Dodaj do ulubionych

Przyszłość relacji

26.02.19, 15:00
witam czy mogę prosić o odpowiedź na pytanie o przyszłość moją i mężczyzny? czy ten związek ma szanse powodzenia? czy uda nam się być razem?
pozdrawiam
hiacynta90
Obserwuj wątek
    • spotkania_z_tarotem Re: Przyszłość relacji 27.02.19, 15:10

Potrzebna jest Twoja data urodzenia... Możesz wysłać ją do mnie w wiadomości prywatnej.

• teresa.numerolog Re: Przyszłość relacji 28.02.19, 06:52
      Pani Hiacynto90,

Wasze ewentualne najbliższe wspólne lata mogą być niespokojne...

- A. Poznaliście się w momencie, w którym:
      … Wasze daty urodzenia wykazywały (+ nadal wykazują) tendencje do okresów Wam sprzyjających (po wcześniejszych kilkuletnich okresach życiowych bardzo Wam niesprzyjających).
      … Data poznania – generalnie – sprzyjała Waszym datom urodzenia.
      ... Trze daty (Wasze daty urodzenia oraz data poznania) przyciągały się, czyli w realu mogło być łatwo o dużą nić porozumienia...

- B. Prawdopodobnie już obecnie, ale być może dopiero w najbliższych miesiącach, może rozpoczynać się stopniowe wchodzenie w okres konfliktowania się trzech dat (okres ponad 3.letni):
      -
      • hiacynta90 Re: Przyszłość relacji 28.02.19, 10:46
        Reasumując żaden trwały związek nie jest możliwy prócz zabawy i przyjemności? jednocześnie rozstanie też może być bardzo trudne?
        • teresa.numerolog Re: Przyszłość relacji 28.02.19, 11:46
          Pani Hiacynto90,
          to odpowiedzi na Pani pytania:

-
          • hiacynta90 Re: Przyszłość relacji 28.02.19, 12:07
            Dziękuję bardzo. a na nie snucie nadmiernych marzeń niestety jest już za późno wink
            pozdrawiam serdecznie.
            W sumie potwierdziła pani to czego się sama domyślałam. Także analiza bardzo trafna aczkolwiek bolesna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka