atlantis75 19.10.04, 16:07 Witam Mam pytanko. Biorąc pod uwagę imię i nazwisko ze spółgłosek wychodzi mi 11, z samogłosek 22, a sumując 33. Słyszałam, że nie są to łatwe liczby. O co konkretnie chodzi? Dziękuję i pozdrawiam Atlantis i 37 tydodniowy Kubuś w brzuchu )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elizka19 Re: 11, 22 i 33 19.10.04, 19:55 Wiem,że pewnie liczysz na odpowiedź ale chciałam sie zapytac czy pod uwage bierze sie wszystkie imiona, nawet te z bierzmowania,którego przeciez na co dzien nie uzywam.Z góry dziekuję za odpowiedź!!Pozdrawiam!! Odpowiedz Link
elizka19 Re: 11, 22 i 33 19.10.04, 22:11 Czee to znowu ja.Z niecierpliwościa oczekuje odpowiedzi na Twoje pytanie ponieważ mi tez wyszedł bardzo podobny wynik. Przed chwila obliczyłam sobie Wibrację Imienia i Nazwiska i okazało sie ,że samogłoski 11,spółgłoski 33 a razem 44 ....i jeszcze jestem jak juz wspomniałam wyżej numerologiczną 33 z urodzenia .Masakra cos czuje ,że nic dobrego z tego nie wynika.Zaczynam sie stresować.Dodam,że nie dodawałam 'Katarzyny' z bierzmowania bo wyjątkowo tego imienia nie znoszę brrrr. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link
atlantis75 Re: 11, 22 i 33 20.10.04, 21:11 Imię z bierzmowania? Tylko nie to! Przecież go nie używasz No, ale znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która odpowie na moje pytanie? Pozdrawiam )) Odpowiedz Link
ewa.gs Re: 11, 22 i 33 20.10.04, 21:28 hm. A jednak - nie używane imię zostaje zapisane przy człowieku i nadal na niego wpływa, choćby i było zapomniane. A co do Twojego pytania, Atlantis, to podajesz zbyt mało informacji. Taka informacja nie na wiele się przyda. A jeśli nie wliczyłaś w to drugiego imienia ani imienia od bierzmowania, to dostaniesz informacje półprawdziwe... Odpowiedz Link
elizka19 Re: 11, 22 i 33 21.10.04, 10:27 Własnie wyszukałam stronke na ten temat wickerman19.webpark.pl/ekspresja_zewnetrzna.htm jest tam napisane,że nie dodaje sie imienia z bierzmowania.Oczywiście domyslam sie Ewo,że Ty wiesz lepiej ale co zrobic jeżeli tego imienia sie wyjątkowo nie znosi? teraz najchętniej dałabym sobie Magdalena, żałuję tej Kaśki mam wrażenie,że to była pomyłka,czuje gdzieś w środku,że to imie wyjątkowo do mnie nie pasuje.Ale chyba dodam,niech Ci będzie zobaczymy co z tego wyniknie Pozdrawiam!! Odpowiedz Link
elizka19 Re: 11, 22 i 33 22.10.04, 11:27 Czee Atlantis75 jak chcesz oblicz sobie tę wibracje,łącznie z imieniem z bierzmowania.Kupiłam sobie książke na ten temat,może w czyms pomogę) Tylko bede dopiero w poniedziałek,pozdrawiam!! Odpowiedz Link
atlantis75 Re: 11, 22 i 33 22.10.04, 14:53 elizka19 napisała: > Czee Atlantis75 jak chcesz oblicz sobie tę wibracje,łącznie z imieniem z > bierzmowania.Kupiłam sobie książke na ten temat,może w czyms pomogę) > Tylko bede dopiero w poniedziałek,pozdrawiam!! Nie licze imienia z bierzmowania, bo go nie używam. Nie widnieje w zadnych urzędowych papierach, tylko w kościelnych. Podpisuję się i wypełniam oficjalne druki jednym imieniem (nie mam drugiego) i jednym nazwiskiem (które mam po męzu). Daj znać co wiesz o tych liczbach Dzięki )) Odpowiedz Link
elizka19 Re: 11, 22 i 33 25.10.04, 13:17 Niestety nie mam w swojej książce liczb mistrzowskich dlatego pozwoliłam sobie na zredukowanie Twoich liczb do liczb podstawowych czyli: 33=11+22 6 = 2+4 I tak: Wewnętrzne motrywacje do działania szukają szczęśliwego związku, poprzez swoja wrazliwość otaczaja innym wspołczuciem(2) i poszukuja dyplomatycznych sposobów osiągnięcia swoich zamierzeń.cierpliwa i dobroduszna 2 jest tez nadmiernie uczuciowa,może popaść w stosunek poddańczy.Niebezpieczeństwem w tej motywacji działań jest pamiętliwość i naiwnośc.Kłopot zas lezy w sposobie uzewnętrzniania siebie ,gdzie w tej kombinacji mamy zablokowany system komunikacji emocjonalnej.Przez surowośc,upór zachowawczośći nerwowe reakcje(4) wyraża sie wsteczna uwaga, ukierunkowana na rozpamiętywanie ran z przeszłości.W kombinacji tej istnieje silne zapotrzebowanie na wspierający ja autorytet,który zapeni poczucie własnej wartości.Niestety nie mamy płynnej komunikacji , a blokady w tej kwestii budza wewnętrzny niepokój,uzależniaja od innych i uzewnętrzniają autorytatywność. Proponuję zmiane na posiadanego zestawienia na korzystniejszą kombinację, silniejsza wewnętrznie i bardziej otwartą. Niestety to tylenic wiecej nie pisze.Mam nadzieje,że w czyms ci to pomoże.Pozdrawiam! Odpowiedz Link
kwai13 Re: 11, 22 i 33 28.10.04, 18:55 Z tego co wiem to liczby 11, 22, 33 oraz 44 to liczby mistrzowskie. Wnosza bardzo duzo dobrego, chyba, ze wlaczy sie ich negatywna wibracja, badz sprowadza sie do 2, 4, 6 badz 8. wtedy staja sie pewnym ograniczeniem. Poza tym wszystkie imiona nalezy brac pod uwage. To kwestia naszej podswiadomosci a nie ilosci imion w dowodzie, a imie nielubiane jest wryte w nasza swiadomosc jeszcze bardziej, gdyz towarzysza mu negatywne emocje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
elizka19 Re: 11, 22 i 33 30.10.04, 09:53 Dodałam sobie tę Kaśke ale wynik, czyli 8=5+3 kompletnie do mnie nie pasuje.Niby jestem taka gadatliwa,kocham wolność i mam skłonność do brawury co jest kompletna bzdurą. Bardziej skłaniam sie co do 11,33 i 44. poniwaz pomimo silnych celów ta wibracja jest bardzo miekka i nadwrażliwa-zupelnie tak jak ja. Odpowiedz Link