13.01.14, 18:51
Hej. Jak wedlug was przedstawia sie zwiazek 33+33. Wszedzie znalesc mozna opisy poszczegolnych kombinacji ale nic o 33 z 33. Sama kiedys bylam w taki zwiazku i przyznac musze ze dzialalo to wszystko bez wiekszych problemow czy komplikacji takie wyczuwanie nastrojow partnera i niewerbalna komunikacja. Ale czy zawsze tak jest? Mam wielu znajomych ktorzy posiadaja wibracje mistrzowskie i zawsze z nimi to troche na nnym poziomie kontakt i znajomosc.

Patrycja 09/01/1985 ON 26/03/1976 a tak przy okazji jesli ktos umie okreslic zwiazek karmiczny to zapraszam bo ja mialam do tego programik swego czasu ale komputer padl i nie wiem skad instalke zalatwic wink)
Obserwuj wątek
    • ksieznapodolska33 Re: 33+33 13.01.14, 20:07
      Ja jestem 33 ale przyznam się, że nigdy nie spotkałam mężczyzny (!) o tej samej liczbie. Hmmm mogłoby być bardzo ciekawie! Zainteresowanym zazdraszczam wink
    • ksieznapodolska33 Re: 33+33 13.01.14, 20:12
      Jeszcze pytanie: powiedziałaś "z nimi jest zawsze na innym poziomie kontakt (...)". Jak oceniasz kontakt z takimi osobami?
      Ja sama mam 33, 22 i jeszcze raz 22. Hmmm, jestem trochę niedostępna... Migam się od bliskich kontaktów, uciekam, bo bardzo dużo z siebie w nich daję. Ale kiedy już ktoś z przyjaciół mnie "złapie", to rzeczywiście miewam wglądy w drugą osobę, intuicję i pewną mądrość (we własnych sprawach się nie sprawdza! wink).
      Ale jak to może wyglądać z zewnątrz?
      • pa3cja Re: 33+33 13.01.14, 20:28
        Wiesz to na takim innym poziomie kontak jest... No ja mam 22 i 11 z imienia i nazwiska jakos tak wynika plus astrologicznie i mars i wenus w rybach. Pewnie kazdy z nas ma cos takiego rozmawiajac z druga osoba ze widzisz reakcje i musisz zmienic troche ton rozmowy zeby nie urazic takiego czlowieka no nie wiem jak to opisac poprostu to sie czuje a w kontaktach z innymii mistrzowskmi jakos tak latwiej to wszystko przychodzi jakby te osoby w lot lapaly co chcesz powiedziec. Moja mama jest 11tka od zawsze mam z nia swietny kontakt moja najlepsza przyjacioka to 33 i wystarczy ze na siebie spojrzymy i juz nic nie trzeba mowic. Kiedys kupe lat temu spotykalam sie z facetem wlasnie 33 wtedy tego nei wiedzialam bo nie interesowalam sie numerologia a teraz jak tak sprawdzam tych z mojej przeszlosci to wiele sie zgadza z tym co o liczbach juz wiem smile Bardziej rozumiem niektore relacje. Poznalam teraz Pana 33 i faktycznie dziala to na zupelnie innych falach. Wszystko przychodzi tak naturalnie. Jedno jest pewne wszelkie relacje 33 z 7 sa raczej skazane na niepowodzenia mimo iz oba numerk bardzo duchowe 7ki nie uznaja krytyki nawet tej delikatnej... Juz 2 zwiazki z 7 za mna i w obu ten sam problem. 7ki nie chca sluchac i kazda propozycje odbiegajaca od ich planu czy sposobu widzenia rzeczy uznaja za obraze ehhh
        Pozdrawiam
        Patrycja
    • pa3cja Re: 33+33 13.01.14, 20:36
      pa3cja napisała:

> Hej. Jak wedlug was przedstawia sie zwiazek 33+33. Wszedzie znalesc mozna opisy
      > poszczegolnych kombinacji ale nic o 33 z 33. Sama kiedys bylam w taki zwiazku
      > i przyznac musze ze dzialalo to wszystko bez wiekszych problemow czy komplikacj
      > i takie wyczuwanie nastrojow partnera i niewerbalna komunikacja. Ale czy zawsze
      > tak jest? Mam wielu znajomych ktorzy posiadaja wibracje mistrzowskie i zawsze
      > z nimi to troche na nnym poziomie kontakt i znajomosc.
      >
      > Patrycja 09/01/1985 ON 26/03/1976 a tak przy okazji jesli ktos umie okreslic zw
      > iazek karmiczny to zapraszam bo ja mialam do tego programik swego czasu ale kom
      > puter padl i nie wiem skad instalke zalatwic wink)

ON 26/02/1976 hehe pomylilo mi sie
      • ksieznapodolska33 Re: 33+33 13.01.14, 21:10
        Ja mam podobnie. W przypadku nawet obcych osób właściwie w połowie zdania wiem doskonale, co chcą przekazać. Komunikacja z bliskimi przebiega "w lot". Nie trzeba wiele mówić, informacje wychwytuję "z powietrza" wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka