Gość: miloscik szczecin IP: *.globalconnect.pl 12.09.07, 15:48 normalnie rowalają mnie ostatnio posty gościa o nicku kiełbaska :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiełbaska Re: kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 16:15 No widzisz, mnie też. Psia mać skromna kiełbaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: kiełbaska IP: *.icm.edu.pl 12.09.07, 17:22 Ja w realu co drugie słowo mówię kur.wa. Czy z tego wynika że tu na forum też muszę się tak wysławiać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 18:31 Ja przepraszam uszy zony.pijaka, ale to się już węcej zdarzyć nie może! Jeżeli tak będzie to oddam swój głos na PiS, albo na PO, a oddać chcę na siebie. Kiełbaskę wcinają wszystkie plemiona, Niezależnie, czy biała, czy czerwona. Różnica polega na flaczku! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: kiełbaska 12.09.07, 18:35 zdziwiłbys sie Kiełbasko... otóz we Francji jedza taka kiełbaske we flaczku, a kiełbaska z flaczków! No, ja lubie flaczki, ale w tej formie takze zapachowej nie mogłem... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: kiełbaska 12.09.07, 18:37 czyli we flaczku takze flaczki.. ale nazwa była piekna, tak brzmiała finezyjnie, leciutko, zalotnie! Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: kiełbaska 12.09.07, 18:39 andreas.007 napisał: > czyli we flaczku takze flaczki.. > ale nazwa była piekna, tak brzmiała finezyjnie, leciutko, zalotnie! > ............................................................ Ale tez produkowano kiedyś kiełbaskę pt. czarny fiut. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: kiełbaska 12.09.07, 18:54 o nazywało sie to andouilles cos tam jeszcze... zapytali najpierw czy moge jeśc wszystko, a ze ja nie mam jakis przeczulen, to przyniesli na talerzu przykrytym taka przykrywka... Juz wiedzialem ze cos nie tak - wszyscy patrzyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 19:00 Dobrze ze nie skoczyło z talerza na kolana, we francyi wszystko możliwe. To ci tajna kiełbaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 18:51 I o to właśnie chodzi, taka flaczkowa kiełbaska to szczyt kiełbaski. A nie kiełbaska gruba i wypchana trocinami. Co do różnic smaków naszych i innych podniebień, to kiełbaska nasza jest naprawdę nasza, a reszta taka tam popisowolidowoetceterowska - jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milosnik szczecina Re: kiełbaska IP: *.globalconnect.pl 13.09.07, 15:28 ja kielbaska zalozy partie to ja głosuje za!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 17:12 Partyjniactwo jest mi stanem wrogim, więc z partią będzie problem. Ja też głosuję za kiełbaską i nie mówcie, że to był Mikołaj ślimak pełzł drogą krętą. Którą? Obojętną. Z przeciwka pełzł inny, tą samą drogą krętą. Rozpoznali się, gdy wypełzli zza zakrętu. I już z daleka zaczęli rozważać: co zrobią kiedy będą w domu, co naprawią, jak poprawią, i że zrobią co tam trzeba komu. Raptem odkryli - że są przecież - w domu. I tak przez tego Kopernika, Ziemia się kręci, a w miejscu stoi polityka. Odpowiedz Link Zgłoś