i_80solitary 07.11.05, 20:15 dziecko 12.06.2002 ja 07.10.1980 prosze o interpretacje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Ja i moje dziecko 07.11.05, 23:19 wstępna analiza wynikająca z twoich czarnych szczytów - jesteś osobą totalnie nadopiekuńcza i nie dajesz dziecku ani chwili wytchnienia. A z kolei twoje dziecko jest mistrzowskim 22 i za wszelką cenę pragnie własnego indywidualizmu. Twoje dziecko jest mistrzowskim 22 z bardzo łagodnymi czarnymi szczytami, ma bardzo duży potencjał do zrealizowania w przyszłości, powinno co najmniej stać na czele palestry adwokackiej, aktualnie może być trochę przewrażliwione z tendencją do wyładowywania swojego potencjału mistrzowskiego czyli chodzenia np. po firankach. Z kolei ty jesteś 8 z bardzo silnymi czarnymi szczytami (czarne szczyty to nasze wady). W przyszłości może się tak zdarzyć, jeżeli nie odpuścisz z nadopiekuńczościa, że albo stłumisz całą indywidualność swojego dziecka, albo jeżeli ono będzie na tyle silne to będzie od ciebie uciekać. Pozdrawiam i spodziewam się ostrej odpowiedzi, ponieważ jeszcze nigdy żadna osoba z czarnym szczytem 6 nie przyznała się do tego że jest osobą apodyktyczną - jest tzw idealizm w krzywym zwierciadle.... Odpowiedz Link
i_80solitary Re: Ja i moje dziecko 09.11.05, 23:15 Witam. Dziekuje Ci Janusz za wypowiedz. Szczerze mowiac nie mam zamiaru sie ostro wypowiadac bo w sumie sie z Toba poprostu zgadzam.Masz racje ,jestem osoba apodyktyczna ,ale tez nie w kazdej sytuacji reaguje w ten sposob poniewaz bardzo sobie cenie zdanie innych ludzi,uwazam ze kazdy ma do niego prawo i stad wniosek ,ze nie kazdy musi sie ze mna we wszyskim zgadzac.Za to nadopiekuncza wobec dziecka jestem i bede starala sie to zmienic.Moje dziecko jest wlasnie na etapie tak jak to nazwales chodzenia po firankach.Jednak musze przyznac ze daje Mu rowniez duza swobode dziala,tzn .robie wszystko by bylo samodzielne i nie wyreczam w niektorych sytuacjach mowiac ze sobie nie poradzi. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziekuje za wypowiedz. i Odpowiedz Link
i_80solitary Re: Ja i moje dziecko 10.11.05, 11:58 Janusz mam jeszcze takie pytanie. Moja date urodzin juz znasz a to jest data mojego jeszcze meza: 26.07.79 .Odszedl do kobiety starszej od niego o 9 lat. Niestety nie znam jej dokladnej daty urodzenia ale wiem ze ma 35 lat. Czy to sie utrzyma? Dlaczego to zrobil? Odpowiedz Link
janus50 Re: Ja i moje dziecko 11.11.05, 19:23 Z jego daty urodzenia wynika że ten związek raczej powienien przetrwać, na pewno przez najbliższe 5 lat. Ma duże tendencje do wchodzenia w romanse. Nie mamy daty urodzenia jego partnerki więc tak do końca nie wiadomo jak się ten związek potoczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: Ja i moje dziecko 11.11.05, 19:25 Twój były jest aktualnie w szczycie 6, więc ma duże tendencje do flirtów i romansów... Dlatego to zrobił co zrobił.. Odpowiedz Link
i_80solitary Re: Ja i moje dziecko 13.11.05, 13:43 Skoro ma takie tendencje do flirtow i romansow to bedzie zdradzal rowniez i ją .Wiec w jaki sposob ma to przetrwac? Odpowiedz Link
i_80solitary Re: Ja i moje dziecko 14.11.05, 22:58 Janusz czy moglabym prosic o odpowiedz? prosze napisz mi jeszcze cos o mnie na podstawie mojej daty. Z gory dziekuje Odpowiedz Link
janus50 Re: Ja i moje dziecko 15.11.05, 01:14 cóż mogę jeszcze dodać wzgl ciebie.... Jeśli chcesz być szczęśliwa w nowym związku to znajdź koniecznie partnera, który ma również w czarnych szczytach 5.. Wtedy będziecie sobie jeść z dzióbków do końca życia... Tak szczerze to kreuje się w twoim obrazie numerologicznym trwały i szczęśliwy związek od lub po 36 roku życia.. W międzyczasie również związek/związki ale to czy będą trwałe zależy od wielkiej dbałości z twojej strony. A tak na prawdę to powinnaś się udać do profesjonalnego numerologa, najlepiej kobiety i to osobiście, bo wszelkie pisane analizy są ok ale najważniejszy jest komentarz, który wyjaśnia na bierząco wszelkie wątpliwości i pytania.. Uważam, że kobiety są najlepsze jeśli chodzi o numero.... Pozdrowionka serdeczne Odpowiedz Link
landrynka8 Re: Ja i moje dziecko 15.11.05, 15:13 >Uważam, > że kobiety są najlepsze jeśli chodzi o numero.... > A tak na prawdę to powinnaś się udać do profesjonalnego numerologa, najlepiej > kobiety i to osobiście, www.numerologia.net.pl? Odpowiedz Link
janus50 Re: Ja i moje dziecko 15.11.05, 17:03 niekoniecznie, choć wiele dobrego słyszałem... Doskonała jest również Pani Andrzejewska: bandrzejewska.webpark.pl Odpowiedz Link