Dodaj do ulubionych

pytanie teoretyczne do p. Janusza

04.12.14, 19:11
Witam p. Januszu,

Mam pytanie ws. sposobu obliczania wibracji wynikajacych z imienia i nazwiska. Z tego co wiem, nalezy uwzglednic wszystkie imiona i nazwiska, w tym imie nadane na bierzmowaniu. A co w sytuacji gdy imie z bierzmowania jest takie samo jak to z chrztu? Pytam, bo dowiedzialam sie, ze jest mozliwosc uzycia na bierzmowaniu swojego imienia z chrztu, jesli jest to imię świętego. I tu pojawia się kwestia czy nalezy w obliczeniach uwzglednic to imie dwa razy, czy tylko raz...Z gory dziekuje za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: pytanie teoretyczne do p. Janusza 05.12.14, 09:49
      Witaj
      kaja_981 napisała:

> Mam pytanie ws. sposobu obliczania wibracji wynikajacych z imienia i nazwiska.
      > Z tego co wiem, nalezy uwzglednic wszystkie imiona i nazwiska, w tym imie nadan
      > e na bierzmowaniu. A co w sytuacji gdy imie z bierzmowania jest takie samo jak
      > to z chrztu? Pytam, bo dowiedzialam sie, ze jest mozliwosc uzycia na bierzmowan
      > iu swojego imienia z chrztu, jesli jest to imię świętego. I tu pojawia się kwes
      > tia czy nalezy w obliczeniach uwzglednic to imie dwa razy, czy tylko raz...Z go
      > ry dziekuje za odpowiedz.

Oczywiście tylko raz, imię ze chrztu użyte na bierzmowaniu nie jest kolejnym, nowym imieniem. Jest juz w sposób trwały zapisane w podświadomości i fakt ponownego jego przyjęcia na bierzmowaniu będzie jedynie formą powtórzenia, nic się energetycznie nie wydarzy.
      Pozdrawiam
      • kaja_981 Re: pytanie teoretyczne do p. Janusza 11.12.14, 23:28
        dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka