Dodaj do ulubionych

prośba o interpretację

02.02.16, 16:47
Panie Januszu,

Obliczyłam swoje szczyty życiowe i wychodzi na to, że zaraz wchodzę w nową fazę życia. Również w życiu codziennym czuje ze dużo się zmienia, szczególnie rodzinnie. Jedyne z czym jestem w ciągłej próżni to sprawy zawodowe. Cały czas nie za bardzo wiem czym powinnam się zając, w co inwestować swoje siły.
Mógłby Pan zajrzeć do mojej numerologii i powiedzieć mi coś o nowym etapie w moim życiu? jestem bardzo ciekawa, tym bardziej że czuje podskórnie nadchodzące zmiany i nie wiem na co się przygotować smile

ur. 15 03 1985

A-7
B-1
C-1
E-1
I-1
K-1
L-2
M-1
N-2
O-1
R-2
W-1

Z góry dziękuję za pomoc!
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: prośba o interpretację 10.02.16, 10:48
      Witaj
      zawsze-promyczek napisała:

> Obliczyłam swoje szczyty życiowe i wychodzi na to, że zaraz wchodzę w nową fazę
      > życia. Również w życiu codziennym czuje ze dużo się zmienia, szczególnie rodzi
      > nnie. Jedyne z czym jestem w ciągłej próżni to sprawy zawodowe. Cały czas nie z
      > a bardzo wiem czym powinnam się zając, w co inwestować swoje siły.
      > Mógłby Pan zajrzeć do mojej numerologii i powiedzieć mi coś o nowym etapie w m
      > oim życiu? jestem bardzo ciekawa, tym bardziej że czuje podskórnie nadchodzące
      > zmiany i nie wiem na co się przygotować smile
      >
      > ur. 15 03 1985

Rzeczywiście jest tak, że jesteś na etapie życia, który przyniesie mocno odczuwalne zmiany. Do tej pory jesteś w cyklu 3 i w szczycie 9. To w kontekście twojej urodzeniowej piątki tworzy układ mało stabilny, skupienie się na korzystaniu z życia bardziej niż na budowaniu fundamentów na przyszłość. W 31 roku życia, czyli właśnie w bieżącym roku, wejdziesz w drugi szczyt 2 a wkrótce po tym w cykl 6. Taki układ jest kompletnie różny od aktualnego i oznaczać może podjęcie bardzo wielu obowiązków w sferze rodziny i związku. Szczyt dwa to także konieczność podporządkowania się, zależności, mało możliwości do realizowania się w sposób indywidualny. Wiele można pozyskać umiejętnie korzystając z dyplomacji, współpracy i partnerstwa. Może to być niełatwe dla urodzeniowej piątki, której mottem jest niezależność.
      Szczególnie, że twoje wibracje imienne są bardzo mocno piątkowe - 9-5/14-5/14 - to wibracje o niskiej stabilności, mogą przynosić chaos, trudności w budowaniu trwałych i przewidywalnych warunków życia. Takie wibracje będą z pewnością przeszkadzać w korzystnym realizowaniu szczytu 2 i cyklu 6. Warto byłoby pomyśleć o ich zmianie.
      Pozdrawiam

>
      > A-7> B-1> C-1> E-1> I-1> K-1> L-2> M-1> N-2> O-1> R-2> W-1
      >
      > Z góry dziękuję za pomoc!
      • zawsze-promyczek Re: prośba o interpretację 15.02.16, 14:33
        bardzo dziękuję za odpowiedz!

Posiedziałam z tym , pomyślałam i zdecydowałam się na zamianę wibracji.

Czy mógłby mi Pan kogoś polecić? wiem, że takie posty już były ale i tak proszę o namiar smile
        • janus50 Re: prośba o interpretację 06.03.16, 22:17
          Witaj ponownie
          Ja polecam Panią Iwonę Łukiewską z Bydgoszczy. Mam do niej pełne zaufanie.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka