kati126 20.02.15, 17:07 moja data 26.11.1972 co oznacza.Jestem w 9 roku osobistym,ale co z latami pustki.To co sie teraz dzieje w moim zyciu przekracza wszelkie pojecie ,nie mam juz sil nie wiem co sie dzieje.Serdeczne podziekowania za pomoc! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: i cze jedno pytanie 21.02.15, 16:27 Witaj ponownie kati126 napisał(a): > moja data 26.11.1972 co oznacza.Jestem w 9 roku osobistym,ale co z latami pustk > i.To co sie teraz dzieje w moim zyciu przekracza wszelkie pojecie ,nie mam juz > sil nie wiem co sie dzieje.Serdeczne podziekowania za pomoc! Tak jak wspomniałem, rokiem osobistym dziewięć kończysz drugi szczyt dziewięć, który trwał przez ostatnie 9 lat. Może być to trudny okres, gdyż odchodzą z twojego życia różne osoby, sytuacje, okoliczności, struktury..... Jest jeszcze jeden niezwykle istotny element, który ma swoje źródło w astrologii. Jesteś w swoim 43 roku życia. To czas, w którym ma miejsce opozycja tranzytującego Urana do Urana urodzeniowego. To bardzo ważny ale także często trudny moment, gdyż Uran potrafi kompletnie przemeblować całe twoje życie, może dosłownie postawić wszystko na głowie. Trzeba nastawić się na zmiany i zrozumieć, że stare, skostniałe struktury i powiązania ulegną przecięciu. Nie wolno się kurczowo trzymać przeszłości, trzeba patrzeć w przyszłość i tworzyć fundamenty przyszłego życia... Pozdrawiam Odpowiedz Link
kati126 Re: i cze jedno pytanie 21.02.15, 16:39 Jeszcze raz dziekuje za pomoc.Bardzo boje sie tego roku.To co sie teraz dzieje to naprawde przekracza ludzkie pojecie.Prosze trzymac za mnie kciuki.Wiem ze moja data jest data specjalna.Szkoda ze dowiedzialam sie o tym popelniajac bledy ktore moglam ominac.Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link