graz30 04.12.13, 20:53 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: graz30 06.12.13, 10:39 Witaj Póki co, ukrywam twój wpis, aby wasze dane - imiona i nazwiska - nie były ogólnie dostępne. Pozdrawiam graz30 napisał(a): > Mam pytanie niedawno razem z mężem znajomy udzielił nam porady numerologicznej > i przyznam szczerze mamy mętlik w głowach. Poradził nam zminę miejsca zamieszka > nia mówiąc, że tu gdzie teraz mieszkamy nie powiedzie nam się w życiu zawodowo > ani finansowo(mieszkamy w tym mieście w którym się urodziliśmy- powiedział, że > dla nas to bardzo źle i im dalej będziemy mieszkać tym lepiej). Oboje jesteśmy > numerologicznymi 1, ale nie przejawiamy zachowań lidera ani nie mamy problemu z > tym, że jesteśmy podwładnymi, jedyne co do nas pasuje z opisu 1 to to, iż oboj > e wolimy pracować pojedynczo niz w grupie.. Znajomy namawiał mnie do przekwalif > ikowania na biznes najlepiej swój, ale ja teraz nie wiem wogóle za co mogłabym > się "wziąść" no i zasobów finansowych tez brak. Czy istniałaby szansa na anali > zę pod względem pracy i finansów i czy dla osiagnięcia celu musimy sie przeprow > adzać teraz w 2014r czy w innym terminie i czy wogóle?. Będę naprawdę wdzięczna > pomogłoby nam to w podjęciu ostatecznej decyzji. > 10.06.1983 > 16.09.1983 Odpowiedz Link
graz30 Re: graz30 07.12.13, 10:13 Dziekuję jestem tu nowa i nie do końca jeszcze "łapę" wprowadziłam 6.grudnia nowy wątek odnośnie drogi zawodowej zatytuowałam "Prośba do Pana Janusza'' tam pytam o to samo i tez podałam swoje dane jeśli i to mógłyby Pan zablokować to dziękuję. Przepraszam za zamieszanie wiem, że jest Pan zajęty. I jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link
janus50 Re: graz30 15.12.13, 22:14 Witaj ponownie > graz30 napisał(a): > > Mam pytanie niedawno razem z mężem znajomy udzielił nam porady numerologi > cznej > > i przyznam szczerze mamy mętlik w głowach. Poradził nam zminę miejsca zam > ieszka > > nia mówiąc, że tu gdzie teraz mieszkamy nie powiedzie nam się w życiu zaw > odowo > > ani finansowo(mieszkamy w tym mieście w którym się urodziliśmy- powiedzia > ł, że > > dla nas to bardzo źle i im dalej będziemy mieszkać tym lepiej). Cóż, wibracja adresu jest jednym z mniej istotnych elementów numerologicznych, podobnie zresztą z wibracją miejscowości. Doradzanie opuszczenia miejsca zamieszkania w oparciu o numerologię jest moim zdaniem bardzo nieodpowiedzialne. Zresztą, wibrację adresu jest łatwo skorygować, a samo położenie domu i mieszkania należałoby skonsultować z fachowcem od chińskiego feng-shui. > Oboje jesteśmy numerologicznymi 1, ale nie przejawiamy zachowań lidera ani nie mamy prob > lemu z tym, że jesteśmy podwładnymi, jedyne co do nas pasuje z opisu 1 to to, i > ż oboje wolimy pracować pojedynczo niz w grupie.. Wibracja urodzeniowa jest istotnym elementem naszego portretu numerologicznego, jednak nie jedynym. Tak więc wysnuwanie wniosków wyłącznie na podstawie tego, że oboje jesteście jedynkami jest nieco niekompetentne. Zdecydowanie silniejsze aspiracje jedynkowe ma osoba urodzona w czerwcu, gdyż ma też jedynkę w dniu urodzenia oraz równocześnie w aktualnym cyklu, który potrwa do 54 roku życia. Jest jednak jednocześnie w dość ograniczającym szczycie 7, który potrwa do 35 roku życia i wprowadzać może marazm i zastój, brak dynamiki. To dobry czas na pozyskiwanie wiedzy, pracę analityczną, jest dość statyczny. Ponadto należałoby ocenić wibracje imienne, by sprawdzić czy i na ile wspierają one urodzeniową jedynkę. Osoba urodzona we wrześniu jest zdecydowanie mniej jedynkowa. Urodzona w dniu o wibracji siedem i także aktualnie w cyklu siedem, jak również do 35 roku życia w szczycie siedem. To dość trudny okres na jakieś mocno zindywidualizowane działania w kontekście biznesu. Dla was obojga dobry czas na działania indywidualne, np. założenie własnej firmy zacznie się po 35 roku życia, przy czym Bliźniak będzie miał nieco korzystniej. >Znajomy namawiał mnie do przekwalifikowania na biznes najlepiej swój, ale ja teraz nie wiem >wogóle za co mogłabym > > się "wziąść" no i zasobów finansowych tez brak. Czy istniałaby szansa na analizę pod względem pracy i finansów i czy dla osiagnięcia celu musimy sie przeprowadzać teraz w 2014r czy w innym terminie i czy wogóle?. Będę naprawdę wdzięczna pomogłoby nam to w podjęciu ostatecznej decyzji. W moim przekonaniu przeprowadzka nie jest konieczna, przynajmniej nie z punktu widzenia numerologii. Być może coś jest na rzeczy, jednak to powinno zostać skonsultowane ze specjalistą od feng shui oraz z astrologiem wzgl. ewentualnej relokacji, choć ta aby była skuteczna wymaga naprawdę dużej odległości, zwykle więcej niż 1000 km. Oboje jesteście aktualnie w roku osobistym pięć, który jest dobry na wszelkie zmiany. Przychodzą one w tym czasie same. Jeśli chcecie założyć własny biznes, to nie może być to spółka, a jeśli już, to z pakietem większości. Tak jak wspomniałem wcześniej, istotne są wasze wibracje imienne. Należy podać zawartość liter we wszystkich posiadanych imionach (także z bierzmowania) oraz nazwiskach (również rodowe). Zawartość liter podajemy na zasadzie - np. A - 6 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd. Pozdrawiam > > 10.06.1983 > > 16.09.1983 Odpowiedz Link
graz30 Re: graz30 16.12.13, 08:02 Moje dane ur 10.06.1983: R-3, G-2, Z-3, A-7, Y-1, N-2, S-3, I-1 O-1 E-2 K-2 P-1 C-1 T-1 M-1 Dane męża 16.09.1983: A-3 S-3 Z-4 B-1 I-3 G-1 N-2 E-3 W-2 T-1 O-1 M-1 P-2 C-1 K-1 L-1 Odpowiedz Link
janus50 Re: graz30 18.12.13, 13:27 Witaj graz30 napisał(a): > Moje dane ur 10.06.1983: > R-3,> G-2,> Z-3,> A-7,> Y-1,> N-2, > S-3,> I-1> O-1> E-2> K-2> P-1> C-1> T-1> M-1 Twoje wibracje imienne mają wartość 3-8-11/2 i są to korzystne wibracje. Mogą czasem wprowadzać pewne rozproszenie, powierzchowność, niefrasobliwość. Generalnie są jednak ok. Myślę więc, że z numerologicznego punktu widzenia, jednak ten wspomniany szczyt 7 wprowadza pewne ograniczenia, także czarny szczyt 5 może dodatkowo dawać element chaosu i niechęci do schematów. > Dane męża 16.09.1983: > > A-3> S-3> Z-4> B-1> I-3> G-1> N-2> E-3> W-2> T-1> O-1> M-1> P-2> C-1> K-1> L-1 Jego wibracje to 6-2-8 i można je zaliczyć do poprawnych, jednak nie są tak korzystne jak twoje. Cechuje je pasywność, co w kontekście z aktualnym cyklem i szczytem 7 będzie dawać zastój i niechęć do indywidualnej realizacji. Ogólnie rzecz biorąc, wasze wibracje imienne nie powinny być źródłem utrudnień o których pisałaś. Raczej nalezy je złożyć na karb aktualnie zbyt pasywnego i/lub rozchwianego układu w drodze życia. Ulegnie on poprawie po 35 roku życia. Pozdrawiam Odpowiedz Link