velvety2 18.04.08, 23:28 Panie Januszu, mam goraca prosbe. W wielu postach dotyczacych analiz partnerskich pisal Pan o magnetyzmie 5 i bodajze 7. Czy moglby Pan rozwinac nieco ten watek? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: magnetyzm 25.04.08, 21:40 Witaj velvety Pisałem o piątkach. Choć piątka z siódemką mają również wiele wspólnego, są bardzo emocjonalne, przy czym emocje siódemki, odwrotnie jak u piątki, są skierowane do środka. Obie te wibracje często popadają w jakieś nałogi. Ale wracając do piątek. Kiedy u kogoś w portrecie numerologicznym są jakieś silne aktywne piątki, przede wszystkim w czarnych szczytach, osoba taka najlepiej czuje się w towarzystwie osoby, która ma podobnie usytuowane piątki. Kiedy spotkają się dwie takie osoby, piątki te działają jak magnes. Trudno wytłumaczyć ten fenomen, nawet jeśli nie ma pomiędzy nimi uczucia, jakaś niewidzialna nić ich ze sobą łączy i powoduje trudny do określenia wzajemny magnetyzm. Związek taki jest zazwyczaj bardzo emocjonalny i burzliwy, pełen zwrotów, wzlotów i upadków, szczęścia i rozpaczy, mimo to partnerzy często do siebie powracają, nawet po latach, choć na jedną noc. Tak naprawdę nie ma to wiele wspólnego z miłością, jest to raczej pewien rodzaj uzależnienia, pogrążenia się w dziwnym do określenia transie, w którym zmysły grają główną rolę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
livvix Re: magnetyzm 25.04.08, 22:09 Dziekuje za ten post,bo sporo mi wyjasnil.Znam pare , gdzie oboje w czarnych szczytach glownych maja 5. Nie sa malzenstwem choc sa ze soba dlugo i ich zwiazek przebiega tak jak napisales .Tu bardzo wyraznie widac ze ten sposob ,w jaki ty wyliczasz czarne szczyty po prostu sie sprawdza. Odpowiedz Link
velvety2 Re: magnetyzm 26.04.08, 04:55 Januszu, jestem Ci bardzo wdzieczna za odpowiedz. O 5 w czarnych szczytach wiem rowniez, ze moga one wskazywac dodatkowo na niedobor (meskiej) energii, podatnosci na bycie zdominowanym czyli rzeczywiscie silne sklonnosci do popadania w nalogi. Stad tez bierze sie zapewne masochizm 6 z 15... No i oczywiscie szalenie ciekawi mnie czy przyciaganie 5 nie uaktywnia sie okresowo, cos na ksztalt tranzytow, u osob przebywajacych w 5 roku wlasnym. Jak rowniez czy inne wibracje czarnych szczytow nie powoduja zainteresowania partnerami majacymi je silnie zaznaczone w portrecie. livvix, uwierz mi bardzo sie sprawdza. Najbardziej na charakterystycznych przykladach. Np. osoba 33 w cyklu 26/8, w szczycie 14/5, w roku osobistym 14/5 pewnego dnia wychodzi z domu i... znika. Znam taki jeden przypadek i nie wydaje mi sie, zeby to bylo mozliwe w cyklu 4 i szczycie 10/1 mimo kilku podliczb a zwlaszcza 37, ktore potencjalnie mogloby rzucic impuls do duzej zmiany, jednakze w zestawieniu z 4 z pewnoscia nie tak dramatycznej. Serdecznosci Odpowiedz Link