Dodaj do ulubionych

to znowu ja 30,03,1983

22.12.05, 13:57
Mam pytanie do kaszki24 czy mogła bys mi coś powiedzieć, bo muwiłaś że mam
ciekawą datę urodziń.
I jeszcze jedno urodziłam sięo 12 w nocy czy to ma jakieś znaczenie bo nikt
dokładnie nie wie czy 30.czy31 ale ustalono i podaje 30 marca
Jestem też ciekawa czemu jestem numerologiczną1 myslałam że 9
Może ty Janus50 mugłbyś mi to wyjaśnić
A mam problemy z tym że ulegam ludziąjestem za miła dla nich zapominam o sobie
a patrze tak aby było im dobrze czy można coś jak to wyrzucić wiem że milion
pytań dlatego będe wdzięczna za jednąodpowiedź
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: to znowu ja 30,03,1983 22.12.05, 14:10
      jesteś zdecydowanie 9, dziewiątka żyje dla świata, kazdemu pomaga, zapomina o
      sobie.. Na 100% 9!
      • magiczna6 Re: to znowu ja 30,03,1983 22.12.05, 14:18
        dziękuje pozdrawiam
    • janus50 Re: to znowu ja 30,03,1983 22.12.05, 14:47
      jeżeli jest ci źle z twoimi wibracjami możesz spróbować przeprowadzić
      transformację numerologiczną w której może pomóc profesjonalny numerolog.
      To funkcjonuje
      Pozdrawiam
    • magiczna6 Re: to znowu ja 30,03,1983 22.12.05, 23:05
      DZiekuje ale chyba wolę nie zmieniać, raczej znaleźć jakieś rozsądne wyjście bo
      i tak na codzień jestem tak chwiejna że lepiej nie kombinować. Ja poprostu za
      często przytakuje ale nie umiem przestać sama nie wiem ciągle zastanawiam się co
      robić w życiu nie mam przygotowania ale wacham się między pracą z ludźmi a
      sztuką bo lubiętworzyć , dziękuje za odpowiedź, pozdrawiam
    • yata1 Re: to znowu ja 30,03,1983 26.12.05, 22:02
      Z dnia urodzenia-30
      Ekspresja, jednak dość ograniczone poglady. Spontaniczne pomysły i zywotność w
      działaniu. Możliwe zarządzanie. Lubi uwodzić i podobac się. Zainteresowanie
      przekazem.
      Skłonność do niepokoju, obsesji, dominacji. Pragnie zawsze mieć rację.

Droga życia-9
      3+3+1+9+8+3=27=2+7=9
      Spełnienie dzięki szerokim i ambitnym perspektywom, zainteresowaniu drugim
      człowiekiem.
      +Otwartość na wiedzę, społeczeństwo, świat.
      +Należy pogodzić idealistyczne poglądy i uczuciowe potrzeby z ziemską
      rzeczywistością.
      + Rozwój dzięki spotkaniom, wymianom poglądów, szeroką komunikacją, wzbogaconą o
      altruizm
      +Okoliczności sprzyjające nauce i dydaktyce.
      +Głębokie życie uczuciowe i czas sprzyjaja stabilizacji.
      +czasami podró→ze, zycie międzynarodowe, pobyt za granicą.

-Skłonność do złudzeń, błędów w ocenie.
      -Nieopanowana uczuciowość, skrajne zachowania emocjonalne, brak szacunku dla
      drugiego człowieka

Z ksiażki Jean- Daniel Fermier- NUMEROLOGIA
      • magiczna6 Re: to znowu ja 30,03,1983 27.12.05, 12:47
        dziękuje pozdrawiam
      • ogrom prośba do Yaty .... 28.12.05, 00:36
        Yata a mogę Cię prosić byś napisała o drodze życia dla daty 11-11-77 i 29-10-75
        ta pierwsza to jedynka więc pewnie ogromną niezależność!!
        ale coś więcej
        z góry dziękuje i pozdrawiam
        Olla
        • yata1 Re: prośba do Yaty .... 29.12.05, 00:12
          ogrom napisała:

> Yata a mogę Cię prosić byś napisała o drodze życia dla daty 11-11-77 i 29-10-75
          >
          > ta pierwsza to jedynka więc pewnie ogromną niezależność!!
          > ale coś więcej
          > z góry dziękuje i pozdrawiam
          > Olla

Proszę uprzejmie:

11.11.77

Z dnia urodzenia 11

Silny charakter, determinacja, skrajne poglądy. Energia nieregularna, lecz
          skuteczna. Potrzeba komfortu, luksusu i głosnego sukcesu. Bardzo intenywnie
          przeżywane uczucia.
          Niecierpliwość i nerwowość. Skrajne reakcje. Pryncypialność wobec bliskich.

Droga życia- 1 (1+1+1+1+1+9+7+7 = 28=2+8+10=1+0=1)

Interpretacja dla 1:
          REALIZOWAĆ SIĘ DZIĘKI SOBIE SAMEMU
          +Niezależność w rozwoju
          +Wolność w działaniu
          + Kreatywność i umiejętność dowodzenia lub tworzenia
          +Oryginalna ekspresja, nowatotrstwo
          +Nieoczekiwane zwroty, ale dobra adaptacja

- Ryzyko egocentryzmu, dominacji
          - Izolacja i blokady w sferze uczuciowej

29.10.1975
          Z dnia urodzenia 29
          Nadwrażliwa osobowość o wysokich aspiracjach i bardzo dużych wymaganiach.
          Dązenie do osiągnięcia ideału, realizacji marzeń. Pełne, bardzo uczuciowe i
          ekspresyjne usposobienie. Dobry materiał na szefa. Zdolność tworzenia więzi,
          rozwój związany ze zbiorowością.
          Trudny charakter. Duża nerwowość. Trudności z zaakceptowaniem rzeczywistości.
          Rozczarowanie przyjaźnią. Rozkojarzenie i skłonność do depresji.
          Droga życia 7 ( 2+9+1+0+1+9+7+5 = 34= 3+4=7)
          SPEŁNIENIE DZIĘKI RZETELNOŚCI I PRAWDZIE
          + Zdolność do refleksji, analizy, zyczliwość dla drugiego człowieka.
          + Rozwój dzięki doświadczeniom i pracy nad sobą.
          + Cierpliwe oczekiwanie sposobnych sytuacji, które zmieniają zycie.
          + Waga przyjaźni, związków, i szczęścia.
          + Czasem samotność, poszukiwanie, uduchowienie, podróże.

- Rozczarowania i zawody uczuciowe, złe relacje z otoczeniem
          - Brak realizmu, przenikliwości, pesymizm, rozkojarzenie.

To z ksiażki J. D. Fermiera- NUMEROLOGIA
          ========================================================

Liczba Dnia Urodzenia (11)- to Liczba Mistrzowska
          Liczby Mistrzowskie są na pewno trudniejsze niż wibracje podstawowe, gdyż
          wymagają więcej pracy nad sobą i wiążą się z większym emocjonalnym napięciem,
          ale za to pomyślnie realizowane, przynoszą sławę, szczęście i dostatek.

Dodatkowo, Jedenastka, to konfrontacja dwóch Jedynek (1 + 1), co wpisuje w nią
          lekcję przezwyciężenia nieznośnego niekiedy dla bliskich egocentryzmu,
          apodyktyczności i osiągania swych celów kosztem np. życia rodzinnego.

===================================================

I jeszcze o 1 i 7:
          ------------------
          1

Liczba 1 jest niepodzielna, wyraża geometryczną ideę punktu i religijną -
          Jedynego Boga, czyli pierwotnej i ostatecznej jedni rzeczywistości, odczuwanej
          przez mistyków i przeczuwanej przez poetów. Ludzie o tej wibracji - czyli ci,
          których podsumowana i sprowadzona do jednej cyfry data urodzenia wynosi 1 (z
          podliczby 28 (2 + 8 = 10 = 1), 19 (1 + 9 = 10 = 1) - to osoby obdarzone
          niebywałą siłą witalną, energią i charakterem, prostolinijne i konsekwentne aż
          do bólu, bez blokad i zahamowań w postępowaniu, takie o których mawiamy, że idą
          przez życie przebojem.

Są bardzo ambitne, niezależne, pełne inwencji. Emanując naturalnym dla siebie
          autorytetem, dążą zwykle do zdominowania otoczenia lub nadawania mu tonu, same
          nie podporządkowując się nikomu. Te właśnie cechy czynią z Jedynki urodzonego
          przywódcę, lidera, czy - w skromniejszym zakresie - szefa własnej firmy lub co
          najmniej kogoś na kierowniczym stanowisku.

Męska kreatywna energia Jedynki wyraża się w nieskrępowanym niczym dążeniu do
          sukcesu, który zazwyczaj osiąga dzięki imponującej sile woli i zaufaniu we
          własne siły. Inteligentna, często błyskotliwa, działa z pasją i niezawodnym
          refleksem. Podejmuje decyzje szybko i we właściwym momencie. W miłości jest
          porywcza, namiętna i - niestety - zmienna.

W przyjaźni, choć na ogół lojalne i wspaniałomyślne, narzucają jednak swój punkt
          widzenia, bo przecież one wiedzą wszystko lepiej. I tak też często jest.

Choć zalety ekstrawertycznej, spontanicznej w działaniu Jedynki rzucają się w
          oczy, istnieje jednak, tak jak u innych wibracji, druga strona medalu. Jest ona
          widoczna u osób, które z tych czy innych względów - podkreślonych również
          układem pozostałych liczb w portrecie -nie realizują w pełni pozytywnego
          potencjału swojej Liczby Urodzenia, mącąc wypływający z kosmicznego źródła
          strumień jej energii. Zalety, zmieniając znak jakości, stają się wówczas
          dokuczliwymi dla otoczenia wadami.

I tak ambicja i duma Jedynki przemienić się może w zarozumialstwo, nieznośne
          poczucie wyższości, silne ego - w egoizm, despotyzm i żądzę władzy za wszelką
          cenę, zaś kamienna pewność siebie ustąpić może miejsca nerwowości, drażliwości i
          niezdecydowaniu.

Negatywna, zmącona Jedynka czuje się niezrozumiana, nie lubiana, odrzucana przez
          otoczenie, co z kolei wzmaga jej agresywność, złośliwość, i dążenie do odegrania
          się na innych. I robi się błędne koło. Dlatego każda Liczba Urodzenia zawiera
          wpisaną w siebie lekcję do odrobienia. Powołaniem i lekcją Jedynki jest pociągać
          innych za sobą poprzez swoją charyzmę, inwencję i przedsiębiorczość - zarażać
          entuzjazmem i wieczną młodością ducha. Jej talenty przywódcze powinny iść w
          parze z umiejętnością dowartościowania osób od niej zależnych, z lojalnością i
          poszanowaniem cudzej indywidualności.

Żywiołem Jedynki jest Ogień.

Planetą: Słońce i Mars.

----------------------------------------------
          7

Owiana aurą magii liczba 7 uchodzi za świętą we wszystkich wielkich religiach
          świata. Chrześcijaństwo wyróżnia siedem grzechów głównych, siedem cnót, siedem
          sakramentów, tantryzm i hatha joga siedem czakramów (kanałów energetycznych) w
          ciele człowieka. W różnych tradycjach duchowych istniało siedem nieb - wszak do
          dzisiaj pragniemy znaleźć się w "siódmym niebie". Najczęściej gruntownie
          wykształcone, Siódemki obdarzone są nie tylko wielką inteligencją, lecz także
          niezwykła intuicją i nierzadko zdolnościami parapsychicznymi. Zainteresowania i
          fascynacje Siódemki wykraczają wyraźnie poza sprawy przyziemne, zwracając się ku
          filozofii, religii, psychologii, a także nauce i sztuce. Uduchowiona Siódemka
          jest symbolem więzi między światem materii a wyższymi siłami, toteż osoby o tej
          wibracji to prawdziwi arystokraci ducha.

Ludzie Siódemki cenią sobie bardzo niezależność, toteż stwarzają zawsze pewien
          dystans między sobą a innymi. Wybredne w doborze partnera czy przyjaciół,
          stawiają wysokie wymagania przede wszystkim sobie, co dodatkowo wspiera właściwy
          im nawyk chłodnej obserwacji i krytycznej analizy. Powściągliwe i z pozoru
          wyniosłe, introwertyczne Siódemki intrygują i fascynują otoczenie swym
          wewnętrznym, a także zewnętrznym urokiem i tajemniczością. Nie łatwo się jednak
          do nich naprawdę zbliżyć, gdyż nie grzeszą komunikatywnością ani wylewnością,
          zwłaszcza na własny temat. Nie pozwalają sobie także często na spontaniczność w
          zachowaniu. Na ich zaufanie, szacunek i przyjaźń trzeba sobie zasłużyć i jeszcze
          poddać się próbie czasu, którego potrzebuje Siódemka, by dopuścić kogoś do
          bliższej ze sobą znajomości. Przy tym wszystkim jednak Siódemki są niesłychanie
          wrażliwe, to wręcz psychiczne mimozy, które chronią przed wzrokiem intruza swoją
          prywatność. Zadziwiają swym niewzruszonym idealizmem. Pozostają na ogół przez
          całe życie wierne swym ideałom, propagując je aktywnie i walcząc konsekwentnie o
          ich realizację.

Siódemka jest urodzonym samotnikiem, nawet wtedy, gdy żyje u boku stałego
          partnera, z którym ma dzieci. Samotności nie tylko się nie obawia, lecz wręcz
          jej potrzebuje i potrafi ją znakomicie zagospodarować, jako że z sobą nigdy się
          nie nudzi. Często nie znajduje szczęścia i porozumienia w miłości, drugiej
          stronie na ogół bowiem jest bardzo trudno dopasować się do oczekiwań Siódemki.
          Rozstania lub fizyczną utratę partnera przeżywa jednak bardzo głęboko.

Wewnętrzny arystokratyzm Siódemki sprawia, ż
          • yata1 Re: prośba do Yaty .... 29.12.05, 00:15

Wewnętrzny arystokratyzm Siódemki sprawia, że na zewnątrz promieniuje ona
            wrodzoną elegancją i niespotykaną u innych dystynkcją. Ubiera się najczęściej z
            wyrafinowaną prostotą, niemożliwą do naśladowania przez osoby o innej wibracji.
            Siódemki, nie akceptując pospolitości, wulgarności czy złego gustu, dążą we
            wszystkim do doskonałości.

Ciekawą rzeczą jest to, że choć nie zabiegają o pieniądze, zaszczyty i tytuły,
            często cieszą się sławą, niekiedy spóźnioną. Liczne podróże, jakie odbywają, są
            dla nich przede wszystkim okazją do pogłębienia swojej wiedzy i wzbogacenia
            swego wnętrza.

Siódemce grozi najczęściej zatrzaśnięcie się w swoim świecie, izolacja. Właściwa
            jej duma i poczucie godności sprawiają, że zwykła tłumić swoje emocje, co w
            efekcie wpędza ją niekiedy w melancholię, nerwicę i depresję, a nawet - w
            skrajnych wypadkach - w schizofrenię. Ze swoją intuicją i przenikliwością, a
            nawet przebłyskami jasnowidzenia, wykazują szczególne predyspozycje do
            zgłębiania i praktykowania wiedzy tajemnej. Powinny niestrudzenie rozwijać się
            duchowo i intelektualnie, a także służyć innym swoją wiedzą i oryginalnością
            spojrzenia na świat i problemy współczesnego człowieka, które obchodzą ją zwykle
            bardziej niż jej własne.

Żywioł: Woda.

Planeta: Neptun.

===========================

i jeszcze o 1:
            www.umysl.pl/ezoteryka/222.php
            www.czary.pl/numerologia/numerologia1.php
            o 7:
            www.umysl.pl/ezoteryka/229.php
            www.czary.pl/numerologia/numerologia7.php

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka