Dodaj do ulubionych

Złe samopoczucie!!

28.11.05, 11:55
Mam pytanie czy jest ktos wstanie mi odpowiedziec czy moje stany złego
samopoczucia jak równiez złych kontaktów z ludzmi ma wpływ w jakim jestem
teraz roku czyli 7??moja data to 27.12.1976 .Dzięki
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Złe samopoczucie!! 28.11.05, 12:38
      do 28 roku życia byłaś w 1 cyklu 3 a aktualnie twój cykl do 56 roku życia to
      9.. Ta liczba jest odpowiedzialna na kończenie wszystkich spraw, również
      znajomości.. od 31 roku życia jesteś w szczycie 11. Jednak największym
      problemem to prawdopodobnie siódemka i szóstka w czarnych szczytach.. A twój
      rok numerologiczny od 1 października to 2..
      Pozdrowionka
      • janus50 Re: Złe samopoczucie!! 28.11.05, 12:45
        sorry, pomyłka w obliczeniach... aktualnie jesteś w szczycie 5 z 14 od 28 roku
        życia a w czarnych szczytach 6, 4 i 2.. reszta się zgadza. Przepraszam za
        pomyłkę... Za dużo tego a pracować trzeba.. Pozdrawiam
        • ilcia29 Re: Złe samopoczucie!! 28.11.05, 13:44
          Dzięki wielkie za te obliczenia ale nie za wiele mi to powiedzialo ze jestem w
          szczycie 5 co to oznacza dla mnie??no i te czarne szczyty 6,4,2.Ta 9 ktorą
          obliczyłes wczesniej to tez mam brac pod uwagę??wiem ze tez musisz
          pracowac ,ale proszę wskaz mi skąd te moje problemy i kiedy to sie mniej więcej
          skonczy.Dziękuje za zainteresowanie!!!!
          • janus50 Re: Złe samopoczucie!! 28.11.05, 13:52
            dziewiątka pozostaje bez zmian, więcej spróbuję napisać dziś wieczór..
            Pozdrawiam
            • ilcia29 Re: Złe samopoczucie!! 28.11.05, 18:35
              Teraz zobaczyłam twoją wiadomosc czekam z niecierpliwoscią na twoją
              odpowiedz.Pozdrawiam
    • janus50 Re: Złe samopoczucie!! 28.11.05, 20:08
      dzień urodzenia 27 Jesteś obieżyświatem fizycznie i umysłowo, silną naturą
      niemogącą żyć w jednym miejscu. Jest w tobie indywidualizm i upór, pozornie
      cicha i spokojna natura, co swoje zrobi. Nie można cię z tego, co zrobisz
      rozliczyć, nie uda się to nawet najbliższej rodzinie. Czujesz potrzebę opieki i
      powodzenia.
      Z całej daty urodzenia 44 LICZBA MISTRZOWSKA MATERIALNA
      Urodzeni pod wpływem tej wibracji odznaczają się nieprzeciętną osobowością i
      licznymi zaletami t.j. : wytrwałość, panowanie nad sobą, silna wola i
      kierowanie się w życiu wzniosłymi ideałami. Osoba o wibracji urodzenia 44
      obdarzona jest przez los niezwykłą charyzmą i zdolnością do rządzenia. Ma
      szansę wspiąć się na najwyższe szczeble drabiny społecznej, zdobyć władzę i
      bogactwa, a nawet tworzyć i obalać całe imperia. Jest to autentyczny człowiek
      sukcesu, triumfujący w każdej dziedzinie. Osoba o tej wibracji obdarzona jest
      również zmysłem praktycznym i potrafi posługiwać się swoją bogatą wyobraźnią
      tworząc wielkie, pełne rozmachu projekty. W działaniu wykazuje dużą dozę
      sprytu, posiada zawsze jasną wizję całości i nigdy nie pracuje w sposób
      chaotyczny. Dzięki swej pomysłowości znajduje genialne rozwiązania sytuacji na
      pozór bez wyjścia. Jest to urodzony szef i przywódca, inteligentny, myślący w
      sposób chłodny i analityczny, w każdej sytuacji wykazujący równowagę
      emocjonalną i całkowicie panujący nad swym umysłem i ciałem. Wskazane jest aby
      dana osoba zajmowała się działalnością społeczną i charytatywną nawet o zasięgu
      międzynarodowym.
      Jeżeli nie realizujesz się jako 44 to znaczy że jesteś 8.. jest to wibracja
      ustawiona na maksymalne zdobywanie dóbr materialnych, nie pozwól aby pieniądze
      rządziły tobą, to ty musisz być ich panem. Czujesz się wszędzie dobrze tam
      gdzie są pieniądze.
      6 w czarnych szczytach sugeruje, że nie realizujesz się na 44 lecz 8.
      od 28 roku życia jesteś w szczycie 5 z 14 co oznacza przyciąganie rzeczy
      nagłych, niespodziewanych i niepozytywnych. Mowi również, że twoje największe
      szanse na leżą poza miejscem zamieszkania np. za granicą.
      Szczytowi temu towarzyszy cykl 9. w którym jesteś od 28 roku życia. Szczyt ten
      jest dobry na pracę i działalność społeczną ale niestety nie sprzyja trwałym
      związkom.
      Aktualnie od 1 października jesteś w roku własnym 11 i nie ma on na pewno
      wpływu na twoje samopoczucie..
      Pozdrawiam

• govirican Re: Złe samopoczucie!! 28.11.05, 20:42
      najbardziej niekorzystny kres przed tobą, ale nie martw się, potrwa tylko do
      konca roku. generalnie w momencie kiedy nauczysz się pokory wobec ludzi i zycia
      zdobędziesz panowanie nad sterem swojego losu - taka lekcja. pokora wobec mocy
      daje umiejętność władania nią.
      będziesz się wspinała do 35 roku swojego życia, a gdy przekroczysz tą granice,
      dotknieszz fizycznie tego za czym pędzisz przez cały czas, od dzieciństwa, co
      chwilami jest tuż i znowu się wymyka i pogoń zaczyna się właściwie od początku.
      tyle tylko że co krok to jesteś silniejsza, o tym ty wiesz najlepiej, a inni
      tylko dostrzegają to w tobie. radze polubić święta B. Narodzenia
      wytrwaj. warto tego dotknąć
      bywaj
      • ilcia29 Re: Złe samopoczucie!! 28.11.05, 21:02
        Bardzo dziękuje za takie swietne wypisanie moich wibracji!!myslę ,że jak na
        razie to jestem na etapie tej cholernej 8 wiem ze ta liczba powoduje ze jestem
        taka czyli rządzaca ja muszę kims rządzic ale robię to w umiejętny sposob taki
        trochę cwany nie podoba mi się to ale jednak tak robię.Wszystkim prawie morały
        pouczam ,jestem taka ktora wszystkim doradza,ale sama nikogo nie slucham
        poniewaz nie są dla mnie autorytetem.Cały czas szukam jakiegos ideału czy to
        partner czy przyjaciołka muszą byc bez skazy .Z roku na rok czuje się co raz
        silniejsza to fakt ale niestety teraz mam pod koniec roku słaby okres ,z ludzmi
        nie potrafię się dogadac nie wiem co sie dzieje ze mną , przyjaciele mnie nie
        poznają cały czas ktos cos mi zarzuca ,ze jestem nie w porządku kiedy ja
        myslę ,ze to oni się mnie czepiają i tak w kołko.Cały czas czuje ,ze gdzies
        mnie cos goni ze gdzies powinnam byc gdzie indziej bo tu się marnuje pod kazdym
        wzgledem ,pogoń za pieniądzem równiez tez jest ale tak naprawdę te pieniadze
        same do mnie przychodzą na serio nie mam pojęcia jak to jest ale na brak kasy
        nie narzekam.Pieniądze dają mi poczucie bezpieczeństwa bez nich sobie nie
        wyobrazam życia chyba bez kasy nie dałabym rady. A z tą pokorą do ludzi będzie
        bardzo cięzko nie ma takiej opcji ,zebym sie zmieniała ja z roku na rok jestem
        tak cieżka ze ja nie wiem co bedzie ze mną ,pewnie zostane sama .Slicznie wam
        wszystkim dziekuje za interpretacje na serio bez podlizywania ale jestem
        wdzięczna!!pozdrawiam Ilona
      • ilcia29 Re: Złe samopoczucie!! 28.11.05, 21:14
        to znowu ja skąd ty wiesz ,że ja cos do Swiąt mam??? Ja bardzo je lubie tylko
        zawsze sie ich boję nie wiem dlaczego ale tak mam od dzieciństwa ,ze przed
        Swiętami, ale tylko tymi występują u mnie dziwne zachowania moze przez te
        Swięta taka teraz sie czuje ??ja myslę ze ja tęsknie bardzo za miłoscią ,ktora
        nie zawsze dostawałam od mojego ojca i teraz przekłada sie to na relacje z moim
        partnerem i myslę sobie ze to nadejdzie dopiero własnie w tym czasie jak
        skończę 35 lat poczuje tą miłosc i ją przeleje na daną osobę bo teraz to róznie
        wyglada w tych sprawach miłosnych nie wiem moze się mylę ale tak to
        czuje.Pozdrawiam
    • ilcia29 złe samopoczucie! 29.11.05, 10:06
      To znowu ponownie ja ,mam pewne wątpliwosci otóż wczoraj wyliczyłes mi ze
      jestem 44 z całęj wibracji a ja sobie wyliczyłam sama ze jest 8 z 35 a nie 44
      czy mogłbys mi to wyjasnic??bo wydaje mi sie ze chyba jest róznica jesli nie
      jestem 44 tylko z 35 .Proszę o kontakt.
      • janus50 Re: złe samopoczucie! 29.11.05, 10:41
        witaj. W sytuacjach gdy z całej daty urodzenia wychodzi 2, 4, 6 lub 8 trzeba
        szukać liczb mistrzowskich a więc 11, 22, 33 lub 44. Robi się to za pomoca
        specjalnej metody obliczeń zwanej słupkową. W twoim przypadku wyszło że jesteś
        44 choć przy twoich czarnych szczytach nie jestem tak bardzo tego pewny,
        ponieważ wprowadzają duże zahamowanie. Jednak z tego co opisałaś o sobie wynika
        że chyba jednak tak... Pozdrowionka
        • cdominka Re: złe samopoczucie! 29.11.05, 10:53
          Powiedz mi Janus co to za metoda słupkowa? jestem 8 numerologiczną i chciałabym
          sprawdzić czy jestem 44. Do tej pory do głowy mi to nie przyszło, bo też
          wychodzi mi 35. Jak możesz to sprawdź mi. Moja data urodzenia: 21 07 1978.
          Dzięki. Pozdrowienia smile
          • janus50 Re: złe samopoczucie! 29.11.05, 11:12
            witaj, przeliczyłem dwiema metodami i wychodzi mi 8, jest jeszcze trzecia
            metoda ale nie znam jej na pamięć. Sprawdzę wieczorem w domu. Pozdrowionka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka