Dodaj do ulubionych

Prosba o interpretacje

02.07.14, 22:44
Panie Januszu, mam gorąca prośbę o interpretacje mojego portretu numerologicznego. Mam 2 nazwiska i 3 imiona ( chrzest + bierzmowania), w dowodzie mam 2 imiona lecz czytalam ze Pan bierze również imię z bierzmowania. Jestem 4 i to mnie chyba trochę ogranicza bo czuje ciągła potrzebę rozwoju, samorealizacji lecz chyba ta 4 trochę mnie zamyka w schematach.
Data urodzenia: 01.05.1978
A - 9
B- 1
C - 2
E - 2
G - 2
I - 2
J - 2
K - 1
L - 1
Ł - 1
M - 1
N - 4
O - 2
R - 3
T - 1
U - 2
Y - 1
Z - 1
Z gory bardzo dziękuje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • karusia34 Re: Prosba o interpretacje 06.07.14, 15:41
      Panie Januszu ponownie bardzo proszę o interpretacje.

Pozdrawiam,
    • janus50 Re: Prosba o interpretacje 06.07.14, 21:50
      Witaj
      karusia34 napisał(a):

> Panie Januszu, mam gorąca prośbę o interpretacje mojego portretu numerologiczne
      > go. Mam 2 nazwiska i 3 imiona ( chrzest + bierzmowania), w dowodzie mam 2 imion
      > a lecz czytalam ze Pan bierze również imię z bierzmowania. Jestem 4 i to mnie c
      > hyba trochę ogranicza bo czuje ciągła potrzebę rozwoju, samorealizacji lecz chy
      > ba ta 4 trochę mnie zamyka w schematach.
      > Data urodzenia: 01.05.1978

Twoja urodzeniowa czwórka wynika z 31 i jest to najbardziej "wyluzowana" czwórka. Z całą pewnością uczucie ograniczenia, braku elastyczności, najmocniej było odczuwalne do 32 roku życia, gdy aktywny był pierwszy czarny szczyt 4. Jesteś z dnia urodzenia jedynką i to sprawia, że odczuwasz silne impulsy do działania, szczególnie teraz, gdy jesteś także w drugim cyklu, który definiowany jest przez wibrację dnia urodzenia a więc ma również wibrację 1. Tak więc ograniczająca czwórka będzie w twoim przypadku mocno odczuwalna.
      Jesteś jednocześnie w drugim szczycie o wibracji 8, który potrwa do 41 roku życia. To okres, w którym możliwości realizowania się w sferze materialnej są bardzo duże. Sukces materialny jest tym bardziej możliwy, że jesteś równolegle w cyklu 1, który inspiruje do działania, daje dużą energię do indywidualnego realizowania się, przynosi ambicję i determinację w dążeniu do celu. Należy jednak pamiętać, że szczyt 8 dając możliwości w sferze materialnego rozwoju, nakłada na nas także wiele obowiązków. Przynosi konieczność podejmowania odpowiedzialności za bezpieczeństwo materialne najbliższych, nie wolno zapominać by regulować także wszelkie zobowiązania, w przeciwnym wypadku mogą się pojawiać problemy w sferze finansów.

> A - 9> B- 1> C - 2> E - 2> G - 2> I - 2> J - 2> K - 1> L - 1> Ł - 1> M - 1> N - 4> O - 2> R - 3> T - 1> U - 2> Y - 1> Z - 1

Podana przez ciebie zawartość liter imion i nazwisk daje wibracje imienne o wartości 2/11-3-5/14, które nie są korzystne. Dwójka daje zwykle pasywność, brak siły przebicia, nie jest sprzymierzeńcem w działaniach indywidualnych, może powodować zaniżanie wartości własnej. To w powiązaniu z urodzeniową czwórką daje układ mało dynamiczny. Ponadto w wibracjach tych zawarta jest sprzeczność pomiędzy piątką i dwójką, które są skonfliktowane ze sobą. Oczywiście karmiczna liczba czternaście jest również niekorzystna i może przynosić ciągłe wzloty i upadki, kręcenie się w kółko, brak stabilności.
      Takie wibracje z pewnością nadają się do zmiany o ile chcesz pozyskać dynamikę i pozbyć się uczucia ograniczenia i braku rozmachu.
      Pozdrawiam

> Z gory bardzo dziękuje i pozdrawiam.
    • karusia34 Re: Prosba o interpretacje 07.07.14, 08:21
      Panie Januszu - bardzo dziękuję za interpretację - własnie tak jest że z jednej strony czuję wielką potrzebę pójścia na przód, zmian, rozwoju, z drugiej "coś " mnie hamuje, ogranicza, sprawia że kręce się w kołko.

Bardzo proszę o wskazówki w jaki sposób można by zmienić wibracje imienne na bardziej dynamiczne. Napisał Pan że bierze Pan pod uwagę wszystkie imiona, ja mam w dowodzie dwa imiona ( z urodzenia + z chrztu) i 2 nazwiska, natomiast nigdy nie posługuję sie tym z bierzmowania, ono było raz nadane, nie widnieje w dokumentach, zastanawiam sie czy je nalezy też tak samo traktować?
      Jeśli tak, to co musiałabym zmienić by te wibracje były korzystne?
      Poniżej podaję litery z imienia i nazwiska bez tego z bierzmowania ( może się na coś przyda)
      A - 7
      B - 1
      C - 2
      E - 2
      G - 2
      I - 2
      J - 1
      K - 1
      Ł - 1
      L - 1
      M - 1
      N - 2
      O - 1
      R - 3
      T - 1
      U - 2
      Y - 1
      Z - 1

Pozdrawiam i dziekuję za pomoc.
      • karusia34 Re: Prosba o interpretacje 08.07.14, 08:29
        Jeszcze jedna sprawa P. Januszu: od 8 lat posługuje się w internecie "pseudonimem" jaki jest przy moimposcie, ( bez cyfr), rowniez dotyczy to wszelkich loginów, haseł (z odpowiednią kombinacja ale "trzon " zostaje ten sam) czy to ma jakies znaczenie?
        wtedy mamy
        A -2
        I - 1
        K - 1
        R - 1
        S - 1
        U - 1

pozdrawiam,
      • janus50 Re: Prosba o interpretacje 19.07.14, 11:29
        Witaj ponownie
        karusia34 napisał(a):

> Panie Januszu - bardzo dziękuję za interpretację - własnie tak jest że z jednej
        > strony czuję wielką potrzebę pójścia na przód, zmian, rozwoju, z drugiej "coś
        > " mnie hamuje, ogranicza, sprawia że kręce się w kołko.
        >
        > Bardzo proszę o wskazówki w jaki sposób można by zmienić wibracje imienne na ba
        > rdziej dynamiczne. Napisał Pan że bierze Pan pod uwagę wszystkie imiona, ja mam
        > w dowodzie dwa imiona ( z urodzenia + z chrztu) i 2 nazwiska, natomiast nigdy
        > nie posługuję sie tym z bierzmowania, ono było raz nadane, nie widnieje w doku
        > mentach, zastanawiam sie czy je nalezy też tak samo traktować?

Ja uwzględniam imię z bierzmowania, gdyż zostało ono nadane w wyniku uroczystego rytuału, kontekst wiary i kościoła jest tutaj akurat mniej istotny.
        Zresztą, jak sama napisałaś, wibracje imienne, które opisałem, są zgodne z twoimi odczuciami.
        Fakt, że imię nie widnieje w dokumentach, też nie jest jakimś uwarunkowaniem, bo to nie liczby i litery tworzą wibracje a je tylko opisują. Nie jest przecież tak, że w czasach gdy tylko niewielki ułamek ludzi potrafił pisać i czytać, wibracje istniały tylko dla tych piśmiennych a pozostałych nie dotyczyły. Wibracje otaczają nas od zarania świata, były, są i będą. Niezależnie od tego czy ktoś ma zapisane imię czy też nie ma.....

> Jeśli tak, to co musiałabym zmienić by te wibracje były korzystne?

Należy z pomocą doświadczonego w tej kwestii numerologa dobrać odpowiednie imię, z którym będziesz pracować. To spowoduje zmianę wibracji.

Pozdrawiam

> Poniżej podaję litery z imienia i nazwiska bez tego z bierzmowania ( może się n
        > a coś przyda)
        > A - 7> B - 1> C - 2> E - 2> G - 2> I - 2> J - 1> K - 1> Ł - 1> L - 1> M - 1> N - 2> O - 1> R - 3> T - 1> U - 2> Y - 1> Z - 1>
        >
        > Pozdrawiam i dziekuję za pomoc.
        • karusia34 Re: Prosba o interpretacje 19.07.14, 13:09
          Panie Januszu - bardzo dziękuję, już podjęłam odpowiednie kroki w celu analizy a następnie transformacji, dziękuję za polecenie dobrego numerologa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka