ll27 22.12.05, 08:41 o porownanie dat ja 27 II 1971 ona 29 V 1973 skad przyciaganie i jednoczesne agresywne odpychanie? jakas bardzo meczaca dla 11tki zaleznosc? bardzo prosze, uklony Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ll27 Re: jeszcze prosba 22.12.05, 09:40 hehe, a bez kontekstu nie mozna? czuje ze to niesprawiedliwe, ze potrzebuje akceptacji i zainteresowania tej osoby, bardzo sie angazuje, wpadam w uzaleznienie (zachowuje sie jak zakochana) i nie potrafie sie wywiklac... chora fascynacja czy milosc? prosze cokolwiek napisac, na pewno trafi pan w 10tke to mi przypomina o nadchodzacym roku dla mnie pod 1 ze szczytem w 9, moze mam sie uwolnic z tego.. spekuluje oczywiscie. nie moge nawet znalezc kontekstu... (!) Odpowiedz Link
ll27 Re: jeszcze prosba 22.12.05, 14:47 mam nadzieje, ze nie sprawilam Panu klopotu tym pytankiem ... co mnie zafascynowalo to to, ze jestem numerologicznie 11, a liczba miesiaca to 9 (2+7), natomiast druga osoba jest 9, z liczba miesiaca 11 (2 +9) ... zastanawialam sie po 1sze czy takie lustrzanki maja znaczenie a po 2gie skad moje poczucie nizszosci i jakas wola walki, rywalizacji z ta osoba... znalazlam jakas niewiele satysfakcjonujaca mnie odpowiedz, ze w tym zwiazku to JA moge sie czegos nauczyc, ale niewiele moge z siebie dac (a to kloci sie z moja potrzeba bycia uzyteczna...)... bardzo mnie to meczy i to juz od 2 lat... wiec pewnie nie da sie odpowiedziec na takie pytanie w kilka minut.... jesli to Pana zainspirowalo, to moze Pan cos mi napisac, ale oczywiscie nie musi Pan .... prosze przyjac zyczenia wesolych swiat, finansowej prosperity w przyszlym roku i potrzebnych inspiracji... ) Odpowiedz Link
janus50 Re: jeszcze prosba 22.12.05, 15:05 nie jest dla mnie jasne jaki system obliczeń stosujesz, najlepiej podaj daty urodzenia. a poza tym z takim gadanym to bym postawił że jesteś 6 numerologiczną jeśli nie z daty urodzenia to z wibracji z imion i nazwisk hi hi. Pozdrowionka Odpowiedz Link
ll27 Re: jeszcze prosba 22.12.05, 15:14 daty 27 II 1971 oraz 29 V 1973 z tym liczeniem liter to mam dopiero! 4 imiona (w tym 1 nick) i 2 nazwiska, a jako dziecko nazywalam sie zupelnie inaczej do 5 roku zycia... za duzo danych.... system obliczen, hm..suma cyfr calej daty i suma dnia ... a inne to jeszcze caly czas pod wplywem chinskiej numerologii, jest to zupelnie co innego niz szyty i cykle, o ktorych czytam teraz na gwiezdnych wrotach... choc niektore rzeczy sa podobne.. w numerologii fajna jest esencja... pozdrowienia Odpowiedz Link