Dodaj do ulubionych

Prośba o odpowiedź

29.12.13, 21:02
Witam
Chciałabym zapytać Pana Panie Januszu o moją przyszłość związaną z budową domu i ewentualnym dzieckiem. Czy są jeszcze jakieś szanse na nową pociechę, zależy mi żeby była dziewczynka, lecz nie wiem czy to dla mnie jest bezpieczne zdrowotnie. Jak potoczą się losy budowy domu, na razie mamy same problemy z urzędem miasta, czy uda się je jakoś polubownie załatwić? Moja data urodzenia to: 23.01.79 r. Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • goslawa_c Re: Prośba o odpowiedź 02.01.14, 20:39
      Panie Januszu jeszcze raz bardzo proszę o pomoc.
      • goslawa_c Re: Prośba o odpowiedź 04.01.14, 21:16
        Widzę że jednak Pan nie pomoże, dziękuję i życzę wszystkiego dobrego w nowym roku...
        • janus50 Re: Prośba o odpowiedź 05.01.14, 01:37
          Witaj
          goslawa_c napisała:

> Widzę że jednak Pan nie pomoże, dziękuję i życzę wszystkiego dobrego w nowym ro
          > ku...

Proszę o odrobinę cierpliwości. Odpowiadam w kolejności wpisów. Jeśli podbijasz swój wpis do góry, to tak jakbyś wychodziła z kolejki i stawała na końcu. Oczywiście staram się mimo to utrzymywać kolejność, jednak nie jestem w stanie wciąż sprawdzać daty i godziny kolejnych wpisów, które podbijane są do góry. Jutro z pewnością tobie odpowiem.
          Pozdrawiam
          • goslawa_c Re: Prośba o odpowiedź 05.01.14, 13:07
            Bardzo dziękuję i przepraszam ale widziałam że odpowiadał Pan na wpisy zamieszczone po mnie. Przepraszam
    • janus50 Re: Prośba o odpowiedź 05.01.14, 14:16
      Witaj
      goslawa_c napisała:

> Witam
      > Chciałabym zapytać Pana Panie Januszu o moją przyszłość związaną z budową domu
      > i ewentualnym dzieckiem. Czy są jeszcze jakieś szanse na nową pociechę, zależy
      > mi żeby była dziewczynka, lecz nie wiem czy to dla mnie jest bezpieczne zdrowot
      > nie. Jak potoczą się losy budowy domu, na razie mamy same problemy z urzędem mi
      > asta, czy uda się je jakoś polubownie załatwić? Moja data urodzenia to: 23.01.7
      > 9 r. Z góry dziękuj

W gruncie rzeczy są to pytania do astrologii horarnej. Mimo to spróbuję tobie odpowiedzieć, w miarę możliwości, jakie daje numerologia, poprzez opisanie aktualnych okoliczności, które tobie towarzyszą.
      Jesteś urodzeniową piątką z dnia urodzenia 5/24, więc wibracja pięć jest bardzo silnie zaznaczona w twoim portrecie numerologicznym. Piątka jest wszechstronna, elastyczna, dynamiczna, energetyczna, kocha nowości, pragnie coraz to nowszych wrażeń, jest ciekawa świata, mobilna - ale także impulsywna, niecierpliwa (tak czułem, że te piątki u ciebie się mocno manifestują smile), chaotyczna, nieuporządkowana, kręcąca się w kółko. Chce mieć wszystko od razu, ponieważ żyje w pędzie i tyle spraw trzeba ogarnąć, co zresztą rzadko jej się udaje w 100%.
      Aktualnie, od 31 roku znajdujesz się w drugim szczycie o wibracji 4/13, który potrwa do twojego 40 roku życia. Czwórka jest skrajnie różna od piątki. Przynosi ograniczenia i przeszkody. Zamyka w sztywne ramy, każe się skupić na konkretach, uczy cierpliwości i wytrwałości, nie daje nic za darmo, wszystko przychodzi po mozolnej pracy, która musi zostać wykonana w najdrobniejszych szczegółach. Cóż za uciążliwe środowisko dla dynamicznej piątki. To trochę tak, jakby sześciopasmowa autostrada została zwężona do jednego pasa. Na nic zda się trąbienie, nerwy, krzyki, agresja - każdy musi swoje odstać, niezbędna jest cierpliwość i spokój.
      Jesteś dodatkowo także w roku 4, więc wszystko będzie się mozolić, opóźniać, będą pojawiać się przeszkody i utrudnienia. Jest to z pewnością irytujące i uciążliwe dla ciebie, bo nic nie przychodzi łatwo. Kluczem do sukcesu jest spokój, wytrwałość, skupienie się na konkretnym problemie i rozwiązanie go, nim przejdziesz do następnego. Pośpiech, pochopne i nieprzemyślane decyzje, impulsywność - będą jedynie wprowadzać zamęt i kolejne opóźnienia. Trzeba działać systematycznie i powoli.
      Szczyt 4 zakończy się w twoim 40 roku życia. Później nastąpi dziewięcioletni szczyt o wibracji 1, w którym będziesz się czuła jak ryba w wodzie, bowiem jest to szczyt dynamiczny i bardzo aktywny, więc zgodny z aspektami piątki.
      Co do dziecka, to nie widać żadnych przeciwwskazań, jednak numerologia nie jest precyzyjna w takich kwestiach. To typowe pytanie do astrologii horarnej.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka