Jest to mezczyzna ur. 24 wrzesnia 1982 roku.
We mnie, z jakiegos powodu, od dluzszego czasu byl strach przed wiazaniem sie z osobami o drodze zycia 8 (czy nawet awersja), bo istnieje przekonanie, ze tacy ludzie nie sa najlepszymi partnerami zyciowymi z uwagi na to, ze poswiecaja zbyt wiele uwagi pracy, a zbyt malo pielegnacji zwiazku. Kolejnym przekonaniem jest problem, ze czesto trudno jest im wyrazac siebie poprzez uczucia, a wydusic samo "Tesknie za Toba" to wielki wyczyn dla takiej osoby, bo przeciez gdy zapytamy "Czy tesknisz za mna?", niestety 8-ka czesto wydusi z siebie "Gdybym nie tesknil(a), to bym do Ciebie nie dzwonil(a)" zamiast wprost to oznajmic.

Podobnie jest w kwestii pytania "Kochasz mnie?".
Tutaj jest na szczescie troszke inaczej, lepiej. Zreszta droga zycia drodze zycia nierowna.
Plusem wszystkich osemek jest to, ze one z reguly sa opiekuncze, chcac zapewnic partnerowi wszystko, co najlepsze. Znajomosc juz jakis czas trwa, jest przyciaganie i wzajemne zrozumienie oraz, co chyba najwazniejsze, zblizone oczekiwania wzgledem siebie.
Bardzo prosze o scharakteryzowanie tej osoby na podstawie jej daty urodzenia pod katem emocjonalnym oraz zawodowym. Czy osoba z taka data urodzenia moze byc byc stabilnym i czulym partnerem zyciowym? Choc to osemka, zlozona jest z dosc miekkich wibracji, bo 9, 6 i 2. To dosc artystyczne liczby, mozna powiedziec.
Czy taka 8-ka ma szanse zachowac umiar pomiedzy zyciem rodzinnym a praca, poswiecajac wystarczajaco duzo czasu partnerowi bez popadania w pracoholizm?
Pytam dlatego, bo w samej dacie jest pewna sprzecznosc - ekspresja uczuc, latwosc w wyrazaniu swoich pragnien, emocji i mysli oraz otwartosc, cieplo i milosc w wibracji dnia (6) vs. praktycznosc, zachowawczosc i chlod w drodze zycia (8).
Ja urodzona 24 marca 1983, czyli 3 z drogi zycia i, jak latwo mozna zauwazyc, mamy identyczna podliczbe z dnia urodzenia, czyli cykl produktywny.