Dodaj do ulubionych

Drogi Panie Januszu

14.05.06, 14:56
Zachęcona Pana analizami dat urodzin prosze o dokonanie takiej również dla
mnie i mojego męża.
29-09-1977 - moja data urodzin
07-03-1976 - data urodzin mojego meza
Pozdrawiami dziękuje serdecznie za poświęcony czas !!!
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Drogi Panie Januszu 15.05.06, 12:05
      29-9-1977
      dzień urodzenia 29 - to inaczej mistrzowska 11, która może doprowadzić do
      szczytów lub całkowitego zniszczenia. Niełatwe jest współżycie z tobą,
      zapominasz o innych bo, zaangażowana jesteś w to co tworzysz. Nie potrafisz
      dostosować się do ogólnie przyjętych norm postępowania, wolisz żyć według
      własnych reguł i zasad. Są w tobie oznaki inności i dla tego jesteś
      niezrozumiana przez otoczenie. Cechuje cię wyjątkowa intuicja.
      z całej daty 44 - Urodzeni pod wpływem tej wibracji odznaczają się
      nieprzeciętną osobowością i licznymi zaletami t.j. : wytrwałość, panowanie nad
      sobą, silna wola i kierowanie się w życiu wzniosłymi ideałami. Osoba o wibracji
      urodzenia 44 obdarzona jest przez los niezwykłą charyzmą i zdolnością do
      rządzenia. Jest to autentyczny człowiek sukcesu, triumfujący w każdej
      dziedzinie. Osoba o tej wibracji obdarzona jest również zmysłem praktycznym i
      potrafi posługiwać się swoją bogatą wyobraźnią tworząc wielkie, pełne rozmachu
      projekty. Dzięki swej pomysłowości znajduje genialne rozwiązania sytuacji na
      pozór bez wyjścia. Jest to urodzony szef i przywódca, inteligentny, myślący w
      sposób chłodny i analityczny, w każdej sytuacji wykazujący równowagę
      emocjonalną i całkowicie panujący nad swym umysłem i ciałem.
      w wypadku braku realizacji wibracji 44 przechodzi ona w wibrację 8 - Masz
      panować w świecie materialnym. Nie dla ciebie iluzja, natchnienie i poezja.
      Poznaj prawo rządzące wielkimi fortunami, wymaga to od ciebie ogromnej
      dyscypliny w stosunku do wymaganej sytuacji. Miej silną wolę i żelazną rękę.
      Nie możesz sobie pozwolić na słabość. Nie pozwól żeby pieniądze rządziły tobą,
      bo stracisz, ty sam musisz być panem pieniądza.
      od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 11 - Wyznaczanie swoich zasad
      i celów innym. Bardzo silne wewnętrzne spięcia emocjonalne. Niezrozumienie
      przez otoczenie. Bardzo duży potencjał twórczy. Jeżeli cykl nie realizuje się
      na wibracjach mistrzowskiej 11, to realizuje sie na wibracji 2. Różnica jest
      taka, że mistrzowska 11 jest silnym przywódcą a 2 jest posłusznym naśladowcą.
      jednocześnie od 28 do 37 roku życia w drugim szczycie o wibracji 8 - w tym
      szczycie jesteś zainteresowana praktyczną stroną życia. Duże i dużo
      przedsięwzięć związanych z pieniędzmi. Jest to próba stabilizacji we wszelkich
      aspektach życia.
      czarne szczyty czyli wady: główny 3
      3 - to mogą być dwie skrajności – albo tendencja do gburstwa albo do gadulstwa,
      może wystąpić skłonność do plotkowania
      wtórne 4 i 7
      4 - zagubienie w szczegółach, wprowadzanie ograniczeń, tendencja do lenistwa i
      spóźniania się lub zbytniej pracowitości. Ukryta agresja.
      7 - tendencja do maksymalnego zamykania się w sobie, szukania winy u innych,
      upierdliwości, zazdrości. W grę mogą wchodzić wszelkiego rodzaju nałogi.

7-3-1976
      dzień urodzenia 7 - Jesteś obdarzony zdolnościami głębokiej analizy. Nie wolno
      ci w niczym spekulować. Nie przyjmuj rad nie zgodnych z twoją intuicją.
      Posiadasz zdolności muzyczne. Masz dobre rozeznanie w sprawach finansowych.
      z całej daty 33 - Liczba ta odzwierciedla ideał miłości uniwersalnej,
      ogarniającej wszystkich ludzi. Wprowadza idealną harmonię między wszystkimi
      cechami składającymi się na osobowość i umysłowość danej jednostki. 33 posiada
      takie cechy jak: uczciwość, prawdomówność, umiłowanie sprawiedliwości oraz
      poszanowanie tradycji.Posiada nieprzeciętne zdolności twórcze, gdyż jak nikt
      inny odczuwa piękno i potrafi je wyrazić poprzez słowo, linię, kolor, teksturę
      i formę.
      Umiłowanie życia rodzinnego jest wprost niezwykłe i w momencie, kiedy zawrze
      związek małżeński może przerodzić się w poświęcenie i rezygnację z własnych
      celów, jeśli dobro najbliższych będzie tego wymagało. 33 może w związku się
      męczyć i dręczyć ale rodziny nie zostawi.
      od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 7 - jest to wibracja, która
      rozwija twoje wewnętrzne pokłady psychiczne. Następuje rozwój osobowości.
      Niczego nie szukaj dla własnych egoistycznych celów. Twoja praca musi być
      zorganizowana, panować ma spokój i równowaga. Nie wchodź w żadne spółki, masz
      pracować sam. W tym cyklu człowiek ma bardzo dużą potrzebę przebywania w
      samotności. Jest to bardzo dobry cykl do pracy i analizy.
      jednocześnie od 30 do 39 roku życia w drugim szczycie o wibracji 3 - Bardzo
      przyjemny okres życia. Wiele niespodzianek i nie planowanych wydarzeń. Dużo
      przyjaciół, znajomych. Związki, flirty. Znakomity okres twórczy dla artystów.
      czarne szczyty czyli wady: główny 2 - doły psychiczne, przewrażliwienie na
      punkcie swojej własnej osoby.
      wtórne 4 i 2
      4 - zagubienie w szczegółach, wprowadzanie ograniczeń, tendencja do lenistwa i
      spóźniania się lub zbytniej pracowitości. Ukryta agresja.
      2 - jak wyżej

POzdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka