09.09.14, 02:28
Interesuję się ezoteryką ale o numerologii nie wiem zbyt dużo.
Mam ogólne pojęcie.
Czy ktoś mógłby napisać co widać z mojej daty urodzin?

1980.29.11
urodziłam się rano ok 9.00
Wiem że mam w dacie dwie 11. Druga jest ukryta w 29... smile
Co mówi moja data?
Moję życie jest trudne, pełne przezyć, trudne dzieciństwo, nieudane małżeństwo...
czy widac w tej dacie cos dobrego?
Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: ja :) 11.09.14, 14:18
      Witaj
      kotka108 napisał(a):

> Interesuję się ezoteryką ale o numerologii nie wiem zbyt dużo.
      > Mam ogólne pojęcie.
      > Czy ktoś mógłby napisać co widać z mojej daty urodzin?
      >
      > 1980.29.11
      > urodziłam się rano ok 9.00
      > Wiem że mam w dacie dwie 11. Druga jest ukryta w 29... smile
      > Co mówi moja data?
      > Moję życie jest trudne, pełne przezyć, trudne dzieciństwo, nieudane małżeństwo.
      > czy widac w tej dacie cos dobrego?

Oczywiście widać wiele dobrego. Twoja droga życia zapełniona jest liczbami mistrzowskimi. Masz w pierwszym i drugim cyklu jedenastki, ponadto dwie jedenastki w szczytach a także 22 i 33 także w szczytach. To może dać wiele dobrego, jednak tak duża ilość liczb mistrzowskich to niezwykle trudne wyzwanie do zrealizowania. Dlatego bardzo wiele będzie zależało od twoich wibracji imiennych, bo gdy są one słabe, niekorzystne i jeszcze obecne są w nich braki, wówczas trudności mogą się piętrzyć.
      Masz także siódemki w czarnych szczytach, co w kontekście 2/11 i urodzeniowej czwórki, może dawać depresyjność, doły, brak siły przebicia, zaniżanie wartości własnej. Trudno bedzie tobie z tym walczyć, gdy np,. bedzie tobie brakować w zawartości liter twoich imion i nazwisk, wibracji 2 (B i T), 4 (D i M) oraz 6 (F, O oraz X).
      Dlatego ważne w twojej sytuacji jest, by sprawdzić twoje wibracje imienne, gdyż tylko silne i mocno zindywidualizowane wibracje będą ciebie skutecznie wspierać w realizowaniu wielkich możliwości, które tkwią w twojej dacie urodzenia.
      Dlatego podaj zawartosć liter składających się na wszystkie posiadane imiona, także to z bierzmowania, oraz nazwiska - rodowe i to pozyskane w wyniku zamążpójścia, nawet jeśli tego drugiego juz nie używasz.
      Najlepiej zrobić to na zasadzie - A - 5 razy, B - 1 raz, C - 3 razy itd.
      Pozdrawiam

> ..
      > Pozdrawiam smile
      • kotka108 Re: ja :) 14.09.14, 02:35
        Bardzo dziękuję Pani Januszu.
        A tu zawartość liter w moich imionach i znazwiskach.
        Jednak po rozwodzie chce wrócić do nazwiska panieńskiego.

A - 6
        I -2
        R - 3
        M -3
        T - 1
        K - 1
        O - 2
        S - 2
        N - 1
        W - 2
        L - 1
        S - 2

Co ciekawe kiedy zmieniłam nazwisko na imie męża moja sytuacja znacznie się
        pogorszyła, zaczęłam mieć problemy ze zdrowiem i straciłam pracę.
        Dlatego nie mogę się doczekac rozwodu i powrotu do dawnego nazwiska.

Bardzo dziękuję za pomoc.
        Pozdrawiam
        Marta
        • janus50 Re: ja :) 18.09.14, 11:58
          Witaj ponownie
          kotka108 napisał(a):

> Bardzo dziękuję Pani Januszu.
          > A tu zawartość liter w moich imionach i znazwiskach.
          > Jednak po rozwodzie chce wrócić do nazwiska panieńskiego.

Z numerologicznego punktu widzenia, powrót do nazwiska panieńskiego nic nie zmienia. Nazwisko pozyskane w wyniku zamążpójścia jest powiązane z sumą doświadczeń i w sposób trwały jest zapisane w twojej świadomości i podświadomości. Tym bardziej, gdy nazwisko to powiązane jest z negatywnymi doświadczeniami. Oczywiście, jeśli twój komfort psychiczny, dzięki powrotowi do nazwiska panieńskiego, zyska, nie ma żadnych przeciwwskazań.
          >
          > A - 6> I -2> R - 3> M -3> T - 1> K - 1> O - 2> S - 2> N - 1> W - 2> L - 1> S - 2
          >
          > Co ciekawe kiedy zmieniłam nazwisko na imie męża moja sytuacja znacznie się
          > pogorszyła, zaczęłam mieć problemy ze zdrowiem i straciłam pracę.

Nie jest to dziwne, jeśli zważymy, że twoje wibracje imienne po pozyskaniu nazwiska męża, zmieniły się na 9-2/11-2, które są bardzo trudne. To wibracje oddania, rezygnacji z osobistych dążeń, podporządkowania się osobom i okolicznościom. To ich negatywny wydźwięk, bo niezależnie od tego, są to wibracje bardzo szlachetne, niemniej jednak, nie dają indywidualnych korzyści... Ponadto, w kontekście bardzo silne zaznaczonej wibracji 2/11 w twojej drodze życia, niekorzystna realizacja jest wielce prawdopodobne.
          Z całą pewnością wibracje takie nadają się do zmiany numerologicznej.

> Dlatego nie mogę się doczekac rozwodu i powrotu do dawnego nazwiska.

Jak wyżej wspomniałem, numerologicznie nie zmieni to nic. Należy dobrać numerologicznie kolejne imię, które zmieni twoje wibracje imienne na nastawione bardziej indywidualnie i jednocześnie silne i wspierające drogę życia z daty urodzenia...

Pozdrawiam
          >
          > Bardzo dziękuję za pomoc.
          > Pozdrawiam
          > Marta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka