anka3110 28.12.13, 20:11 Jeśli i ja mogę poprosić o interpretację, na najbliższe 5 lat w sferze osobistej i zawodowej 11.29.1975 numerologiczna 8 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: prośba do p. Janusza o interpretację 02.01.14, 13:20 Witaj anka3110 napisała: > Jeśli i ja mogę poprosić o interpretację, na najbliższe 5 lat w sferze osobiste > j i zawodowej > 11.29.1975 numerologiczna 8 Możliwości są spore, przede wszystkim w sferze zawodowej. Do 46 roku życia przebywasz w trzecim szczycie o wibracji jeden, co wskazuje na konieczność realizowania się w sposób indywidualny, podejmowania odpowiedzialności i samodzielnych decyzji. Raczej nie ma co liczyć na szczególne wsparcie innych ludzi, bowiem jest to czas, w którym musisz wykazać cechy lidera, mocno stojącego na własnych nogach i realizującego własne projekty wytrwale i z pełna determinacją. Jest u ciebie bardzo duży potencjał, by osiągać sukcesy w sferze zawodowej, gdyż jesteś urodzeniową ósemką, z wysokim potencjałem 44, które, o ile bedzie realizowany, może przynieść sukcesy na dużą skalę. Przebywasz równolegle w drugim cyklu o wibracji 2/11. Z jednej strony cykl dwa to przeciwieństwo jedynki. Gdyż dwójka nie radzi sobie zbyt dobrze w roli lidera, nadającego ton, bardziej spełnia się w pracy grupowej, pozostając w tle, jednak cykl ten ma również wysoki potencjał 11, który neutralizuje wszelkie ograniczenia dwójki, jeśli uda ci się wejść na wyższy poziom, prognozy mogą być wyłącznie bardzo korzystne. Pewnym problemem mogą być czarne szczyt dwa, które przynoszą negatywne aspekty dwójki - np. zaniżanie wartości własnej, brak siły przebicia, nadwrażliwość na własnym punkcie, problemy z podejmowaniem szybkich decyzji. Do października pozostaniesz w roku osobistym dwa, który jest bardzo dobry na załatwianie wszelkich spraw urzędowych ale również sprzyja relacjom osobistym - a że jesteś także w cyklu dwa, może dać to jakieś ciekawe wydarzenia w sferze związków. Pozdrawiam Odpowiedz Link
anka3110 Re: prośba do p. Janusza o interpretację 04.01.14, 20:18 dziękuję, pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego panie Januszu Odpowiedz Link
stokrotka-b Re: prośba do p. Janusza o interpretację 04.01.14, 03:42 Witam serdecznie. Proszę o analizę mojej daty urodzin, szczególnie ze względu na pracę i ciągłe w tym temacie zmiany. Co niesie ze sobą rok 2014? moje dane ; ur. 7.8. 1971. pozdrawiam i dziękuję Barbara Odpowiedz Link
janus50 Re: stokrotka-b 06.01.14, 14:26 Witaj Proszę o założenie nowego wątku. Pozdrawiam stokrotka-b napisał(a): > Witam serdecznie. > Proszę o analizę mojej daty urodzin, szczególnie ze względu na pracę i ciągłe w > tym temacie zmiany. Co niesie ze sobą rok 2014? > moje dane ; ur. 7.8. 1971. > pozdrawiam i dziękuję > Barbara Odpowiedz Link