Dodaj do ulubionych

Panie Januszu potrzebuje pomocy

24.01.06, 00:52
Jakos sie ostatnio (chyba ze 2 lata juz) w zyciu pogubilam. Stracilam sens.
Nie wiem co robic. Miotam sie. To tu to tam. Teraz wyjechalam do Szwecji. Zle
mi tu. Co mam ze soba poczac? Mysle, ze nie poradze sobie bez pomocy. Gdyby
byl pan tak mily i napisal do mnie slowko. Bardzo dziekuje. Moja data
urodzenia 05.01.1970, godzina 9.25.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Panie Januszu potrzebuje pomocy 24.01.06, 14:31
      5-1-1970
      dzień urodzenia 5 - Łatwo się dostosowujesz do otoczenia, posiadasz wyobraźnie
      a umysł twój jest wszechstronnie rozwinięty. Jesteś osobą towarzyską. Wszystko
      w życiu dzieje się dla ciebie szybko. Twoim podstawowym hasłem jest wolność.
      Nie lubisz się do niczego zmuszać i ograniczać.
      z całej daty 5 - Należy przygotować się do częstych zmian i nieoczekiwanych
      wydarzeń w życiu. Zrozumieć, co to wolność i prawidłowo z niej korzystać.
      Rozumieć ludzi z różnych warstw społecznych i motywy ich postępowania. Wybieraj
      to, co postępowe i słuszne, co rozwija świat moralnie i etycznie. Różne
      doświadczenia i okoliczności będą wymagały od ciebie przystosowania. Rzeczy
      negatywne, które mogą się pojawić to częste wzloty i upadki oraz kręcenie się w
      kółko wokół własnych doświadczeń.
      aktualnie w drugim cyklu o wibracji 5, który potrwa do 56 roku życia - żyj z
      zapakowaną walizką i kapeluszem na głowie, czekają cię zmiany, niepewność,
      różnorodność, podróże. Będziesz szukać ludzi, którzy zmienią twój światopogląd.
      Wszystkie twoje możliwości są z daleka od domu, od zwykłej rutyny!!! Jest to
      czas na zdobywanie dojrzałej wolności. Związki – tylko wolne.
      jednocześnie w drugim szczycie o wibracji 4 z 13, potrwa on do 40 roku życia -
      Wszystko jest bardzo stabilne i wolno się toczy, tworzą się fundamenty
      przyszłości. Szczyt wymaga pracy i nieustannej cierpliwości, pojawiają się
      ograniczenia. W grę może wchodzić przesadne zaangażowanie w pracę albo wręcz
      przeciwnie totalne lenistwo. Agresja.
      W tym szczycie wchodzi w wibrację 4 karmiczna 13, która powoduje porażki w
      swoich dążeniach. Działa tak samo jak 7 z 16 czyli karmiczna waląca się wieża
      co może powodować rozpad związków.
      Twoje czarne szczyty: 1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia
      do swoich zamierzeń na zasadzie chciałabym a boję się. Możesz zaczynać wiele
      spraw na raz i nie kończyć żadnej.
      3 - to mogą być dwie skrajności – albo tendencja do gburstwa albo do
      gadulstwa.
      4 - zagubienie w szczegółach, wprowadzanie ograniczeń, tendencja do lenistwa i
      spóźniania się lub zbytniej pracowitości. Ukryta agresja.

twoim życiem rządzą aż trzy piątki - dzień urodzenia, wibracja daty urodzenia
      oraz aktualny cykl 5. Teoretycznie jesteś jakby skazana na realizację z dala od
      domu rodzinnego. Powinnaś się czuć za granicą jak ryba w wodzie. Jeśli chodzi o
      związki to masz aktualnie nieco pod górke a to za sprawa 4 z 13, jednak od 40
      roku życia wejdziesz w doskonały szczyt o wibracji 1 co powinno dać tobie
      wielki wiatr w żagle życia i to w każdym aspekcie. Jako piątka kręcisz się w
      kółko i nie za bardzo wiesz co począć i jak rozwiązywać różne problemy jakie
      niesie z sobą życie. Dziwi mnie że pobyt za granica jest dla ciebie trudny bo
      jako piatka powinnaś sie czuc tam doskonale. Być moze dzieje się to za sprawa
      sprzeczności jakie kryją sie za wibracjami z imion i nazwisk. Kiedy nie
      harmonizuja z wibracjami z drogi życia, wtedy człowiek czuje się rozdarty
      wewnętrznie, targany sprzecznymi emocjami oraz przepełniony brakiem możliwości
      podejmowanie szybkich i właściwych decyzji.... W takim przypadku bardzo pomaga
      transformacja numerologiczna.
      Pozdrawiam

• annika4 Re: Panie Januszu potrzebuje pomocy 25.01.06, 01:11
        Bardzo dziekuje! Napawa mnie Pan wiara w lepsze jutro. Dotad jakos nie bylo za
        dobrze. Jesli Pan pozwoli skontaktuje sie z Panem w pozniejszym terminie, w
        kwestii konsultacji co do zmiany nazwiska. Moze to cos pomoze. Tak sie sklada,
        ze mam pewna mozliwosc zmiany nazwiska, niezwiazana ze zmiana stanu cywilnego.
        Serdecznie pozdrawiam, zyczac samych sukcesow.
        • janus50 Re: Panie Januszu potrzebuje pomocy 25.01.06, 10:36
          transformacja numerologiczna nie polega na urzędowej zmianie nazwiska, choć z
          pewnościa taka zmiana też spowoduje transformację.
          Transformacja numerologiczna polega na dodaniu kolejnego imienia lub imion.
          Umieszcza się je wraz ze wszystkimi posiadanymi imionami i nazwiskami na karcie
          transformacyjnej. Kartę taka należy umieścic w miejscu w którym najczęściej
          przebywamy, w razie potrzeby mozna otrzymać dwie lub więcej kart. Poprzez
          kontakt wzrokowy z karta transformacyjna, nasza podświadomość uczy się że do
          naszych wibracji dodano nowe jednostki energetyczne i w ten sposób nastepuje
          transformacja, trwa to do pół roku. Nowego imienia nie trzeba w żaden sposób
          podawać do wiadomości bliskim czy przyjaciołom no chyba że chcemy.. Oczywiście
          nie trzeba też w żaden sposób próbowac zapisać nowego imienia urzędowo w
          dokumentach.
          Pozdrawiam
          • annika4 Re: Panie Januszu potrzebuje pomocy 25.01.06, 23:54
            Zatem jak mam postapic. Nazywam sie Anna Maria Goclawska (w polskiej pisowni,
            ale tu niestety nie ma polskich liter). Co proponowalby Pan dodac, biorac pod
            uwage, ze jestem 5-ka z daty urodzenia. I jak taka karte sprokurowac?
            Pozdrawiam, dziekuje za cierpliwosc
            P.S. Moze "Annika" nadaloby sie. Tak mi sie jakos podoba smile
            • janus50 Re: Panie Januszu potrzebuje pomocy 26.01.06, 10:57
              polska pisownia nie ma nic do rzeczy, w pierwszej kolejności powinnaś zlecić
              pełną analizę numerologiczną. tylko doswiadczony numerolog potrafi odpowiednio
              dobrać imię a co za tym idzie właściwie ustawić wibracje. wibracji z daty
              urodzenia nie można zmienić, jednak można zmienić wibracje z imion i nazwiska.
              Pozdrawiam
    • annika4 Re: Panie Januszu potrzebuje pomocy 27.01.06, 23:49
      Czy jest Pan w stanie polecic kogos, kto moglby zrobic to za posrednictwem
      internetu (co byloby dla mnie niezwykle wygodne- mieszkam wszak za granica),
      lub ewentualnie moglby spotkac sie ze mna w Warszawie, gdzie zdarza mi sie
      bywac, niestety za rzadko i za krotko?
      Bede niezwykle zobowiazana.
      Pozdrawiam
      • janus50 Re: Panie Januszu potrzebuje pomocy 28.01.06, 13:29
        jak zwykle polecam osobę do której mam największe zaufanie, osoba ta jest
        doświadczonym numerologiem, z numerologią związana od lat kilkunastu. Pomogła
        już bardzo wielu osobom. mozesz sie skontaktować za pośrednictwem internetu,
        oto adres info@numerologia.net.pl
        Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka