Dodaj do ulubionych

czy wójt miał byc na zebraniu w Birczy

21.02.14, 14:09
Słyszałem od znajomego ze wójt zwołał zebranie w birczy we wtorek i na to zebranie nie przyszedł. Tak się złożyło że we wtorek wieczorem wraz ze znajomymi przechodziłem przez centrum Birczy i widzieliśmy wojta jak spał na ławce kolo pomnika. Pewnie odpoczywał przed powrotem z cieżkiej pracy do domu. Czy musiał być w tym czasie na zebraniu nie wiem.
Obserwuj wątek
    • tyrawa Re: czy wójt miał byc na zebraniu w Birczy 22.02.14, 00:06
      Na pewno strzegl pomnika przed atakiem banderowcow.
    • hdd2 Re: czy wójt miał byc na zebraniu w Birczy 22.02.14, 13:00
      Oczekiwał na radnego B. i jego szlifierkę. Mieli wspólnie i w porozumieniu zeszlifować kolejne literki, celem podreperowania pijaru lokalnego działacza.
      • birczanin7 Re: czy wójt miał byc na zebraniu w Birczy 22.02.14, 13:46
        Nieprawda jest ,że spał,
        gdy inni śpią,on czuwał.
        Miał informację, że Sektor Prawy
        podchodzi już do Malawy.
        I choć munduru nie miał,
        to wokół posrach siał.
    • darino Re: czy wójt miał byc na zebraniu w Birczy 23.02.14, 11:00
      Małpi Gaj gościnny i przyjazny :)))).
    • karolekw1906 Re: czy wójt miał byc na zebraniu w Birczy 24.02.14, 22:19
      Dużo rzeczy można wójtowi zarzucić, ale nie sądzę by fakt taki miał miejsce.Znam sposoby jego funkcjonowania i nawet gdyby wypił to nie spał by na ławce i do tego w samym centrum. Chciałbym wierzyć, że się pomyliłeś i widziałeś kogoś innego. Wydaje mi się że celowo chcesz go oczernić. Na pewno masz w tym jakiś cel lub kierujesz się zemstą bądz zazdrością. Pewnie nigdy się tego nie dowiemy. Zawsze brzydziłem się plotkami i gardzę takimi ludzmi którzy je rozprzestrzeniają. Dlatego postanowiłem napisać parę słów i nie o wójta tu chodzi. Wróciłem do rodzinnych stron i nie mogę zrozumieć tej społeczności. Dlaczego się tak nienawidzicie. Dlaczego tak pomawiacie jeden drugiego. Gdzie się nie obrócę wszędzie plotki. Piszcie i mówcie prawdę bo nie sztuka komuś zrobić krzywdę czy przykrość. Rozejrzyj się więc Kolego wokół siebie może jest ktoś komu mógłbyś pomóc. Ja wiem,że to trudniejsze ale o ile bardziej ludzkie.
      • spotted_typhus Re: czy wójt miał byc na zebraniu w Birczy 25.02.14, 18:23
        Jak było naprawdę...hmm...przecież miejscowość, ba rynek posiada monitoring. Może zostało coś zarejestrowane, chyba że jak to w PL bywa władcy mają coś do ukrycia i "wymazują" poszczególne, kompromitujące ich elementy. Plotka plotką ale coś musiało mieć miejsce i ktoś brał w tym udział. Aura sprzyja konsumpcji różnorakich napojów...a altanki w parku jak nie było tak nie ma
        • spotted_typhus Re: czy wójt miał byc na zebraniu w Birczy 10.03.14, 16:04
          Rajd przyćmił sprawę nieobecności na zebraniu...
    • michoonek Spał - nie spał 10.03.14, 19:52
      Wszystko jedno, czy spał czy nie spał. Przynajmniej nie jeździ po pijaku po Birczy, jak wielu innych, tylko idzie na piechotę do domu.
      • spotted_typhus Re: Spał - nie spał 13.03.14, 16:52
        michoonek napisał:

> Wszystko jedno, czy spał czy nie spał. Przynajmniej nie jeździ po pijaku po Bir
        > czy, jak wielu innych, tylko idzie na piechotę do domu.

a gdzie były służby w obu przypadkach?
    • hdd2 Re: czy wójt miał byc na zebraniu w Birczy 13.03.14, 18:59
      Źle się zaczyna dziać na tym forum bo dziwnym trafem wątki znikają. Czyżby kogoś bolało to, że nawiązałem w poście, że Wójt przed wyborami był rozmowny korzystając z czatu, a teraz o czacie a ni o nas pamięta? Dziwne to bo odpowiada na niektóre poruszane tematy w stronie UG. Mam zatem pytanie do moderatorów. Czym mój wpis naruszył netykietę, że został usunięty. Ewentualne odpowiedzi proszę umieszczać na forum bo nie czytam privów z gazety.pl.
      • tyrawa Re: czy wójt miał byc na zebraniu w Birczy 14.03.14, 01:46
        Nic nie zniknelo.
        forum.gazeta.pl/forum/w,23313,40697957,150026443,Re_czat_z_wojtem_z_dnia_26_kwietnia_2006_roku.html
        • hdd2 Re: czy wójt miał byc na zebraniu w Birczy 14.03.14, 13:16
          Przepraszam, masz rację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka