05.09.04, 14:51
Amatemi, przeczytałam Twoje powitanie, zatem wiem, iż głównym przedmiotem
dyskusji tu mają być "szkoły" numerologiczne. Niśmiało więc proszę, czy
byłabyś mogła powiedzieć coś o osobie urodzonej 07.03.1970 r. Może
udzieliłabys mi tez wskazówek na temat lrktur, ktore pozwoliłyby zgłębiać
wiedze numerologiczna? Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • amatemi Re: :) 09.09.04, 18:29
      witaj dust.in.the.windsmile)
      lektury ktore warto ( mysle ze wszystkie, a ty sama przeprowadzisz sobie
      selekcjesmile) ).
      Moje ulubione to:
      1. "Liczby losu" Nataszy Czarminskiej
      2. "Liczby losu, liczby czlowieka" Wlodzimierza Zylbertala

Twoje wibracje nadaja sie do sadownictwasmile)) Tkwi w Tobie duza madrosc a i
      zadaniem Twoim jest bycie autorytetem moralnym dla innych. Pokusy sa duze a tu
      trzeba byc kims kto sie tym pokusom opierasmile) To jest wyzwaniesmile)))

POzdrawiamsmile)
      • dust.in.the.wind Re: :) 12.09.04, 18:02
        Witaj Amatemi.
        Bardzo dziekuję za polecone lektury, skorzystam z tych pozycji z całą
        pewnością.
        Dziękuję też opis moich wibracji, jak jest z moją mądrością - nie mnie oceniać,
        ale zawsze pociągało mnie dochodzenie sprawiedliwości. Całe moje "dorosłe "
        życie polega na opieraniu się pokusom. Zastanawiam się, czy w moim życiu
        znajdzie się miejsce na miłość - bo tego też potrafię się wyrzekać. Myslisz
        Amatemi, że powinnam?
        smile Pozdrawiam
        d.i.t.w
        • amatemi Re: :) 12.09.04, 19:20
          dust co ty pleciesz?smile)))))))))))))))
          Milosc to my, jestesmy podobno stworzeni przez Boga, a Bog jest miloscia
          nieskonczona, jakze moglibysmy opierac sie milosci? Milosc to nie jest pokusasmile
          Pokusa to np. palenie papieroskow, ale milosc?????????????smile))))))))))))))
          Jesli wyrzekamy sie milosci wyrzekamy sie siebiesmile)))

Pozdroweczkismile
          • dust.in.the.wind Re: :) 12.09.04, 20:26
            Masz rację, miłość to My - tyle jej wraca do nas, ile jej umiemy dawać, chybasmile
            Dzięki bardzosmile)))))
            Pozdrówki
          • katharis Re: :) 13.09.04, 14:01
            ...jestesmy podobno stworzeni przez Boga, a Bog jest miloscia nieskonczona,
            jakze moglibysmy opierac sie milosci? ...

Piękne słowa.
            Jak duzo jest w nas dziwych wyobrażeń na temat życia, siebie, itp? I dlaczego
            tak jest? Dlaczego jest nam tak cięzko zrozumieć, ze to my sami sobie
            komplikujemy swoje zycie?

Dzięki za stworzenie tego forum.
            Ale myślę, że ono powinno mieć za glówny cel pogłębianie wiedzy i wspólną
            wymianę poglądów czy też własnych przemyśleń, a nie robienie analizy. Wydaje mi
            się, ze lepiej jest te rzeczy rozdzielić (możesz odsyłać chętnych do
            Wróżbiarstwa...?).
            To moja luźna uwaga, mam nadzieję, ze nie odbierzesz tego jako wtrącania się.
            Ja bardzo chętnie bym zgłębiła wiedzę o numerologii, więc takie forum jest dla
            mnie objawienien. smile)
            • dust.in.the.wind Re: :) 13.09.04, 15:07
              Katharsis, masz oczywiście rację, że dla tych, którzy pasjonują się i zajmują
              numerologią to wspaniale miejsce. Mam nadzieję, że od Was mogłabym się czegoś
              nauczyć, poczytać o doświadczeniach itp., poniewaz od jakiegoś czasu chodzi za
              mną myśl, by się tym zająć. Dobrze jest od czegoś zacząć i dobrze pod opieka
              doświadczonych w tej dziedzinie.
              Pozdrawiam ( wszystkich)
              d.i.t.w
              • katharis Do Amatemi i Dust.in.the.wind :)) 14.09.04, 09:25
                Właśnie o to chodzi,by sie nawzajem uczyć od siebie.

Moja wiedza numerologiczna jest podstawowa. Zajmuję się astrologią. Ale myślę,
                ze zarówno dzięki jednej, jak i drugiej dziedzinie możemy sie równie dobrze
                rozwijać.
                I właśnie chodzi o to, by się rozwijać, by więcej rozumieć. A jeśli takich
                ludzi będzie więcej, to tym lepiej - przeciez można się nawzajem wspierać.

Dust.in.the.wind - kiedyś też myślałam o życiu i o miłości tak jak Ty. Dlatego
                Twoje słowa tak mną poruszyły. Cieszę się, ze chcesz pracować nad sobą.

Moja przyjaciółka pasjonuje sie numerologią (niestety, nie ma dostepu do
                Internetu i wcale ją nie ciągnie do tego sad ). Często analizując horoskopy
                proszą ją o zdanie na jakiś temat z punktu widzenia numerologii. I już nie raz
                stwierdziłąm, ze te systemy się świetnie uzupełniają. Stąd właśnie moje
                zainteresowanie numerologią.
                • amatemi do katharsis 14.09.04, 10:35
                  to prawda astrologia i numerologia swietnie sie uzupelniaja, ale nie tylko one.
                  Tak naprawde wszystko co istnieje daje nam kolejna czesc ukladanki calosci. Ja
                  lacze numerologie z tarotem i runami i efekty sa tez swietnesmile)))
                  pozdrawiam
                • dust.in.the.wind Re: Do Amatemi i Dust.in.the.wind :)) 15.09.04, 20:13
                  Katharsis, dziękuję za ciepłe słowa. W przeciwieństwie do Ciebie i Amatemi
                  jestem na początku tej drogi rozwoju, coś mnie skierowało na te tory. Myslę, że
                  jestem w sumie w przełomowym momencie życia, zatem będę niezmiernie wdzięczna,
                  mogąc korzystać ze wskazówek osób bardziej doświadczonych.
                  Pozdrawiam
                  smile
            • amatemi do Katharsis 13.09.04, 15:54
              faktycznie katharsis, po to wlasnie to forum stworzylam. Nie widze jednak w tym
              nic zdroznego, ze ktos pyta, zwlaszcza ze jest bardzo niewiele osob ktore pisza
              o swoich przemysleniach, uwagach dotyczacych numerologii badz powiazan jej ze
              wszystkim co nas otaczasmile)
              Jesli masz jakies to ja bardzo chetnie poczytamsmile
              Ja tez jestem tu po to aby zglebiac wiedze numerologicznasmile)))
              Pozdrawiam cie serdecznie, Beatasmile)
              • amatemi do Katharsis 13.09.04, 15:56
                jest tu watek: systemy numerologiczne.
                Zajrzyj prosze na niego
                Pozdrawiam raz jeszczesmile
      • aniol.z.rozkami Re: :) 30.06.05, 22:25
        Amatemi, to ja dust... smile Teraz juz trochę bardziej rozumiem, co znaczy
        opieranie się pokusom... Tylko to takie trudne - nie ukladać się, byc zawsze
        fair. Nie mam pewnosci, czy wytrzymam, wytrzymam?
        Pozdrawiam
        • amatemi Re: :) 01.07.05, 23:18
          wytrzymaszsmile))))))))))))))))
          pozdrowionka, amatemismile))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka