Dodaj do ulubionych

Do Janusa 50

05.12.05, 20:48
Jestem mloda osoba,ktora sie troszke pogubila i wlasciwie to nie wiem jakie
decyzje mam podjac,co mnie czeka,czego mam sie wystrzegac a czego nie!
Slyszlam,ze numerologia to nie jest wrozbiarstwo ani zadna magia tylko
energia plynaca z liczb!Jesli znajdziesz troche czasu to prosilabym Cie abys
rozpisal moja numerologie(czy jak to sie fachowo nazywa-przepraszam nie
wiem).Moja data urodzenia 20.06.1984 urodzilam sie 7.30 rano w srode!Z gory
bardzo,bardzo dziekuje i jednoczesnie uprzejmie prosze o odpowiec na moja
prosbe!miu11
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Do Janusa 50 06.12.05, 12:33
      witaj
      z dnia urodzenia 20
      Najlepsze miejsca pracy dla ciebie to małe formy, mały zakład, mały zespół
      ludzi pracujących na zasadach przyjaźni. Najlepiej wyrażasz się słowem pisanym.
      Masz w sobie dużo uroku osobistego, łagodności, naiwności, współczucia i taktu.
      Odgrywasz rolę mediatora we wszelkiego rodzaju sporach i konfliktach. Niestety
      masz również tendencje do chwiejności charakteru, dwulicowości. Możesz też być
      tzw żebraczką miłości, co oznacza, że zrobisz wszystko i dobre i złe, żeby inni
      cię kochali. Tendencje do pozerstwa i pochlebstw.
      z całej daty urodzenia 3
      Dziel się wiedzą, bądź przydatną dla innych. Rozdając wiedzę, stajesz się
      światłem dla innych. Przeznaczeniem Twoim jest być związaną ze sztuką, ze
      wszystkim, co piękne i harmonijne, co daje radość innym. Największym środkiem
      twojego przekazu jest słowo. Wszędzie się czujesz dobrze, gdy przy tobie są
      ludzie.
      aktualnie jesteś w pierwszym cyklu 6 (do 28 roku życia)
      Ograniczenia i obowiązki związane z domem. Mogą dotyczyć przeżyć moralno-
      psychicznych związanych z rodzicami lub małżeństwo we wczesnym wieku
      spowodowane niezamierzoną ciążą.w tym cyklu wzrasta potrzeba posiadania domu i
      rodziny. Możliwy stały związek.
      jednocześmie do 33 roku życia w szczycie 8
      duża aktywność zawodowa, osiągnięcia, autorytet, uznanie. Bardzo dobry okres na
      pomnażanie dóbr materialnych. Może jednak się tak zdarzyć, że dziecko i
      młodzieniec w tym okresie posiada zbyt dużo materialnej swobody, której nie
      jest w stanie zrozumieć i ocenić. Traci orientację w sytuacji i w późniejszym
      wieku może nie doceniać pracy własnej i innych.
      reasumując można powiedzieć, że pierwszy cykl 6 i pierwszy szczyt 8
      reprezentują zupełnie inną "grupę interesów" 6 pobudza pragnienie posiadania
      rodziny i stałego zwiazku natomiast 8 w szczycie popycha do realizowania się na
      polu materialnym-zawodowym. Stąd brak zdecydowania i kręcenie się w kólko.
      Do całości brakuje jeszcze wibracji z imion i nazwiska, one często też
      wprowadzają dysharmonię.
      Pozdrowionka
      • miu11 Re: Do Janusa 50 06.12.05, 12:48
        Bardzo dziekuje za predka odpowiedz!Mam jeszcze jedna prosbe,widze ze sie na
        tym calkie dobrze znaszsmileCzy moglbys polecic mi jakies ksiazki bodz innego
        rodzaju zrodla na temat numerologii,tak zebym sama mogla poznac jej podstawy a
        potem ewentualnie rozwijac sie dalej w tym kierunku?Moze zapytam sie tak:A Ty
        od czego zaczynales swoja przygode z numerologia?Pozdrawiam Cie bardzo
        serdecznie i zycze milego dniasmile miu11
        • janus50 Re: Do Janusa 50 06.12.05, 12:54
          mogę polecić tobie z polskich autorów przede wszystkich Panią Bogusławę
          Andrzejewską a z kolei światową sławą jest Gladys Lobos.
          Moje zainteresowanie numerologią trwa już bardzo długo.. Nie było ciebie na
          świecie jeszcze smile.
          Pozdrowionka
          • miu11 Re: Do Janusa 50 06.12.05, 13:02
            To mowisz ze jestes starym wyga w tym temacie!Nie sadzilam ze az tak to wciaga!
            Moja przygoda z numerologia zaczela sie dokladnie rok temu!Jednak wtedy jakos
            sceptycznie do tego podeszlam,jestem osoba raczej twardo stapajaca po ziemi i
            nigdy tego typu sprawy nie budzily we mnie zainteresowania az do teraz(no moze
            nie dokladnie do teraz)W kazdym razie dziekuje za wskazane materialy!Polecasz
            mi je z pelna odpowiedzialnoscia...smilesmilesmileTak..?Słuchaj moze to glupie pytanie
            ale w internecie nie ma nic przydatnego?Uwazasz,ze trzeba sie oddac lekturze
            aby cos wyniesc z tego tematu? Pozdrowionka wink
            • janus50 Re: Do Janusa 50 06.12.05, 13:32
              generalnie wiedza numerologiczna podawana w książkach jest okrojona i
              fragmentaryczna. Najlepiej wziąć udział w jakimś kursie. Wiem, że takie
              prowadzi Pani Bogusia Andzejewska.
              Szczęśliwego życia!
              • miu11 Re: Do Janusa 50 06.12.05, 13:34
                Dziekuje ja tobie równiez zycze szczesliwego zycia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka