18.05.14, 14:40
Witaj Janusz

Czy mogłabym prosić o krótką analizę dla mojej koleżanki i jej męża.Pod względem uczuć i pracy.Są małżeństwem od 38lat prowadzą razem działalność gospodarczą.
Koleżanka ur.08.07.1960r wibracje własne 53/8-111/3-11/2 brak 4
Mąż koleżanki ur.11.06.1959 wibracje własne 39/3-48/3-6 też brak 4.

Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba 25.05.14, 11:24
      Witaj
      porucznikowa napisała:

> Witaj Janusz
      >
      > Czy mogłabym prosić o krótką analizę dla mojej koleżanki i jej męża.Pod względe
      > m uczuć i pracy.Są małżeństwem od 38lat prowadzą razem działalność gospodarczą.
      > Koleżanka ur.08.07.1960r wibracje własne 53/8-111/3-11/2 brak 4
      > Mąż koleżanki ur.11.06.1959 wibracje własne 39/3-48/3-6 też brak 4.

Twoi znajomi to żywy dowód na to, że określanie trwałości związku wyłącznie po wibracjach urodzeniowych, nie jest właściwe. Ona jest urodzeniową czwórką a on piątką. Wibracje skrajnie od siebie różne i teoretycznie ich związek nie powinien być perspektywiczny. Jednak mamy tutaj bardzo silne elementy wspólne. Są to w pełni harmonijne wibracje dnia urodzenia - ona osiem a on 2/11. Ponadto czwórki w czarnych szczytach u niego, tworzą zgodność z jej urodzeniową czwórką, Oboje mają brak czwórek no i na koniec wibracje imienne - u niego za sprawą szóstki w wibracjach własnych, mało stabilne aspekty urodzeniowej piątki będą nieco uładzone, więc akceptowalne dla niej - urodzeniowej czwórki. Odnoszę wrażenie, że w związku tym, to ona bardziej bardziej dba o trwałość związku i bezpieczeństwo materialne rodziny, podczas gdy on, jest osobą bardziej rozrywkową.
      Aktualnie, ona jest w czwartym i ostatnim szczycie 5/14, który może przynosić wydarzenia nagłe i niespodziewane, trudne do przewidzenia, co dla dążącej do stabilności czwórki bywa zwykle bardzo uciążliwe. Jednocześnie trwający cykl 8, który skończy się w jej 60 roku życia, może w kontekście ze szczytem pięć przynosić dużą dynamikę zdarzeń, w tym nawet dramatycznych. On z kolei jest w swoim ostatnim szczycie 3, co wskazuje na dość ożywione życie towarzyskie, wiele znajomości, przyjaźni ale także flirtów. Z drugiej strony jednak pozostaje w cyklu 2/11 i później cyklu 6, więc nie powinno to przynosić jakiegoś realnego zagrożenia dla związku, choć nie można tego wykluczyć.
      W każdym razie aktualnie może dochodzić pomiędzy nimi do napięć a w życiu zawodowym, do działań chaotycznych i mało stabilnych okoliczności.
      Pozdrawiam serdecznie

>
      > Pozdrawiam serdecznie
      • porucznikowa Re: Prośba 04.06.14, 10:19
        Witaj Janusz

Dziękuję bardzo za analizę.
        Jestem pod wrażeniem podałam Ci tylko datę urodzenia i wibracje własne tych osób ,a Ty tak trafnie ich opisałeś.

Pozdrawiam serdecznie.
        • janus50 Re: Prośba 04.06.14, 18:26
          Witaj droga żołnierkosmile
          porucznikowa napisała:

> Witaj Janusz
          >
          > Dziękuję bardzo za analizę.
          > Jestem pod wrażeniem podałam Ci tylko datę urodzenia i wibracje własne tych osó
          > b ,a Ty tak trafnie ich opisałeś.

Cieszę się że trafnie! To oznacza, że idę we wlaściwym kierunku, odrzucając bezużyteczne opcje numerologiczne a jest ich całkiem sporo smile
          Pozdrawiam serdecznie!

>
          > Pozdrawiam serdecznie.
          • porucznikowa Re: Prośba 08.06.14, 20:58
            janus50 napisał:

> Cieszę się że trafnie! To oznacza, że idę we wlaściwym kierunku, odrzucając be
            > zużyteczne opcje numerologiczne a jest ich całkiem sporo smile
            Witaj Janusz
            Oj prostą drogą maszerujesz i świetny kierunek obrałeś ,a co dla mnie jest najważniejsze to dzięki Tobie nauczyłam się jak omijać przeszkody.

Pozdrawiam cieplutko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka