat osoby urodzonej 11 sierpnia 1984 roku? Czy warto z takim mężczyzną nawiązać bliższą relację? próbowałam sama wyliczyć piramidę numerologiczną i zaniepokoiła mnie -6 w I wyzwaniu. Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: do Pana Janusza 26.08.13, 16:16
      Witaj
      27mag napisał(a):

> Witam,czy mógłby mi Pan powiedzieć coś więcej na temat osoby urodzonej 11 sierp
      > nia 1984 roku? Czy warto z takim mężczyzną nawiązać bliższą relację? próbowałam
      > sama wyliczyć piramidę numerologiczną i zaniepokoiła mnie -6 w I wyzwaniu. Bar
      > dzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

Aby określić jakość relacji pomiędzy dwiema osobami, niezbędne są obie daty urodzenia.
      Szóstka w wyzwaniu może być bardzo korzystna w kontekście relacji, o ile druga osoba ma także szóstkę w wyzwaniu lub innym istotnym miejscu portretu numerologicznego.
      Pozdrawiam

• 27mag Re: do Pana Janusza 26.08.13, 16:52
        Rozumiem, moja data urodzenia to 27 września 1986. Dziękuję, za szybką odpowiedź i proszę o przeanalizowanie naszych portretów numerologicznych.
        • janus50 Re: do Pana Janusza 31.08.13, 17:00
          Witam ponownie
          27mag napisał(a):

> Rozumiem, moja data urodzenia to 27 września 1986. Dziękuję, za szybką odpowied
          > ź i proszę o przeanalizowanie naszych portretów numerologicznych.

Na poziomie wibracji urodzeniowych - ty szóstka a on piątka, nie jest to obiecujący układ, bowiem te dwie wibracja są mocno skonfliktowane w swoich aspektach. Szóstka pragnie poświęcić się rodzinie, tradycji, budowaniu domowego stadła, jest gotowa przyjąć na siebie wszelkie obowiązki i troski powiązane z rodziną. Natomiast piątka potrzebuje szerokiego marginesu wolności, nie lubi zobowiązań, odpowiedzialności, ograniczeń.
          Jednak nie tylko wibracje urodzeniowe grają rolę w budowaniu trwałego związku. Bardzo ważne są także pozostałe elementy - cykle, wibracja dnia urodzenia a także czarne szczyty. Tutaj jest znacznie lepiej. Paradoksalnie, wspomniana przez ciebie szóstka w czarnym szczycie (wyzwaniu) sprawia, że porozumienie pomiędzy wami miało miejsce. Także wibracja dnia urodzenia - u ciebie dziewięć u niego 2/11 daje sporą zgodność.
          Ponadto oboje wchodzicie za kilka lat w szczyt sześć, który wskazuje na realizację w rodzinie. Jednak czy ta realizacja będzie dotyczyć waszej wspólnej przyszłości - niełatwo jest to potwierdzić. W każdym razie, do ukończenia przez niego 32 roku życia szanse na zgodny związek są spore, jak będzie później - na dwoje babka wróżyła.
          Pewnym cieniem na życie osobiste rzuca się fakt, że ty, do swojego 31/32 roku życia pozostajesz w cyklu i szczycie 9, co nie jest zbyt sprzyjające dla budowania trwałych związków uczuciowych. Później wygląda to znacznie lepiej, gdyż wchodzisz we wspomniany szczyt 6, który będzie kontynuowany przez kolejne szczyty do końca życia.
          Pozdrawiam
    • mr09022 Re: do Pana Janusza 08.09.13, 11:51
      witam Pana
      mam pytanie jak Pan widzi związek ja 09.02.1971 on 17.05.1978 ? bardzo proszę o odpowiedz
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka