roro13 06.01.06, 23:28 hej,moglabys cos napisac wiecej o wibracjach albo polecic gdzie znalezc o tym,dzieki ,pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yata1 Re: do yatta 06.01.06, 23:36 roro, wszystko - od najmniejszej cząsteczki po budowę kosmosu - tworzy uporządkowaną logiczną całość, nieustannie drgając i wibrując. Liczby także są energią, której wibracje wpływają na wszystko, co żyje na Ziemi. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ogrom Yata..... tu Olla 06.01.06, 23:41 Yata a skąd masz tę pewność że to wszystko tworzy jedną, uporządkowaną logiczną całość? Sprawdziłaś, poparłas jakimis dosw. - tak pytam bo to ciekawe jest co piszesz. Tzw. fajnie jest tak myśleć pozdrawiam p.s. moge Cię poprosić byś mi napisała o podliczbach 2 i 8 które stanowią 10= czyli 1 jako liczbę otrzymaną z daty urodzenia. dzięki Olla Odpowiedz Link
ogrom Re: do yatta 11.01.06, 23:10 yata cos jest nie tak z tym wyliczaniem liczby z imienia i nazwiska bo nie ma R!!! Odpowiedz Link
yata1 Re: do yatta 07.01.06, 00:25 Sory Olla, ten link był dla roro. Jeżeli urodziłaś się: 28 To jak się zinterpretuje liczbę dnia urodzenia zależy od tego z jakich wywodzi się podliczb. Na liczbę dnia urodzin skłądają się trzy energie tj. energia liczby zredukowanej ( 1) i dwie energie liczb skłądowych podliczb , tj liczby dominującej i zdominowanej.. Liczba 28 to 2(dominująca) i 8 ( zdominowana). Napisze Ci czym się różnisz od osób ,których redukcja teozoficzna liczb dnia urodzenia daje w rezultacie 1( czyli od osób urodzonych 1, 10, 19. Ludzie urodzeni 28 to osoby najabardziej utalentowane. Za męską wartością JEDYNKI kryją się w nich żeńskie DWÓJKA I ÓSEMKA( kontrast). Brakuje im ducha rywalizacji i świadomego ego. Bierność i emocjonalne reakcje utrudniają realizację celów. Strój jest bardziej dyskretny. Moze na dzisiaj tyle , jest już bardzo późno. DOBRANOC Odpowiedz Link
ogrom DoYaty :))))) od Olli 11.01.06, 22:39 Hej Yata!! No nie zrozumiałaś mnie. Ja urodziłam sie 11-11-1977 więc podliczba dnia urodzenia jest liczba 2 ( bo 1+1=2) no a co z miesiącem i rokiem masz jakiś pomysł dzięks Yata i papa Odpowiedz Link
yata1 Re: do yatta 13.01.06, 23:34 OLa, przepraszam ,ze dopiero teraz sie odzywam, ale wcześniej nie mogłam. Faktycznie , na tej stronce, co podałam nie ma R. POdaję Ci zatem inną: umysl.pl/ezoteryka/220.php POdliczbą jest liczba podwójna, nigdy pojedyńcza. Więc liczba 2 nie może być podliczbą , co najwyżej 11. POdliczby to niezredukowne liczby liczb głównych. Urodziłaś się 11.11.1977. Twoją LIczbą przeznaczenia jest 1 wywodząca się z podliczb 28 i 10. LIczba dnia urodzin to 11, tej liczby nie redukujemy.LIczba dnia urodzin to liczba podświadmości. Urodzeni 11 mają złozony charakter, podobny do osób urodzonych 28. 28 to męska jedynka złozona z dwóch liczb żeńskich:2i 8.Jedenastka to żeńska dwójka złożona z dwóch męskich jedynek. Choc to osoby kobiece, ich ego jest silniejsze od ego osób urodzonych drugiego. Urodzona 11 dnia miesiąca Jesteś jedną nogą na ziemi, drugą w innym wymiarze, sztuką jest zachować równowagę. Masz magnetyczną osobowość, błyskotliwą inteligencję, wyjątkową intuicję i zdolności przywódcze. Starannie dobierasz przyjaciół. Pozytywnie : wielkie ideały, inspiracja, oryginalność, intuicja, nieprzeciętna wrażliwość, wyższa inteligencja i determinacja. Negatywnie : ekstremalne stany uczuciowe, pogarda dla mniej inteligentnych, życie na marginesie, osobowość ekscentryczna, nerwowa i konfliktowa. Jesteś osobą natchnioną i obdarzoną niezwykłą intuicją. Należy ufać swojemu wewnętrznemu głosowi i zdać się na swoje przeczucia. Posiadasz umysł błyskotliwy, bogatą wyobraźnię i zdolności poetyckie. Odznaczasz się niezwykłą wrażliwością i szlachetnymi dążeniami, należy jednak starannie kontrolować emocje. Tylko w ten sposób osiągniesz wewnętrzną równowagę i będziesz w stanie wykorzystać swoje umiejętności z pożytkiem dla innych. Unikaj egocentryzmu i chełpienia się swoimi osiągnięciami. LIczba miesiąca urodzenia to liczba Świadomości, u CIEBIE znowu pojawia się mistrzowska 11 LIczba roku urodzenia to liczba Nadświadomości, u CIEBIE: 1+9+7+7=24/6 O Nadświadmości, świadmości i podświadmości poczytać mozesz np. tutaj: www.idn.org.pl/gdansk/ptsr/Html/19-abram.htm Odpowiedz Link
ogrom Re: do yatta 14.01.06, 04:37 YAta nie bij, ale wytłumacz mi TO ->LIczba roku urodzenia to liczba Nadświadomości, u CIEBIE: 1+9+7+7=24/6 i co znaczy wynik? serdeczne dzięks za poświecony czas Niezłe, ale z tą jedenastką by się zgadzało napewno w pewnym duzym stopniu! Olla Odpowiedz Link
ogrom POdziękowania dla Yaty 14.01.06, 20:59 Dzięki Yatunia. Sporo mi napisałaś... i sporo się sprawdza. Za mną jak widac chodzi 11 i 7 -ka też. A możesz mi powiedziec co znaczy ten rok -> 1+9+7+7=24/6 Cio to znaczy? byebye Olla Odpowiedz Link
yata1 Re: do yatta 15.01.06, 21:32 OLaa, dobrze by było gdybyś zapoznała sie z wibracjami poszczególnych liczb,to podstawa byś sama mogła dojśc do pewnych wniosków. Ustaliliśmy już,ze rok urodzenia określa naszą Nadświadmość. Nadświadomość - to inteligencja duchowa, jest siedzibą intuicji. Wiesz, patrząc na Twój rok urodzenia i poszczególne liczby( wibracje) 1977 , zwracam uwagę na to ,ze zawiera dwie siódemki i jedną dziewiątkę , są to liczby intuicyjne. ONe jak widać dominują, a to oznacza,ze posiadasz takie uzdolnienia jak intuicja, jasnowidzenie, telepatia, przepowiadanie przyszłości, ciekawośc intelektualna, pragnienie zgłębiania widzy i mądrości.Głębia duchowa sprzyja poszukiwaniu PRAWDY i doskonaleniu wewnętrznemu. I to właściwie by wystarczyło, ale skoro pokusiłam się o redukcję liczb roku urodzenia, co dało w efekcie 24/6 Jak to mozna rozpracować. Główną energią jest tu szóstka, która dązy do harmoniii doskonałości. W tym wszystkim mamy jeszcze dwie energie podliczby24( dominującą 2 i podporządkowaną4)Jesteś więc uczuciowa i rozsądna . Masz niestabilny umysł( co utrudnia ci znalezienie spokoju ducha. MOzna tu zrobić jeszcze taką kombinację dla pełniejszego obrazu: Połączyć liczbę Świadmości z liczbą podświadmości , otrzymana liczba( wibracja) powie nam o możliwościach kontaktu podświadmości ze świadmością.Jako człon podświadomo-świadomy współgra z nadświadmością. I co my tu mamy: 11+11=22 Połączenie dwóch 11 symbolizujących ducha i wyższe ideały, co w efekcie dało energie liczby 22, czyli siły i materializmu.Piekne połączenie materii z duchem. Pamiętasz o ile 11 głównie koncentruje się na rozwoju duchowym o tyle 22 potrafi pogodzić takie ambicje, jak pragnienie władzy, sławy czy bogactw z altruizmem, wielkodusznością i dostojeństwem charakterystycznym dla Wibracji Doskonałych.Urodziłaś się, aby tworzyć, pracować, działać, a jednocześnie służyć wyższym ideałom. Odpowiedz Link
ogrom Re: do yatta 15.01.06, 22:29 Cytat Yaty:"Urodziłaś się, aby tworzyć, pracować, działać, a jednocześnie służyć wyższym ideałom" Yata to trochę za dużo jak na mój biedny, mały, kochany i niestabilny umysły. Mam niestabilny to prawda. Lubię działać, żeby szybko był efekt. Jak tego nie ma to jestem nerwowa. Skolei nie lubie złych emocji. No i co ja mam zrobić? Coś ciągle mi nie gra w ostanich kilku latach. MOże medytacja stabilizuje umysł co? Ale chyba o tej stabilizacji to juz nie z daty wiesz co? dzięki raz jeszcze.... Odpowiedz Link