22.03.14, 17:44
Panie Januszu, dostaje już depresji.
Muszę dojsć do tego, jaką karmę mam do przepracowania z Michałem? Czy da się to sprecyzować w numerologii?
Moja data 08.05.82
Michała 03.11.85

Proszę o pomoc...
Obserwuj wątek
    • wadim.zarski Re: KARMA 22.03.14, 19:03
      Karmę odczytujemy w numerologii klasycznej np. z braków w potencjałach, a jeśli do tego jeszcze jest ta liczba w kombinacji imion i nazwisk, to możemy mówić o dużej lekcji karmicznej, Też wyzwania duszy, możemy uznać za karmę, punkty zwrotne, cykle...
      A więc aby dokładnie to zinterpretować należy zrobić pełna interpretację karty numerologicznej.
      Natomiast dla mnie z samych dat można coś więcej określić za pomocą numerologii kabalistycznej.
      Jesteś numerologiczną 33-ka wg. kabały wejdziesz w realizację swoich talentów w wieku 33 lat do tego czasu doświadczasz, aby ewentualnie na poziomie mistrzowskim zrealizować swoje potencjały w pełni, jeśli odkryjesz swoją pasję i zaczniesz ją realizować, wypełnisz swoją karmiczną szansę na zrealizowanie czegoś wielkiego w życiu. Natomiast ocena tego "wielkiego" jest robiona przez Ciebie, bo bycie np. wspaniałą i uważną matką która wychowa świadome i kreatywne dzieci, to też jest cud. Ty masz talent komunikacji, twoja matka(5-ka miesiąc ur.) mogła Ci pokazać jak manipulować, i jest ok jeśli używasz tej wiedzy jako obrony przed manipulacją. Ojciec (8-ka dzień ur.) Silny i z konkretną komunikacją który bardzo cie kochał, chociaż mało mógł to okazywać, kierował Cie w kierunku osiągnięcia sukcesu w życiu. Więc może Ci na tym bardzo zależeć aby go osiągnąć. Karma(rocznik '82=10) mówi o tym że często zaczynasz i kończysz rzeczy, że najlepiej abyś robiła karierę w czym co jest związane z ciągłymi zmianami, szkoleniami, gdzie jest dużo nauki.
      Z partnerem, no cóż, jest to bardzo silna osobowość, reprezentuje bardzo typowy model mężczyzny na pierwszy i drugi rzut oka: Jego liczby mówią, że: on jest liderem w związku a kobieta ma być wsparciem, on ma się realizować a ona spełniać obowiązki kobiety, obiad, dzieci itd. natomiast daje jej w tym dużo wolności(pozytyw) sam ma karmę 13-ki, może to mówić o tym że z finansami u niego różnie, jest to lekcja karmiczna z pieniędzmi, aby ja przejść, warto być bardzo uczciwym, inaczej mogą być duże straty finansowe, a że może być nastawiony na szybki i łatwy zysk... Chyba, że mocno pracuje nad swoją podświadomością, wtedy, może być zgoła inaczej.
      To tak tytułem wstępu smile Jak masz jakieś jeszcze pytania zapraszam, a Janusz opisze Ci fajnie wszystko co związane z punktami, latami numerologicznymi. Jest w tym bardzo dobry. Natomiast jak byś chciała dokładniejsze informacje z imion i nazwisk to zapraszam do korespondencji na maila wadim.zarski@gazeta.pl bo kombinowanie na otwartym forum to dużo zabawy, ale jeśli tak wolisz to też ok.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka