Dodaj do ulubionych

Jeszcze jedna prośba do Janus50

21.08.14, 10:26
Panie Januszu,
Jako eksperta od numerologii chciałam się zapytać jaką jestem liczbą - 5.09.1970? Słyszałam ze 22 albo 4? I co to oznacza? Będę wdzięczna za odpowiedź.
Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • polenta_sii Re: Jeszcze jedna prośba do Janus50 26.08.14, 13:44
      Panie Januszu,
      Dość niesmiało się przypominam, widząc i czując ile ma Pan wątków i tematów smile
      Jeszcze raz pozdarwiam ...
    • janus50 Re: Jeszcze jedna prośba do Janus50 26.08.14, 21:12
      Witaj
      polenta_sii napisał(a):

> Panie Januszu,
      > Jako eksperta od numerologii chciałam się zapytać jaką jestem liczbą - 5.09.197
      > 0? Słyszałam ze 22 albo 4? I co to oznacza? Będę wdzięczna za odpowiedź.

To zależy jak liczymy. Jeśli liczymy metodą horyzontalną, wówczas wychodzi nam 31/4, jeśli zaś metodą słupkową, która jest ważniejsza, wtedy wychodzi 22/4. Niezależnie od tego, zawsze jesteś czwórką, która posiada wysoki potencjał 22. Czwórka będzie zawsze a 22 realizuje się w sprzyjających okolicznościach albo też momentach dramatycznych.

Czwórka nie jest inspirująca. Zwraca szczególną uwagę na aspekty formalne, pracę fizyczną oraz umysłową. Niemal obojętnie ignoruje wszelkie przejawy zdolności na płaszczyznach materialnej i umysłowej. Dom. Patriotyzm. Fakt. Wytrzymałość. Praktyczne zastosowanie. Liczba utrudniająca powstanie ekspresji duchowej i inspirującej. Spełnia się w roli żywiciela rodziny. Niechęć do zobowiązań społecznych. Rzeczywista. Fizyczna. Praktyczna.

22 To ludzie spokojni, wyrażają się siłą oraz opanowaniem zewnętrznych ekspresji i ma te zasady dobrze opanowane. Praktyczni i do pewnego stopnia dokładni, wyrażają zasadę współpracy we wszystkich kontaktach z innymi. Przyciągają do siebie wszystkich ludzi dla spełnienia jakiegoś Uniwersalnego celu dobra, spełniają ich oczekiwania i wierzą w nich, czyniąc ogromne wysiłki, by nie zawieść pokładanego w nich zaufania. Organizatorzy, promotorzy ruchów współpracy w świecie komercyjnym, religijnym i politycznym. Zawsze dążą do tego, by ich ekspresja była kombinacją duchowości i materializmu poprzez wyrażanie wysokich ideałów praktycznymi i zrozumiałymi metodami.

Nie jesteśmy tylko wibracją urodzeniową, na nasz charakter i sposób realizowania, podchodzenia do problemów itd. składa się, poza wibracją urodzeniową, wiele elementów - wibracja dnia urodzenia, aktualny cykl, czarny i biały szczyt, wibracje imienne. Elementy mogą nawet znacznie zmodyfikować rys charakterologiczny określony przez wibrację urodzeniową. Dopiero wypadkowa tych wszystkich elementów definiuje nas.

Pozdrawiam

> Pozdrawiam serdecznie.
    • polenta_sii Re: Jeszcze jedna prośba do Janus50 27.08.14, 11:38
      Panie Januszu,
      Bardzo dziękuję za opis. Zawsze czuje się bardzo rozdowjona pomiędzy duchem a materią smile Czy jest jakaś możliwość opracowania przez Pana pełnego portretu numerologicznego za wynagrodzeniem?
      Jeszcze raz dziekuję smile
      • jedenastkama Re: Jeszcze jedna prośba do Janus50 27.08.14, 15:38
        Witam Pana Janus 50.Bardzo proszę o poradę:Jestem numerologiczną jedenastką.Postanowiłam zamknąć firmę.Który z najbliższych dni będzie najkorzystniejszy aby rozpocząć formalności z tym związane.Intuicja podpowiada,że środa 03.09.2014.Co Pan o tym sądzi?
        • janus50 Re: jedenastkama 04.09.14, 11:57
          Witaj
          jedenastkama napisał(a):

> Witam Pana Janus 50.Bardzo proszę o poradę:Jestem numerologiczną jedenastką.Pos
          > tanowiłam zamknąć firmę.Który z najbliższych dni będzie najkorzystniejszy aby r
          > ozpocząć formalności z tym związane.Intuicja podpowiada,że środa 03.09.2014.Co
          > Pan o tym sądzi?

Aby skończyć coś w sposób nieodwołalny i skuteczny, robimy to w dniu osobistym o wibracji 9. Dobrze byłoby aby miesiąc osobisty także miał wibrację 9.
          Jesteś w roku osobistym 1, wrzesień jest twoim miesiącem osobistym o wibracji 1, a wskazany dzień ma w osobistym odniesieniu wibrację 4. Nie jest to korzystny układ na zakańczanie. Może cię się po prostu to potem "czkać" latami.
          Lepiej wybrać październik, który będzie miał wibrację dwa w odniesieniu osobistym, a to dobre na sprawy urzędowe. W październiku każdy dzień, który da z dwójką sume 9 - np. 7, 16, 25. Pozdrawiam
          • jedenastkama Re: jedenastkama 06.09.14, 11:59
            Witam Panie Janus 50,
            dziękuję za odpowiedź,która dotarła niestety do mnie z opóźnieniem.
            Proces zamknięcia spółki rozpoczęłam 03.09 .Ponoć formalności mogą
            potrwać kilka miesięcy.No cóz ,jeśli będzie się "czkać",to wtedy zawsze ciepło pomyślę o Panu.
            Raz jeszcze z całego serca dziękuję,pozdrawiam,życząc wszelkiej
            pomyślności.

• jedenastkama Re: Do Janus 50 06.09.14, 12:03

Witam Panie Janus 50,
              dziękuję za odpowiedź,która dotarła niestety do mnie z opóźnieniem.
              Proces zamknięcia spółki rozpoczęłam 03.09 .Ponoć formalności mogą
              potrwać kilka miesięcy.No cóz ,jeśli będzie się "czkać",to wtedy zawsze ciepło
              pomyślę o Panu.
              Raz jeszcze z całego serca dziękuję,pozdrawiam,życząc wszelkiej
              pomyślności.
              • an1110 Re: Do Janus 50 05.11.14, 12:30
                Witam Panie Januszu,
                Zainteresowalam sie niedawno numerologią i chcialabym zrobić sobie portret numerologiczny.Jakby mógł pan mi polecic kogoś byłabym bardzo wdzięczna.
                Powodem mojego zainteresowania sa dziwne liczby wokół mnie.
                Data ur . 11 10 1962
                Podpis którego używam od ponad 20 lat daje sume -44
                Nr telefonu kom. tez nie zmieniany od 20 lat ,daje sume -33
                Nr domu 47 co daje 11
                Chcialabym sie dowiedziec jaki te liczby maja wplyw na moje zycie.
                Pzdr
                Anna

• an1110 Re: Do Janus 50 05.11.14, 12:31
                  Witam Panie Januszu,
                  Zainteresowalam sie niedawno numerologią i chcialabym zrobić sobie portret numerologiczny.Jakby mógł pan mi polecic kogoś byłabym bardzo wdzięczna.
                  Powodem mojego zainteresowania sa dziwne liczby wokół mnie.
                  Data ur . 11 10 1962
                  Podpis którego używam od ponad 20 lat daje sume -44
                  Nr telefonu kom. tez nie zmieniany od 20 lat ,daje sume -33
                  Nr domu 47 co daje 11
                  Chcialabym sie dowiedziec jaki te liczby maja wplyw na moje zycie.
                  Pzdr
                  Anna
                  • avatarvomen Szanowny P.Janus 50 05.11.14, 20:09
                    jaki czas jest najlepszy na uruchomienie sprawy o odszkodowanie - dot wypadku w miejscu pracy umowe przedwstepna zawiazalam miesiac temu z firma zajmujaca sie takimi sprawami, natomiast dopiero wczoraj powiadomilam ze mogą ruszać cała procedurę.Patrzac na to, ze pelnia jest jutro, a cała procedura lacznie z wyslaniem pisma do pracodawcy, zebraniem dokumentacji medycznej itd...moze potrwac miesiace..czy dniem rozpoczenia procedury mozna przyjąc dzien podpisania umowy przedwstepnej z kancelaria adwokacka?czy raczej dzien wczorajszy potwierdzajacy rozpoczecie procedury?
                    proszę o podpowiedź
                    z powazaniem
                    Edi
                    • janus50 Re: Szanowny P.Janus 50 06.11.14, 11:40
                      Witaj

> jaki czas jest najlepszy na uruchomienie sprawy o odszkodowanie - dot wypadku w
                      > miejscu pracy umowe przedwstepna zawiazalam miesiac temu z firma zajmujaca sie
                      > takimi sprawami, natomiast dopiero wczoraj powiadomilam ze mogą ruszać cała pr
                      > ocedurę.Patrzac na to, ze pelnia jest jutro, a cała procedura lacznie z wyslani
                      > em pisma do pracodawcy, zebraniem dokumentacji medycznej itd...moze potrwac mie
                      > siace..czy dniem rozpoczenia procedury mozna przyjąc dzien podpisania umowy prz
                      > edwstepnej z kancelaria adwokacka?czy raczej dzien wczorajszy potwierdzajacy ro
                      > zpoczecie procedury?
                      > proszę o podpowiedź

Jeśli złożyłaś podpis na umowie przedwstępnej, to w moim przekonaniu jest to moment rozpoczęcia działania.
                      Pozdrawiam

> z powazaniem
                      > Edi
                      • avatarvomen Re: Szanowny P.Janus 50 06.11.14, 15:31
                        Rozumiem.Jeżeli okaże się, że umowa była podpisana w terminie ubywającego księżyca, czy takową rozwiązać i podpisać nową z odpowiednią data?
                        z powazaniem
                        Edi
                        • janus50 Re: Szanowny P.Janus 50 07.11.14, 09:26
                          Witaj ponownie

> Rozumiem.Jeżeli okaże się, że umowa była podpisana w terminie ubywającego księż
                          > yca, czy takową rozwiązać i podpisać nową z odpowiednią data?

Jeśli jest to możliwe, będzie to oczywiście korzystniejsze.
                          Pozdrawiam

> z powazaniem
                          > Edi
                • janus50 Re: Do Janus 50 06.11.14, 11:48
                  Witaj
                  an1110 napisał(a):

> Witam Panie Januszu,
                  > Zainteresowalam sie niedawno numerologią i chcialabym zrobić sobie portret nume
                  > rologiczny.Jakby mógł pan mi polecic kogoś byłabym bardzo wdzięczna.

Ja mam pełne zaufanie do Pani Łukiewskiej z Bydgoszczy.

> Powodem mojego zainteresowania sa dziwne liczby wokół mnie.
                  > Data ur . 11 10 1962
                  > Podpis którego używam od ponad 20 lat daje sume -44

Sama suma liter składających się na podpis nie mówi nam jeszcze o jego działaniu. Siła podpisu wynika ze zsumowania jego wartości liczbowej z wibracją drogi życia. Jeśli więc twój podpis ma wartość 8/44 to dodając to do wibracji drogi życia 3, otrzymujemy siłę podpisu, czy też wibrację podpisu o wartości 2/11 i nie jest to korzystny podpis.

> Nr telefonu kom. tez nie zmieniany od 20 lat ,daje sume -33
                  Nr telefonu czy wibracja adresu to dość mało istotne elementy. Same w sobie nie mają dużego wpływu, mogą być jednak czasem kroplą przepełniającą czarę...

> Nr domu 47 co daje 11

Wibracja adresu wynika ze zliczenia nazwy ulicy, numeru domu i numeru mieszkania.

> Chcialabym sie dowiedziec jaki te liczby maja wplyw na moje zycie.

Pozdrawiam

> Pzdr
                  > Anna
                  >
      • janus50 Re: Jeszcze jedna prośba do Janus50 04.09.14, 11:52
        Witaj ponownie
        polenta_sii napisał(a):

> Panie Januszu,
        > Bardzo dziękuję za opis. Zawsze czuje się bardzo rozdowjona pomiędzy duchem a m
        > aterią smile Czy jest jakaś możliwość opracowania przez Pana pełnego portretu nume
        > rologicznego za wynagrodzeniem?

Nie świadczę komercyjnych usług numerologicznych. Zawodowo realizuję się w kompletnie innej sferze i jak dotąd skutecznie smile. Mogę polecić ewentualnie godną zaufania osobę.
        Pozdrawiam

> Jeszcze raz dziekuję smile
        >
        • kokozuza Re: Jeszcze jedna prośba do Janus50 13.01.15, 23:39
          Witam serdecznie Panie Januszu i proszę o wskazówki jesli będzie to możliwe
          Zamierzam otworzyć działalność usługowo-artystyczną w małym lokalu- adres (8 z 71)
          nazwa firmy przy rejestracji 8 ze 170
          data założenia zaplanowałam na numerologiczną 1
          data założenia 1 (16.02.2015)+ nazwa 8=9 zupełnie nie wiem czy to dobrze czy nie
          ja jestem numerologiczną 8 z 35
          czy to jest dobry czas na założenie działalnosci czy wstrzymać siię z jej założeniem ?
          Jesli interpretacja nie będzie możliwa poprosze o namiar na zaufaną przez Pana osobę
          Pozdrawiam
          • kokozuza Re: Jeszcze jedna prośba do Janus50 13.01.15, 23:40
            mój mail nashiargan@.wp.pl
          • janus50 Re: Jeszcze jedna prośba do Janus50 14.01.15, 13:30
            Witaj
            kokozuza napisała:

> Witam serdecznie Panie Januszu i proszę o wskazówki jesli będzie to możliwe
            > Zamierzam otworzyć działalność usługowo-artystyczną w małym lokalu- adres (8 z
            > 71)
            > nazwa firmy przy rejestracji 8 ze 170
            > data założenia zaplanowałam na numerologiczną 1
            > data założenia 1 (16.02.2015)+ nazwa 8=9 zupełnie nie wiem czy to dobrze czy n
            > ie

Układ data 1 + nazwa 8 jest niekorzystny, gdyż, mimo że z osobna obie te wibracje są korzystne, jednak daje w przeznaczeniu dziewięć, co innymi słowy daje nam otwarcie firmy po to aby ją zamknąć...
            Proponuję ustawić dzień rozpoczęcia działalności, który będzie wpisany w dokumenty rejestrowe, na 3 - trójka to wibracja artystyczna i doskonale wspiera działalność kreatywną....

> ja jestem numerologiczną 8 z 35
            > czy to jest dobry czas na założenie działalnosci czy wstrzymać siię z jej zało
            > żeniem ?

Ustawienie roku, miesiąca i dnia osobistego w odniesieniu osobistym właściciela firmy, wynika z daty urodzenia, tej jednak nie podałaś...

Pozdrawiam

> Jesli interpretacja nie będzie możliwa poprosze o namiar na zaufaną przez Pana
            > osobę
            > Pozdrawiam
            • kokozuza Re: Jeszcze jedna prośba do Janus50 14.01.15, 20:35
              Ach tak przepraszam data urodzenia -08.05.1975
              • bodzia58 Re: Jeszcze jedna prośba do Janus50 18.01.15, 10:22
                Witam Panie Januszu!Urodzilam sie 10 lutego 1958 r.Z daty urodzenia jestem najsilniejsza z wibracji numerologicznej 8.Moje nazwisko;Bogusława Jabłońska z domu Zaremba.Od kilkunastu lat moje zycie jest zupelnym chaosem.Nie wiem,co mam dalej robic,bym mogla w spokoju funkcjonowac.W srodku czuje,ze cos mnie blokuje.Nie jestem soba.Odizolowałam sie od ludzi. Zyje w zupełnej samotności.Czy w moim przypadku zmiana karty dałaby efekty.Byłabym wdzieczna za kazda pomocna rade.Serdecznie pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka