clarissa3 03.06.07, 21:29 Coś mnie naszło wczoraj - zamówiłam pizzę. Nie dość że czekałam całą godzinę to spaloną dostałam. Czy to zwykle tak z nimi jest czy tylko jednorazowa wpadka? Macie doświadczenie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinebulb Re: Pizzeria Na Winklu 04.06.07, 09:30 Tak jest najczęściej w weekendy. Większość stałej załogi winkla studiuje zaocznie. Jeżeli trafi się właśnie weekend sesji egzaminacyjnej ( a to chyba pora) na winklu pracuje ekipa zapasowa, która potrafi przypalić. Oczywiście takiej pizzy można nie przyjąć i ją zamienią bez problemu, ale niesmak pozostaje. Na co dzień jest lepiej pizza smaczna i niedroga. Odpowiedz Link
xxara Re: Pizzeria Na Winklu 04.06.07, 21:31 Pizza w porzo (moja ulubiona cztery sery, czy cos podobnego), obsługę trzeba traktowac z poblazaniem, moj znajomy chwali sobie tam wino "stosunek ceny do ilosci i jakosci" Odpowiedz Link
achzarit Re: Pizzeria Na Winklu 05.06.07, 13:23 Na rogu Zwycięzców i Zakopiańskiej. www.zumi.pl/297347,Pizzeria_Na_Winklu,Warszawa,firma.html Odpowiedz Link
corruptor24 Re: Pizzeria Na Winklu 06.06.07, 19:20 sądzę, że to raczej jednorazowa wpadka, byłam tam wiele razy i są naprawdę dobrzy. A zamówiłaś przez telefon? W tym wypadk nie mam żadnego doświadczenia Odpowiedz Link