Dodaj do ulubionych

Imię bierzmowanie

16.03.15, 14:30
Witam,
Panie Januszu kilka lat temu napisałam do Pana, dzisiaj nie pamiętam starego loginu i hasła dlatego poniżej przypomnę moją prośbę :

"Panie Januszu chciałam zapytać jakie są plusy i minusy w portrecie numerologicznym córy
Co może jej przeszkadzać a pomagać w życiu
Córeczka uwielbia śpiewać, tańczyć, nie ma tremy , ciągnie ją do mikrofonu, czy ma szanse realizować się na scenie ?

Urodziła się 10.08.2001
imiona
1-A – 5
2-B - 2
3-L – 1
3-U – 1
7-P – 1
9-R - 2
nazwisko
1-A – 2
2-K – 2
1-S - 1
3-L – 1
2-T – 1
3-U – 1

i dostałam odpowiedź :

Z całą pewnością może być utalentowana, przede wszystkim w sferze
operowania słowem. Jest urodzeniową trójką w pierwszym szczycie
dziewięć i cyklu osiem. To dość silny układ, stymulujący rozwój
artystyczny i dający wiarę w siebie.
Nieco gorzej wygląda z wibracjami własnymi. Ich wartość to 4/13-6-1,
to dość ciężki i ograniczający układ, który może w znacznym stopniu
hamować jej możliwości w sferze kreacji artystycznej.
Ponadto ma dość duże braki wibracji w imionach i nazwisku.
Zadziwiający jest brak wibracji 5, co zdarza się niezwykle rzadko w
Polsce. Piątka daje elastyczność, wszechstronność, umiejętność
asymilowania zmian, jej brak będzie podkreślał trudności wynikające z
4/13 wibracji własnych. Ponadto brak jej również wibracji 4, co jest
kolejnym nasileniem problemu czwórkowego, brak też szóstki i ósemki.
To są dość istotne wibracje i ich brak będzie przynosił ograniczenia
i trudności w sferach za które brakujące wibracje odpowiadają.
Warto zatem pomyśleć o dodaniu na bierzmowaniu odpowiedniego imienia,
które wypełni braki i ustawi wibracje własne na bardziej korzystne i
harmonijne z drogą życia."

Panie Januszu bierzmowanie mojej córki zbliża się dużymi krokami i coraz częściej myślę o tym jakie imię byłoby najlepsze.
Proszę bardzo o pomoc i podpowiedź jakie imię byłoby dla niej najkorzystniejsze.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Imię bierzmowanie 18.03.15, 00:19
      Witaj ponownie
      danuta2111 napisała:

> Witam,
      > Panie Januszu kilka lat temu napisałam do Pana, dzisiaj nie pamiętam starego lo
      > ginu i hasła dlatego poniżej przypomnę moją prośbę :
      >

>
      > Panie Januszu bierzmowanie mojej córki zbliża się dużymi krokami i coraz części
      > ej myślę o tym jakie imię byłoby najlepsze.
      > Proszę bardzo o pomoc i podpowiedź jakie imię byłoby dla niej najkorzystniejsze

Oczywiście chętnie pomogę, muszę mieć jednak trochę czasu. Ma sporo braków, które należałoby wypełnić. Problem w tym, że imion do bierzmowania nie ma zbyt wiele i trudno przypuszczać, że znajdzie się jakieś, które nie tylko ustawi wibracje na korzystne ale także wypełni te cztery braki. Trzeba się wówczas zastanowić, które braki wypełnić a które pozostawić. Z pewnością należałoby wypełnić brak piątki, czwórki i szóstki. Ósemkę w ostateczności można sobie darować, choć też przydałaby się. Muszę to przemyśleć...
      Pozdrawiam

> .
      >
      > Pozdrawiam
      • danuta2111 Re: Imię bierzmowanie 06.09.15, 13:04
        Witam,
        Panie Januszu czy ma Pan jakiś pomysł na imię do bierzmowania mojej córki?
        Pozdrawiam
        • danuta2111 Re: Imię bierzmowanie 02.03.17, 13:30
          Witam,
          W związku z tym, że Pan Janusz jest nieobecny i podejrzewam że nie otrzymam odpowiedzi od niego,
          proszę o pomoc w wyborze imienia do bierzmowania dla mojej córki
          sprawa jest dosyć pilna bo bierzmowanie jest już w tym roku

Pozdrawiam

• clara.asunta Re: Imię bierzmowanie 08.04.17, 20:58
            Witam Panią,

Pani córka oprócz aspektu artystycznego jako urodzeniowa 12/3 jest również wyposażona z racji dnia urodzenia w mnogość pomysłów, które swobodnie może wdrożyć nie oglądając się na innych. Poza tym jest dosyć pewna siebie, opanowana, ma też duże ambicje, troszkę gorzej z ich realizacją.
            Jeśli wspomina Pani o śpiewaniu, to córka z powodzeniem może przy tym śpiewaniu wykorzystywać równoczesne granie na instrumentach, czyli nie tylko stoi i śpiewa, tylko jest coś jeszcze. Jej odwaga do działania wynika z sumy dnia i miesiąca co daje 9 a 9 to przecież swobodne działanie.
            Kombinacja 4-6-1 mówi o konserwatyźmie i pewnym uporze, co skutkuje tym że zamiast realizować masę pomysłów które rodzą się w głowie, rozwijać emocjonalność tak istotną przy kreacji artystycznej, szczególnie muzycznej, Pani córka blokuje się, nie jest elastyczna i skutkuje to brakiem spontaniczności.
            Brak 4 może skutkować strachem przed odpowiedzialnością, niecierpliwością. Brak 5 to przede wszystkim brak sił witalnych i wyczerpanie, a także lęk przed zmianami i ryzykiem. Brak 8 to brak realizmu, i często brak siły wewnętrznej.
            Co do braku 6 - szóstki nie są niezbędne w wibracjach własnych. Po przeanalizowaniu całego porterteru i jego harmonizacji, dosyć często brak 6 nie powoduje ułomności, a wręcz przeciwnie - wprowadza harmonię i umiejętnie łączy dawanie z braniem, wszach 6 to nic innego jak w negatywnym aspekcie jak wahania i zaczynanie rzeczy z entuzjazmem podczas gdy w obliczu problemów następuje ich rezygnacja.
            Gdyby była Pani zainteresowana zmianą numerologiczną proszę o kontakt na email clara.asunta@gazeta.pl

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka