kwiatek994 25.01.06, 17:41 Bardzo prosze o kilka slow odnosnie mojej osoby, moja data urodzenia 09.04.1975 Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Prosba do Pana Janusza 26.01.06, 16:13 9-4-1975 z dnia urodzenia 9 - Masz silną wolę. Twoim życiem kierują duże emocje. Możesz być bardzo dobrym prawnikiem, wydawcą, pisarką. Należysz do świata, dlatego masz trudności w małżeństwie, dziewiątki powinny żyć dla świata i zazwyczaj nie mają życia osobistego. W zawarciu małżeństwa unikaj cyklu 9, bo grozi to rozwodem. Dużo doświadczasz zmian w życiu. z całej daty 8 - Masz panować w świecie materialnym. Nie dla ciebie iluzja, natchnienie i poezja. Poznaj prawo rządzące wielkimi fortunami, wymaga to od ciebie ogromnej dyscypliny w stosunku do wymaganej sytuacji. Miej silną wolę i żelazną rękę. Nie możesz sobie pozwolić na słabość. Nie pozwól żeby pieniądze rządziły tobą, bo stracisz, ty sam musisz być panem pieniądza. po ukończeniu 28 roku życia w drugim cyklu o wibacji 9, potrwa on do 56 roku życia - Dla siebie mało dla innych wszystko. Nie szukaj miłości osobistej, bo 9 należy do świata. W tym cyklu można bardzo wiele osiągnąć na polu zawodowym i społecznym, niestety związki przechodzą okres kłopotów. Małżeństwo może być nietrwałe ale istnieje wyjątek kiedy towarzysz życia będzie urodzeniowym 33 lub przejdzie transformację numerologiczną i w jego wibracjach własnych znajdzie się 33. jednocześnie po ukończeniu 28 roku życia weszłaś w drugi szczyt o wibracji 4 z 13, potrwa on do 37 roku życia - Wszystko jest bardzo stabilne i wolno się toczy, tworzą się fundamenty przyszłości. Szczyt wymaga pracy i nieustannej cierpliwości, pojawiają się ograniczenia. W grę może wchodzić przesadne zaangażowanie w pracę albo wręcz przeciwnie totalne lenistwo. Agresja. W tym szczycie wchodzi w wibrację 4 karmiczna 13, która powoduje porażki w swoich dążeniach. Działa tak samo jak 7 z 16 czyli karmiczna waląca się wieża co może powodować rozpad związków. twoje czarne szczyty czyli wady: 5 - tendencja do próbowania wszystkiego w sferze używek i seksu. Ciągłe wzloty i upadki emocjonalne. Kręcenie się w kółko wokół własnych doświadczeń. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kwiatek994 Re: Prosba do Pana Janusza 26.01.06, 19:11 a czy mozna prosic o pare slow odnosnie partnera z ktorym jestem 21.07.1970 Pozdrawiam Odpowiedz Link