evula 04.04.06, 16:33 Panie Januszu, czy mógłby Pan zinterpretować pokrótce moją osobowość. Od lat przechodze trudne okresy w życiu. Czekam, że moze w koncu sie coś zmieni, bo naprawde sie staram o jakiś wielki zwrot. dziękuje! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evula ??? 05.04.06, 09:36 Bardzo proszę o interpretację... to dla mnie ważne. Wierzę w przeznaczenie, w to, że byłam komuś przeznaczona,lecz osoba ta odrzuciła mnie. Urodzona 21.02.1972 Czy naprawde pasowalismy do siebie, czy była to tylko złuda z mojej strony. Odpowiedz Link
janus50 Re: 05.04.1979 05.04.06, 12:43 5-4-1979 dzień urodzenia 5 - Łatwo się dostosowujesz do otoczenia, posiadasz wyobraźnie a umysł twój jest wszechstronnie rozwinięty. Jesteś osobą towarzyską. Wszystko w życiu dzieje się dla ciebie szybko. Twoim podstawowym hasłem jest wolność. Nie lubisz się do niczego zmuszać i ograniczać. z całej daty 8 - Masz panować w świecie materialnym. Nie dla ciebie iluzja, natchnienie i poezja. Poznaj prawo rządzące wielkimi fortunami, wymaga to od ciebie ogromnej dyscypliny w stosunku do wymaganej sytuacji. Miej silną wolę i żelazną rękę. Nie możesz sobie pozwolić na słabość. Nie pozwól żeby pieniądze rządziły tobą, bo stracisz, ty sam musisz być panem pieniądza. do 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibracji 4 - Jest to okres, któremu towarzyszy solidna praca w konkretnym kierunku. Dużo ograniczeń i kłopotów finansowych. Niemożność wyrażania własnych pragnień i ideałów. Powinna cię cechować duża samodyscyplina. W tym cyklu, w zachowaniu mogły występować skrajne tendencje, od pracoholizmu do lenistwa od idealnego porządku do bałaganiarstwa. jednocześnie do 28 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 9 - dogodny okres do kończenia wszystkich spraw, tych starych i nowo zaczętych. Różne sprawy niezależnie od naszej woli, zostaną zakończone samoistnie. Olbrzymie rezultaty osiąga się na polu społecznym i zawodowym. Niestety sprawy osobiste dają tylko rozczarowanie. Przewodnim hasłem tego szczytu jest: wszystko dla innych nic dla siebie. Może się też realizować w ten sposób, że przyciągamy do siebie nie tych, co byśmy chcieli. twoje czarne szczyty czyli wady: główny 2 2 - doły psychiczne, przewrażliwienie na punkcie swojej własnej osoby. wtórne 1 i 3 1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia do swoich zamierzeń na zasadzie chciałabym a boję się. Możesz zaczynać wiele spraw na raz i nie kończyć żadnej. 3 - tendencje do gadulstwa lub gburstwa POzdrawiam Odpowiedz Link