Dodaj do ulubionych

Dodanie nazwiska

15.04.15, 19:15
Pytanie do pana Janusza 50, dotyczy ono dodania 2 nazwiska u mojego syna, nosi nazwisko po ojcu, ja mam swoje panieńskie, wychowałam go sama, z ojcem nie miał kontaktu, po prostu ojciec odrzucił go jak był mały, oboje nie mieliśmy łatwego życia można powiedzieć gehenna samotnej matki bez niczyjej pomocy, rodzice wcześnie umarli, brak rodzeństwa. Ja i syn mamy cyfry mistrzowskie ja 33 z daty urodzenia 18.02.1957 a syn 44 z 27.08.1989. W portrecie numerologicznym mam jeszcze 11, 22. 55 dodatkowo kompletny brak 8.
Gdyby pan mógł coś doradzić panie Januszu, ale w pierwszym rzędzie prosiłabym o doradzenie w kwestii zmiany nazwiska u mojego syna to dla niego bardzo ważne. Proszę ewentualnie napisać jakie dane mam podać. Pozdrawiam Maria

mbwk33
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Dodanie nazwiska 16.04.15, 14:16
      Witaj
      mbkw33 napisała:

> Pytanie do pana Janusza 50, dotyczy ono dodania 2 nazwiska u mojego syna, nosi
      > nazwisko po ojcu, ja mam swoje panieńskie, wychowałam go sama, z ojcem nie miał
      > kontaktu, po prostu ojciec odrzucił go jak był mały, oboje nie mieliśmy łatweg
      > o życia można powiedzieć gehenna samotnej matki bez niczyjej pomocy, rodzice w
      > cześnie umarli, brak rodzeństwa. Ja i syn mamy cyfry mistrzowskie ja 33 z daty
      > urodzenia 18.02.1957 a syn 44 z 27.08.1989. W portrecie numerologicznym mam jes
      > zcze 11, 22. 55 dodatkowo kompletny brak 8.
      > Gdyby pan mógł coś doradzić panie Januszu, ale w pierwszym rzędzie prosiłabym o
      > doradzenie w kwestii zmiany nazwiska u mojego syna to dla niego bardzo ważne.
      > Proszę ewentualnie napisać jakie dane mam podać. Pozdrawiam Maria

Niezbędna jest zawartość liter ze wszystkich posiadanych imion (także z bierzmowania) oraz nazwiska. W przypadku twojego syna osobno nazwisko, które ma pozyskać. Aby zachować anonimowość podajemy zawartość liter na zasadzie: np. A - 5 razy, B - 2 razy itd.
      Pozdrawiam

>
      >
      >
      > mbwk33
      • mbkw33 Re: Dodanie nazwiska 18.04.15, 12:20
        Witam serdecznie i dziękuję za odpowiedż, przechodząc do konkretów:
        Mój syn: imie Mx1, Ax1, Cx1, Ix1, Ex1, Jx1,
        nazwisko Kx2, Lx1, Ix1, Mx1, Cx1, Zx1, Ax1,
        nazwisko, które chce dodać Wx1, Yx1, Sx1, Ox1 Gx1, Lx1, Ąx1, D x1.
        U mnie troche więcej liter:
        Imiona, Mx1,Ax6,Rx3,Bx2,Kx1,Ix2,Nx1,Gx1
        nazwisko, Wx1,Yx1,Sx1,Ox1,Gx1,Lx1,Ąx1,Dx1.
        Jest jeszcze nazwisko mojej prababki, które używam na facebooku podaję na wszelki wypadek Gx1,Ex1,Bx1,Hx1,Ax1,Rx1,Dx1,Tx1. To wszystko, pozdrawiam serdecznie
        • janus50 Re: Dodanie nazwiska 24.04.15, 14:37
          Witaj ponownie
          mbkw33 napisała:

> Witam serdecznie i dziękuję za odpowiedż, przechodząc do konkretów:
          > Mój syn: imie Mx1, Ax1, Cx1, Ix1, Ex1, Jx1,
          > nazwisko Kx2, Lx1, Ix1, Mx1, Cx1, Zx1, Ax1,

Takie dane dają wibracje imienne o wartości 7-3-1. Nie można ich określić jako jakiś wyjątkowo niekorzystnych, jednak jest zawarta w nich sprzeczność pomiędzy 7 i 3. Jest także wiele braków. Brak jest dwójek, szóstek i siódemek. Wszystkie trzy odpowiadają pośrednio lub bezpośrednio za związki i rodzinę i w tych sferach mogą pojawiac się utrudnienia.
          Dodanie kolejnego nazwiska uzupełni aż dwa braki - szóstki i siódemki, jednak w dalszym ciągu brak będzie dwójek. Wibracje zmienią się na 3-5/14-8. Te już można określić jako niekorzystne. Duża dynamika, ale też chaos, rozproszenie i karmiczna liczba 14.
          Jeśli posiada tylko jedno imię to można po przyjęciu nowego nazwiska, dodać urzędowo drugi imie, które skoryguje wibracje i uzupełni dwójki.

Twoje wibracje imienne mają wartość 2-6-8. Nie są to jednoznacznie niekorzystne wibracje, jednak są dość pasywne, zachowawcze, bez dynamiki i siły przebicia. Brak jest jednak ósemek, co może dawać jakieś utrudnienia w sferze materialnej w pozyskiwaniu finansów.
          Pozdrawiam

> nazwisko, które chce dodać Wx1, Yx1, Sx1, Ox1 Gx1, Lx1, Ąx1, D x1.
          > U mnie troche więcej liter:
          > Imiona, Mx1,Ax6,Rx3,Bx2,Kx1,Ix2,Nx1,Gx1
          > nazwisko, Wx1,Yx1,Sx1,Ox1,Gx1,Lx1,Ąx1,Dx1.
          > Jest jeszcze nazwisko mojej prababki, które używam na facebooku podaję na wszel
          > ki wypadek Gx1,Ex1,Bx1,Hx1,Ax1,Rx1,Dx1,Tx1. To wszystko, pozdrawiam serdecznie
          >
          >
          • mbkw33 Re: Dodanie nazwiska 24.04.15, 16:30
            Bardzo serdecznie dziękuję, proszę doradzić mi w jaki sposób dodać ósemki żeby ewidentnie poprawić sferę materialną. Pozdrawiam
            • janus50 Re: Dodanie nazwiska 25.04.15, 12:16
              Witaj ponownie
              mbkw33 napisała:

> Bardzo serdecznie dziękuję, proszę doradzić mi w jaki sposób dodać ósemki żeby
              > ewidentnie poprawić sferę materialną. Pozdrawiam
              >
              Oprócz uzupełnienia ósemek należałoby także zmienić wibracje imienne na bardziej dynamiczne, zindywidualizowane. Odbywa się to przez dodanie odpowiednio dobranego imienia. Zadanie to warto zlecić doświadczonemu w tym względzie numerologowi.
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka