Dodaj do ulubionych

Janus50 - prośba o interpretację

13.05.14, 13:47
Dzień dobry,
drogi Panie Januszu, mam gorącą prośbę o analizę. Mam wątpliwości, czy po rozwodzie powrócić do nazwiska panieńskiego, a może dobrać inne imię, które wzmocni moją wibrację? A może najpierw jedno, a potem drugie? smile
Mam nadzieję, że dane podałam we właściwy sposób. Jestem w dziwnym punkcie, nieco zagubiona po wielkich zmianach w życiu i chciałabym sobie pomóc to poukładać. Będę bardzo wdzięczna za analizę, interpretację i wskazówki oraz porady.

Moja data urodzenia: 8 maja 1979
Imiona (łącznie z tym z bierzmowania): 1-6, 2-1, 5-4, 6-1, 7-1, 8-2, 9-2
Nazwisko panieńskie: 2-1, 3-2, 4-1, 5-1, 9-1
Nazwisko po mężu: 1-1, 5-2, 6-1, 9-4

Serdecznie pozdrawiam i pozostaję w niecierpliwym oczekiwaniu smile
agafer

Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Janus50 - prośba o interpretację 14.05.14, 14:04
      Witaj
      agafer napisała:

> Dzień dobry,
      > drogi Panie Januszu, mam gorącą prośbę o analizę. Mam wątpliwości, czy po rozwo
      > dzie powrócić do nazwiska panieńskiego, a może dobrać inne imię, które wzmocni
      > moją wibrację? A może najpierw jedno, a potem drugie? smile

Powrót do nazwiska rodowego nie wymaże z twojej podświadomości nazwiska pozyskanego w wyniku zamążpójścia. Jest ono powiązane z sumą doświadczeń i dlatego zawsze będzie oddziaływać, tym bardziej, gdy powiązane jest z doświadczeniami negatywnymi, które jeszcze silniej utrwalają to nazwisko w podświadomości. Tak więc, z numerologicznego punktu widzenia, powrót do nazwiska rodowego nic nie zmienia. Oczywiście możesz jak najbardziej powrócić do nazwiska rodowego o ile jest to istotne dla twojego komfortu emocjonalnego.

> Mam nadzieję, że dane podałam we właściwy sposób. Jestem w dziwnym punkcie, nie
      > co zagubiona po wielkich zmianach w życiu i chciałabym sobie pomóc to poukładać
      > . Będę bardzo wdzięczna za analizę, interpretację i wskazówki oraz porady.
      >
      > Moja data urodzenia: 8 maja 1979
      > Imiona (łącznie z tym z bierzmowania): 1-6, 2-1, 5-4, 6-1, 7-1, 8-2, 9-2
      > Nazwisko panieńskie: 2-1, 3-2, 4-1, 5-1, 9-1
      > Nazwisko po mężu: 1-1, 5-2, 6-1, 9-4

Poproszę jednak o podanie ilości liter a nie wibracji. Najlepiej na zasadzie - np. A - 5 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd.
      Wówczas udzielę tobie pełnej odpowiedzi.
      Pozdrawiam

>
      > Serdecznie pozdrawiam i pozostaję w niecierpliwym oczekiwaniu smile
      > agafer
      >
      • agafer Re: Janus50 - prośba o interpretację 16.05.14, 10:31
        Jasne, już podaję:
        A-6; C-1; E-3; F-1; G-1; I-3; K-2; M-1; N-4; O-1; R-4; S-1; U-1; Z-2
        Będę wdzięczna za całą charakterystykę numerologiczną. Jeszcze raz podaję datę urodzenia: 8.05.1979
        Z góry serdecznie dziękuję smile
        • janus50 Re: Janus50 - prośba o interpretację 18.05.14, 16:24
          Witaj ponownie
          agafer napisała:

> Jasne, już podaję:
          > A-6; C-1; E-3; F-1; G-1; I-3; K-2; M-1; N-4; O-1; R-4; S-1; U-1; Z-2
          > Będę wdzięczna za całą charakterystykę numerologiczną. Jeszcze raz podaję datę
          > urodzenia: 8.05.1979
          > Z góry serdecznie dziękuję smile

Aktualnie jesteś w drugim cyklu o wibracji 8, który potrwa do 52 roku zycia, oraz drugim szczycie o wibracji 7/16, który trwać będzie do twojego 42 roku życia. Dla urodzeniowej trójki, którą jesteś, nie jest to optymalny układ, gdyż narzuca skupienie się na sprawach materii z jednej strony, a z drugiej, za sprawą siódemki ze szczytu, może powodować izolację emocjonalną, weryfikację twoich relacji z innymi ludźmi. Trójka potrzebuje komunikacji jak powietrza a szczyt siedem zwykle ją ogranicza. Siódemka w szczycie jest doskonała na pozyskiwanie wiedzy, pracę nad swoim wykształceniem, doskonalenie umiejętności zawodowych poprzez np. udział w kursach i szkoleniach. Jest to także bardzo dobry czas na wybór ścieżki duchowej, zgłębianie jakiejś wiedzy ezoterycznej, czy też zajęcie się filozofią albo też religią - jednak bardziej w sposób analityczny niż bezkrytyczną wiarę.
          Ósemka w cyklu stymuluje do działań w sferze pomnażania dóbr materialnych, inspiruje do zakładania własnego biznesu, skłania do rozpoczęcia czegoś na własną rękę. Czas jest ku temu dobry, jednak za sprawą siódemki w szczycie, musisz być bardzo czujna, gdyż możesz paść ofiarą oszustwa, czy jakiegoś wyłudzenia. Bardzo uważnie czytaj wszelkie umowy a gdy czegoś nie rozumiesz, zwróć się do eksperta o pomoc. Nie wchodź w spółki, chyba że z pakietem większości. Twoje życie osobiste może być narażone na porażki, gdyż szesnastka może przyciągać nieodpowiednich partnerów. Dlatego powinnaś być bardzo rozważna w tej sferze, polegaj na faktach a nie na słowach. Przyszłość rysuje się jednak dość korzystnie w tym względzie, gdyż wejdziesz w trzeci szczyt, który ma wibrację dwa, co sugeruje realizację poprzez partnerstwo i współpracę.

Twoje wibracje imienne mają wartosć 3-7-1 można je określić jako poprawne, jednak nie są one optymalne dla ciebie. Są mało dynamiczne i kontekście dość pasywnych szczytów, nie będą odpowiednim wsparciem dla ciebie. Zawierają w sobie również sprzeczność pomiędzy trójką i siódemką, co może sprawiać, że jesteś odbierana inaczej, niż faktycznie jesteś.
          Brakuje tobie także wibracji dwa w zawartości liter. Oznacza to, że nie masz w swoich imionach i nazwiskach liter, które wyrażają wibrację dwa, czyli B i T. Może to przynosić utrudnienia w sferze partnerstwa, budowania stabilnych relacji z innymi ludźmi, także tych osobistych. Dlatego warto zastanowić się nad zmianą numerologiczną.
          Pozdrawiam
          • agafer Re: Janus50 - prośba o interpretację 19.05.14, 12:18
            Super, Bardzo bardzo dziękuję smile Rzeczywiście w ostatnim roku poczułam silną zmianę i ta moja trójka znacznie straciła na animuszu. Czuję się z tym dziwnie, oswajam się.

Pisze Pan, że brakuje liter B i T, najprostsze więc wydaje mi się, by dodać imię Beata lub Bernadetta. Niestety nie umiem jeszcze liczyć liter. Próbowałam, ale wyszło mi zupełnie coś innego, dlatego może mi Pan podpowie czy jedno z wyżej wspomnianych imion coś zmieni na lepsze? A może mógłby mi Pan zaproponować jakieś inne?

Jeszcze raz wielkie dzięki
            Pozdrawiam
            • janus50 Re: Janus50 - prośba o interpretację 19.05.14, 23:28
              Witaj ponownie
              agafer napisała:

> Super, Bardzo bardzo dziękuję smile Rzeczywiście w ostatnim roku poczułam silną zm
              > ianę i ta moja trójka znacznie straciła na animuszu. Czuję się z tym dziwnie, o
              > swajam się.
              >
              > Pisze Pan, że brakuje liter B i T, najprostsze więc wydaje mi się, by dodać imi
              > ę Beata lub Bernadetta. Niestety nie umiem jeszcze liczyć liter. Próbowałam, al
              > e wyszło mi zupełnie coś innego, dlatego może mi Pan podpowie czy jedno z wyżej
              > wspomnianych imion coś zmieni na lepsze? A może mógłby mi Pan zaproponować jak
              > ieś inne?

Zarówno Beata jak i Bernadetta (sprawdziłem także Bernadeta) nie dają korzystnych wibracji.
              Obie te litery (B i T) nie muszą się znajdować w imieniu, wystarczy jedna z nich. Tak jak wspomniałem, potrzebujesz bardzo silnych i zindywidualizowanych wibracji, np. 1-9-1. Do tych wibracji znalazłem imię Lamberta. Jednak nie tędy droga, bo po pierwsze powinnaś to imię polubić od pierwszego wejrzenia. Jeśli tak nie jest, należy zaproponować inne. Czasami dobranie odpowiedniego imienia bywa skomplikowane. Druga sprawa to odpowiednia praca z dodanym imieniem. Dlatego lepiej jest zgłosić się do numerologa, który zaproponuje tobie w pełni profesjonalną usługę i wskaże skuteczny sposób pracy z dodanym imieniem. Unikałbym numerologów, którzy dodają po kilka imion, bo zwykle są to imiona bardzo udziwnione a praca z kilkoma imionami jest dużo trudniejsza. Ponadto, to ty powinnaś zdecydować jakie imię chcesz przyjąć a nie przyjmować jakiś narzucone dziwolągi.
              Pozdrawiam

>
              > Jeszcze raz wielkie dzięki
              > Pozdrawiam
              • agafer Re: Janus50 - prośba o interpretację 20.05.14, 15:31
                Bardzo dziękuję za tę wyczerpującą odpowiedź. Zdaję sobie sprawę, że korekta wibracji wymaga trudu i czasu a decyzja powinna byc przemyślana - dlatego mam teraz o czym myśleć smile Jeszcze raz serdecznie dziękuję i pozdrawiam!
    • kant2015 Re: Janus50 - prośba o interpretację 11.07.24, 08:31
      Szanowny Panie Januszu, bardzo proszę o pomoc w ustaleniu daty sprzedaży domu w lipcu 2024. Dom ma wibrację nr 8 .Sprzedający syn jest numerologiczną 4. Jak obliczyć korzystny dzień na sprzedaż żeby wszystko zakończyło się pomyślnie? Data urodzenia syna 18.04.1998

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka