kontaktowekonto 20.11.05, 13:42 juz wczesniej napisalam daty i nikt mi nie odpisał a innym odpisujecie. dlaczego? pierwsza data to kobieta druga facet Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: 29 01 1971 plus 23 09 1971 20.11.05, 20:50 29.1.1971 dzień urodzenia - 29 to inaczej mistrzowska 11, która może doprowadzić do szczytów lub całkowitego zniszczenia. Niełatwe jest współżycie z tobą, zapominasz o innych bo, zaangażowana jesteś w to co tworzysz. Dla tej wibracji dobrze jest mieć wyższe wykształcenie i odpowiednią pracę. Nie potrafisz dostosować się do ogólnie przyjętych norm postępowania, wolisz żyć według własnych reguł i zasad. Są w tobie oznaki inności i dla tego jesteś niezrozumiana przez otoczenie. Cechuje cię wyjątkowa intuicja. z daty urodzenia 3 - REALIZACJA Dziel się wiedzą, bądź przydatną dla innych. Rozdając wiedzę, stajesz się światłem dla innych. Przeznaczeniem Twoim jest być związaną ze sztuką, ze wszystkim, co piękne i harmonijne, co daje radość innym. Największym środkiem twojego przekazu jest słowo. Wszędzie się czujesz dobrze, gdy przy tobie są ludzie. 23.9.1971 dzień urodzenia 23 czyli 5 Łatwo się dostosowujesz do otoczenia, posiadasz wyobraźnie a umysł twój jest wszechstronnie rozwinięty. Jesteś osobą towarzyską. Wszystko w życiu dzieje się dla ciebie szybko. Twoim podstawowym hasłem jest wolność. Nie lubisz się do niczego zmuszać i ograniczać. z daty urodzenia 5 - WOLNOŚĆ Należy przygotować się do częstych zmian i nieoczekiwanych wydarzeń w życiu. Zrozumieć, co to wolność i prawidłowo z niej korzystać. Rozumieć ludzi z różnych warstw społecznych i motywy ich postępowania. Wybieraj to co postępowe i słuszne, co rozwija świat moralnie i etycznie. Różne doświadczenia i okoliczności będą wymagały od ciebie przystosowania. Rzeczy negatywne, które mogą się pojawić to częste wzloty i upadki oraz kręcenie się w kółko wokół własnych doświadczeń. Partnerstwo: umożliwia pełny rozwój intelektualny obojgu. Podróżują chętnie, uczą się i mają zbieżne zainteresowania sztuką. Trójka inspiruje piątkę a piątka uczy trójkę odpowiedzialności. To oczywiście wyłącznie teoria, bo prawdziwy i pełny obraz może dać całkowita analiza numerologiczna z dat urodzenia oraz imion i nazwisk. Pozdrowionka serdeczne. Odpowiedz Link
kontaktowekonto Re: 29 01 1971 plus 23 09 1971 26.11.05, 12:50 dzieki serdeczne za odpowiedz, ja jestem ta trojka i hmmmm pasuje do mnie ze hej a moge maila do Ciebie napisac? pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: 29 01 1971 plus 23 09 1971 27.11.05, 20:53 oczywiście, że możesz napisać na konto gazety rzecz jasna. Pozdrowionka Odpowiedz Link
kontaktowekonto Re: 29 01 1971 plus 23 09 1971 28.11.05, 17:07 napisałam maila do Ciebie jak znajdziesz czas to rzuc okiem co tam powypisywałam pozdrawiam Odpowiedz Link