Dodaj do ulubionych

05.04.1979

04.04.06, 16:33
Panie Januszu, czy mógłby Pan zinterpretować pokrótce moją osobowość. Od lat
przechodze trudne okresy w życiu. Czekam, że moze w koncu sie coś zmieni, bo
naprawde sie staram o jakiś wielki zwrot. dziękuje!
Obserwuj wątek
    • evula ??? 05.04.06, 09:36
      Bardzo proszę o interpretację... to dla mnie ważne. Wierzę w przeznaczenie, w
      to, że byłam komuś przeznaczona,lecz osoba ta odrzuciła mnie. Urodzona
      21.02.1972 Czy naprawde pasowalismy do siebie, czy była to tylko złuda z mojej
      strony.
    • janus50 Re: 05.04.1979 05.04.06, 12:43
      5-4-1979
      dzień urodzenia 5 - Łatwo się dostosowujesz do otoczenia, posiadasz wyobraźnie
      a umysł twój jest wszechstronnie rozwinięty. Jesteś osobą towarzyską. Wszystko
      w życiu dzieje się dla ciebie szybko. Twoim podstawowym hasłem jest wolność.
      Nie lubisz się do niczego zmuszać i ograniczać.
      z całej daty 8 - Masz panować w świecie materialnym. Nie dla ciebie iluzja,
      natchnienie i poezja. Poznaj prawo rządzące wielkimi fortunami, wymaga to od
      ciebie ogromnej dyscypliny w stosunku do wymaganej sytuacji. Miej silną wolę i
      żelazną rękę. Nie możesz sobie pozwolić na słabość. Nie pozwól żeby pieniądze
      rządziły tobą, bo stracisz, ty sam musisz być panem pieniądza.
      do 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibracji 4 - Jest to okres, któremu
      towarzyszy solidna praca w konkretnym kierunku. Dużo ograniczeń i kłopotów
      finansowych. Niemożność wyrażania własnych pragnień i ideałów. Powinna cię
      cechować duża samodyscyplina. W tym cyklu, w zachowaniu mogły występować
      skrajne tendencje, od pracoholizmu do lenistwa od idealnego porządku do
      bałaganiarstwa.
      jednocześnie do 28 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 9 - dogodny okres
      do kończenia wszystkich spraw, tych starych i nowo zaczętych. Różne sprawy
      niezależnie od naszej woli, zostaną zakończone samoistnie. Olbrzymie rezultaty
      osiąga się na polu społecznym i zawodowym. Niestety sprawy osobiste dają tylko
      rozczarowanie. Przewodnim hasłem tego szczytu jest: wszystko dla innych nic dla
      siebie. Może się też realizować w ten sposób, że przyciągamy do siebie nie
      tych, co byśmy chcieli.
      twoje czarne szczyty czyli wady: główny 2
      2 - doły psychiczne, przewrażliwienie na punkcie swojej własnej osoby.
      wtórne 1 i 3
      1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia do swoich zamierzeń na
      zasadzie chciałabym a boję się. Możesz zaczynać wiele spraw na raz i nie
      kończyć żadnej.
      3 - tendencje do gadulstwa lub gburstwa

POzdrawiam
      • evula Re: 05.04.1979 07.04.06, 11:32
        Dziękuję!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka