Dodaj do ulubionych

wibracja ujemna??

09.04.06, 19:31
mam pytanie-dlaczego moje wibracje numerologicznie poszły w stronę ujemną.
Ktoś pomógł mi w obliczeniach, i wyszło że na chwilę obecna powinnam osiągnąc
juz sporo i inaczej powinno wyglądać moje życie, jest niestety zupełnie
inaczej. Co jest tego powodem, i jak to zmienic 20.03.1965 Proszę pomózcie mi
to chociaż w części skorektować lub wyprostować, za co z góry dziekuje.jestem
silna zewnętrznie, psychicznie, itd a mam problemy z ruszeniem do przodu
Obserwuj wątek
    • amatemi Re: wibracja ujemna?? 09.04.06, 20:02
      czy mozesz wyjasnic, co to znaczy wibracje poszly w strone ujemna?
      • alicja402 Re: wibracja ujemna?? 16.04.06, 13:01
        ha, sama bym to chciała wiedzieć, powiedział mi to ktoś z forum, ale nie chce
        zdradzać kto, poprostu zamiast iśc do przodu, podobno wszystko idzie do tyłu,
        tak to zrozumiałam. Nie jestem orłem w tej dziedzinie, więc nie bardzo wiem o
        co chodzi, poprostu według numerologi w roku "1" mam same straty, i nie moge z
        niczym ruszyć, "6" natomiast nie była rodzinna ani ciepła,wręcz przeciwnie, nie
        wiem co jest tego powodem ,ale w kazdy rok mam zupełnie inne doświadczenia niz
        sugeruje to numerologia. J a wiem że nie jest to wyrocznia, ale jakis zarys
        roku, ale on sie ma nijak do mnie. Nie wiem czy złapiesz sens tego co ci chcę
        naświetlić, ale nie bardzo wiem jak ci to wytłumaczyć.
        • amatemi Re: wibracja ujemna?? 16.04.06, 21:54
          a jak obliczasz wibracje roku? W watku "rok numerologiczny" bylo kilka teorii
          na temat obliczania wibracji roku. Byc moze znajdujesz tylko czesc wibracji i
          to tych najslabszych w danym roku i dlatego nic sie nie zgadza.
          Jest rowniez tak, ze jesli nie realizujemy swojego pierwszego roku w cyklu
          prawidlowo, to kolejne lata sa nieco deformowane, wiec w szostym moze dochodzic
          do mocnego zderzenia z cieniem tej wibracji.
          Powodow jest zawsze wielesmile

Pozdrawiam serdecznie, amatemi
          • alicja402 Re: wibracja ujemna?? 17.04.06, 08:53
            przy swoich obliczeniach podpieram sie "chińską numerologią"-Królickiego,
            korzystam tez z "Esencji numerologii"-P. Brzozy, "liczby w naszyn zyciu" a do
            interpretacji cykli życia lubię "Cykle zycia"Gladys Lobos-gdyż sa tu bardzo
            precyzyjne,przejżyste opisy.Droga amatemi, to że w pierwszym cyklu nie poszłam
            jak burza do przodu, teraz przez 8 nastepnych mam ponosić tego konsekwencję. To
            koszmar!!wiem, wiem, zostało mi juz nie dużo do końca cyklu(powiedzmy!), ale co
            bedzie jak w 1 nowym cyklu nie uda mi sie ruszyć z "kopyta", bo nie zawsze
            jestem w odpowiednim czasie w odpowiednim miejscu winki co wtedy, znowu 9 lat na
            marne!?!? Teraz jestem w 7 roku, i skoro to tak działa, to mam nadzieję ze 9
            bedzie jak trójka smile)skoro wszystko jest powywracane. Dziekuje za odpowiedz-
            alicja
            • amatemi Re: wibracja ujemna?? 17.04.06, 09:38
              to ze nie idziesz jak burza, nie znaczy ze masz zmarnowane kolejne latasmile))
              Ale to, ze jesli nie otwierasz sie na SWOJE potrzeby w 1 ma konsekwencje w
              kazdym innym roku. Nie oznacza to, ze sa one zmarnowane. Zaden dzien nie jest
              zmarnowanysmile zaden rok, zadna chwila. Kazda chwila jest wypelniona Twoim zyciem
              wiec nie moze byc zmarnowana. Moze jedynie wskazac ci ze dany kierunek nie jest
              wlasciwy, ale to nie jest marnotrastwo tylko nauka.
              Nadal nie odpowiedzialas na moje pytanie: jak obliczasz ten rok?smile)))
              Pozdrawiam, amatemi
              • alicja402 Re: wibracja ujemna?? 17.04.06, 14:34
                do wibracji roku(2006=2+6=8) dodaje drogę zycia(data urodzin)20.3.1965=26/8
                (!!!) karmę też mam dobrą hihi. trzymam się tej metody, natomiast interpretacja
                z tego co mi wiadomo na każdy cykl życia jest u każdego autora taka sama. Sa
                różne metody obliczania(znaczy ja znam 2), ale przyjełam tą.A co do otwierania
                sie na swoje potrzeby.... otwieram się, wiem co chcę, którędy iść, ale uwież mi
                amatemi, głowa juz mnie boli od walenia nią w mur smile)Oj ciężko mi dojśc do
                celu, nawet tego najmniejszego. Stosuje się(hm..nie zawsze) do cyklu roku, tzn.
                jakie on daje mi zliwosci, co ułatwia, a co omijać...nie zawsze to jest
                adekwatne do mojego zycia. Mam zapiski z ostatniego cyklu "1"i tam powinnam
                mieć jakieś szanse na nowe mozliwości.Hm...nie dało rady w mojej sytuacji, moze
                ja jestem "niepełnosprawna" hihi i nie poradziłam sobie. A poważnie to zaczynam
                mieć wątpliwosci co do wiarygodności numerologii, te podpowiedzi cykliczne na
                dany rok,u mnie nie bardzo sie sprawdzają sad ale....
                • amatemi Re: wibracja ujemna?? 17.04.06, 20:39
                  przyjelas metode, ktora Cie zawodzi i zaczynasz watpic w wiarygodnosc
                  numerologiismile))) A jednak nie tak bardzosmile) poniewaz dyskusja sie rozpoczela w
                  Twoim roku 7, roku watpliwoscismile)
                  Z moich obliczen wynika, ze nie ma u Ciebie w tym roku wiodacej energii. Jest
                  tu 4, 6, 7 i 8. Nie znam jeszcze jednej poniewaz trzeba do jej poznania
                  obliczyc tranzyty.
                  Jesli zatem Twoj jedynkowy rok byl tak wymieszany to nic dziwnego ze nie byl on
                  czysto jedynkowy. Zreszta u nikogo nie znajdzie sie takich czystych wibracji (
                  no moze kilka osob na swiecie bedzie je mialosmile ). Nie oczekujmy wiec, ze nasze
                  zycie bedzie przebiegalo zgodnie ze schematem zapisanym dla czystej wibracji.
                  Co ulatwia, a co nalezy omijac, hmm... To kazdy z nas powinien odnalezc w
                  sobie. Pamietajmy ze numerologia jest tylko pomoca a nie wyznacznikiem.

Dobrze jest nie ograniczac sie do wibracji danego roku, jestesmy w stanie
                  zrobic wszystko w kazdym roku, wiec nie ma po co czekac na 1 aby miec nowe
                  szanse.

Przeanalizuj sobie zapiski roku 1 i kaxdego innego i postaraj sie znalezc
                  przyczyne takiego przebiegu sprawy. Dlaczego nie bylo nowych mozliwosci?
                  Wszystkie odpowiedzi sa w nassmile)

Pozdrawiam Cie serdecznie, amatemi
                • janus50 Re: wibracja ujemna?? 18.04.06, 14:37
                  witaj, twoje problemy mogą być przykładem typowej dysharmonii wibracji
                  urodzeniowych z wibracjami własnymi z imion i nazwisk. Takie życie to jak jazda
                  samochodem z zaciągniętym ręcznym hamulcem.. myślę, że przede wszystkim
                  powinnaś sprawdzić swoje wibracjie własne..
                  Pozdrawiam
                  • alicja402 Re: wibracja ujemna?? 21.04.06, 21:33
                    dziękuje P >januszu, moze mi pan w tym pomócAlicja, Małgorzata. maria
                    20.03.1965 będę panu niezmiernie wdzięczna za pomoc w interpretacji- z gory
                    dziekuje alicja
                    • alicja402 Re: wibracja ujemna?? 21.04.06, 21:41
                      i mam jeszcze ogromna prosbę, a jak mam to skorygować, nie chce sama nic
                      robić, bo nie jestem na tyle mocna, a zaszkodzic sobie jest bardzo łatwo-
                      dziękuje
                      • janus50 Re: wibracja ujemna?? 23.04.06, 15:23
                        Witaj
                        Ja również nie czuję się na tyle mocny aby komuś majstrować w wibracjach
                        własnych, powinnaś się zgłosić do doświadczonego numerologa, jadnak przedtem po
                        prostu wylicz swoje wibracje z imion i nazwisk. Wtedy będzie wiadomo czy należy
                        coś zmienić..
                        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka