kovaldb 27.09.08, 13:46 Witam! Czytałem o tym i wyliczyłem u siebie Wibrację Podpisu 3 Nigdzie jednak nie znalazłem definicji Trójki Podpisu Wiem co nieco o Trójkach, ale jak to wygląda pod kątem tej Wibracji Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Wibracja Podpisu 29.09.08, 13:57 Witaj Przeznaczenie o wibracji 3 wynikające z podpisu, czyli wartość numerologiczna podpisu + wibracja drogi życia, stymuluje kontakty towarzystkie, przyciąga przyjaciół, pomocnych ludzi, płeć przeciwną. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kovaldb Re: Wibracja Podpisu 30.09.08, 17:15 wartość podpisu tj. 3 + Droga Życia? to wychodzi 7... Odpowiedz Link
mkm1984 Re: Wibracja Podpisu 29.09.08, 15:35 Również posiadam wibracje podpisu w liczbie 3 jednak u mnie to sie nie sprawdza, nie czuje tego w zyciu tego nie widać, ale moze dlatego że przysłania to biały szczyt 7 jaki posiadam i czarny szczyt 1. Ja jestem numerologiczną 2 z 29/11 i moje zycie to samotnosc i w przyjaciołach, koleżenstwie które jakos nigdy sie nie udaje nawiazac i partnerstwie, czego bym nie próbowała to i tak zawsze jestem sama i byłam juz długaśne lata. Odpowiedz Link
janus50 Re: Wibracja Podpisu 29.09.08, 15:44 Witaj Właściwe ustawienie podpisu to jeden z wielu elementów, które mają nas wspomagać w naszych działaniach. Jeśli jest dużo elementów, w tym jak u ciebie bardzo podstawowych, które przynoszą niepożądane skutki, trudno się spodziewać, że sam podpis załatwi sprawę, to trochę tak jak próba gaszenia pożaru za pomocą szklanki wody. A jak wyglądają u ciebie wibracje własne i braki? Pozdrawiam Odpowiedz Link