czesio48 29.06.10, 20:06 tak nikczemnej kampani wyborczej jaką prowadzi PO to świat do tej pory nie widział, chyba w gminie to dostrzegacie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darino Re: Kampania 29.06.10, 20:29 Nie oglądam telewizji, więc na szczęście wiele spraw mi umyka. Odpowiedz Link
galileo11 Re: Kampania 30.06.10, 00:58 Witam, Czy forumowy adres e-mail masz aktywny, chętnie podrzuciłbym Ci coś b. ważnego. Jeśli nie, to może na inny. Ja nie używam e-maila z GW. Odpowiedz Link
czesio48 Re: Kampania 30.06.10, 07:29 Dziękuję za chęci, ale od tego co sam mam i znam to głowa boli i więcej to nawet nie chcę wiedzieć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
graziowawiar Re: Kampania 01.07.10, 19:54 Nienawiść,agresja,pogarda,wyzwiska,kłamstwa... "A Polakom wstyd" Dr Jarosław Kaczyński nie jest idealny ale jest najlepszy... Przedstawiciel bydła-graziowawiar Bydło-tak nas (około 6 milionów)nazywa największy autorytet moralny(?)Bronisława Komorowskiego,Pan nie wiem dlaczego tytułowany profesorem,w rzeczywistości absolwent liceum... Odpowiedz Link