Dodaj do ulubionych

jeszcze prosba

22.12.05, 08:41
o porownanie dat
ja 27 II 1971
ona 29 V 1973

skad przyciaganie i jednoczesne agresywne odpychanie? jakas bardzo meczaca dla 11tki zaleznosc?
bardzo prosze, uklony
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: jeszcze prosba 22.12.05, 09:11
      proszę o przytoczenie kontekstu.....
      • ll27 Re: jeszcze prosba 22.12.05, 09:40
        hehe, a bez kontekstu nie mozna?
        smile
        czuje ze to niesprawiedliwe, ze potrzebuje akceptacji i zainteresowania tej osoby, bardzo sie angazuje,
        wpadam w uzaleznienie (zachowuje sie jak zakochana) i nie potrafie sie wywiklac...
        chora fascynacja czy milosc?
        prosze cokolwiek napisac, na pewno trafi pan w 10tke
        to mi przypomina o nadchodzacym roku dla mnie pod 1 ze szczytem w 9, moze mam sie uwolnic z
        tego.. spekuluje oczywiscie. nie moge nawet znalezc kontekstu... (!)
    • ll27 Re: jeszcze prosba 22.12.05, 14:47
      mam nadzieje, ze nie sprawilam Panu klopotu tym pytankiem ... co mnie zafascynowalo to to, ze jestem
      numerologicznie 11, a liczba miesiaca to 9 (2+7), natomiast druga osoba jest 9, z liczba miesiaca 11 (2
      +9) ... zastanawialam sie po 1sze czy takie lustrzanki maja znaczenie a po 2gie skad moje poczucie
      nizszosci i jakas wola walki, rywalizacji z ta osoba... znalazlam jakas niewiele satysfakcjonujaca mnie
      odpowiedz, ze w tym zwiazku to JA moge sie czegos nauczyc, ale niewiele moge z siebie dac (a to kloci
      sie z moja potrzeba bycia uzyteczna...)... bardzo mnie to meczy i to juz od 2 lat...
      wiec pewnie nie da sie odpowiedziec na takie pytanie w kilka minut.... jesli to Pana zainspirowalo, to
      moze Pan cos mi napisac, ale oczywiscie nie musi Pan smile....
      prosze przyjac zyczenia wesolych swiat, finansowej prosperity w przyszlym roku i potrzebnych
      inspiracji...
      smile)
      • janus50 Re: jeszcze prosba 22.12.05, 15:05
        nie jest dla mnie jasne jaki system obliczeń stosujesz, najlepiej podaj daty
        urodzenia. a poza tym z takim gadanym to bym postawił że jesteś 6
        numerologiczną jeśli nie z daty urodzenia to z wibracji z imion i nazwisk hi hi.
        Pozdrowionka
        • ll27 Re: jeszcze prosba 22.12.05, 15:14
          daty 27 II 1971 oraz 29 V 1973
          z tym liczeniem liter to mam dopiero! 4 imiona (w tym 1 nick) i 2 nazwiska, a jako dziecko nazywalam sie
          zupelnie inaczej do 5 roku zycia... za duzo danych....
          system obliczen, hm..suma cyfr calej daty i suma dnia ... a inne to jeszcze caly czas pod wplywem
          chinskiej numerologii, jest to zupelnie co innego niz szyty i cykle, o ktorych czytam teraz na gwiezdnych
          wrotach... choc niektore rzeczy sa podobne..
          w numerologii fajna jest esencja...
          pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka