hiacynta90 26.02.19, 15:00 witam czy mogę prosić o odpowiedź na pytanie o przyszłość moją i mężczyzny? czy ten związek ma szanse powodzenia? czy uda nam się być razem? pozdrawiam hiacynta90 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spotkania_z_tarotem Re: Przyszłość relacji 27.02.19, 15:10 Potrzebna jest Twoja data urodzenia... Możesz wysłać ją do mnie w wiadomości prywatnej. Odpowiedz Link
teresa.numerolog Re: Przyszłość relacji 28.02.19, 06:52 Pani Hiacynto90, Wasze ewentualne najbliższe wspólne lata mogą być niespokojne... - A. Poznaliście się w momencie, w którym: … Wasze daty urodzenia wykazywały (+ nadal wykazują) tendencje do okresów Wam sprzyjających (po wcześniejszych kilkuletnich okresach życiowych bardzo Wam niesprzyjających). … Data poznania – generalnie – sprzyjała Waszym datom urodzenia. ... Trze daty (Wasze daty urodzenia oraz data poznania) przyciągały się, czyli w realu mogło być łatwo o dużą nić porozumienia... - B. Prawdopodobnie już obecnie, ale być może dopiero w najbliższych miesiącach, może rozpoczynać się stopniowe wchodzenie w okres konfliktowania się trzech dat (okres ponad 3.letni): - Odpowiedz Link
hiacynta90 Re: Przyszłość relacji 28.02.19, 10:46 Reasumując żaden trwały związek nie jest możliwy prócz zabawy i przyjemności? jednocześnie rozstanie też może być bardzo trudne? Odpowiedz Link
teresa.numerolog Re: Przyszłość relacji 28.02.19, 11:46 Pani Hiacynto90, to odpowiedzi na Pani pytania: - Odpowiedz Link
hiacynta90 Re: Przyszłość relacji 28.02.19, 12:07 Dziękuję bardzo. a na nie snucie nadmiernych marzeń niestety jest już za późno pozdrawiam serdecznie. W sumie potwierdziła pani to czego się sama domyślałam. Także analiza bardzo trafna aczkolwiek bolesna Odpowiedz Link